Jump to content

Logitech G7 Lazer Wireless Gaming Mouse-ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ(update σε G7)

greekfragma

Recommended Posts

Εδώ διαφωνώ, το ασύρματο δεν είναι απλά ένα feature, είναι βασικότατο στοιχείο ενός ποντικιού και ειδικά gaming ποντικιού για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως το εξτρά βάρος και η μετατόπιση του κέντρου βάρους, πράγματα βασικότατα σε ένα ποντίκι που εξαρτώνται άμεσα από το αν είναι ασύρματο ή όχι! Ένα καλό ασύρματο ποντίκι για παιχνίδια είναι δύσκολο ζήτημα, ίσως πιο δύσκολο από μια αναζήτηση ενός αντίστοιχου ενσυρματου.

Μην ξεχνάς και το άλλο: Κάποιοι σιχαίνονται τα καλώδια. ’ρα το ασύρματο είναι μονόδρομος.

Όπως προανέφερα είναι πολύ μεγάλο το θέμα για τα gaming equipments. Εγώ, όπως και εσύ Jonathan, προσαρμόζομαι πολύ γρήγορα σε κάτι νέο-διαφορετικό, όμως έχω εννοείται και προτιμήσεις. Ο Grunt, που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα δρώμενα όσον αφορά τα ποντίκια στα παιχνίδια, είχε αναφερθεί και στο παρελθόν για τα "ψέματα" των dpi. Είχα ψάξει το θέμα αρκετά τότε και κατέληξα εκεί που ξεκίνησα: ’κου τις γνώμες, δώσε προσοχή σε ό,τι σου πουν αλλά αν δεν δοκιμάσεις, μην αγοράσεις. Σε όλα ισχύει αυτό. ’λλος βλέπει ghosting στην οθόνη του, άλλος όχι. Έτσι και εδώ. ’λλοι έλεγαν "φανταστικό το τάδε", άλλοι "άθλιο είναι". Εγώ σου λέω, βρες ένα ποντίκι που ταιριάζει στο χέρι σου, που σε βολεύει, όσα dpi και να πιάνει, και abs ας έχει, [σημαντικό] να βολεύει εννοείται την τσέπη σου και πάρτο.

Και καλό gaming!

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

καλο ειναι να κανω μια αναλυτικη εξηγηση για το τι ειναι τα dpi, οσο για το mx1000 εχει μαλλιασει το keyboard μου ελεος :p , λοιπον ο λογος για τον οποιο τα παραπανω dpi βολευουν πολυ τοσο σε desktop τοσο σε games αμα εχεις υψηλη αναλυση/μεγαλη οθονη ειναι επειδη το ποντικι παει σε πιο μακρινα σημεια οθονη καλυπτωντας λιγοτερη αποσταση στο mousepad, θα πει καποιος, "καλα ρε συ το ιδιο γινεται κ με ενα 400dpi αμα το πειραξεις απτον πινακα ελεγχου", ΛΑΘΟΣ, ποσοι μπορουν να δουλεψουνε σωστα στο photoshop αμα εχουνε επιταχυνση κ την ευαισθησια(μεσω software interploration παντα) στο τερμα ? με τετοιες ρυθμισεις ειναι αδυνατον να τοποθετησεις τον κερσορα με ευκολiα εκει που ΑΚΡΙΒΩΣ θελεις

εχοντας παραπανω dpi μπορεις να εχεις παλι μεγαλη ταχυτητα χωρις να χρειαζεται να πας την ευαισθησια στον πινακα ελεγχου πανω απτην μεση κ με μηδενικη επιταχυνση, θα εχεις ταχυτητα ΚΑΙ ακριβεια, οπως καταλαβαινετε ο σενσορας με υψηλο dpi σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι πολυ χρησιμος, εαν ομως το σχημα του ποντικιου δεν επιτρεπει ΑΚΡΙΒΗ χειρισμο με τα δαχτυλα τοτε ειναι δωρον αδωρον, μπορει καποιος να κανει πιο επιδιξιες κινησεις οταν κουναει ολο το χερι του αποτι οταν χρησιμοποιει μονο τα δαχτυλα του ? δεν νομιζω

δεν εχω τιποτα εναντιον των low-sense gamers, κ ο fatality με χαμηλο sensitivity παιζει οπως και μεγαλος βαθμος των pro-gamers, απλα ειναι κριμα ακομα και για τον καθημερινο χρηστη να περιοριζεται η ακριβεια που μπορει να εχει απτο ιδιο το ποντικι αντι να ειναι επεκταση του χεριου του

καταληγω στο οτι οποιος παιζει με χαμηλο-μεσαιο sens κ θελει ντε και καλα ασυρματο θα λατρεψει το G7 οπως λατρεψε κ το mx500(οταν το ειχε στα 400dpi :p) το 510 κ το 518 αφου αποσο ξερω η καθυστερηση στην αποκριση ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ και αμα την συγκρινει με αυτην του mx700 και του mx1000 θα βρει την διαφορα λογω των settings του, απλα θα πρεπει στην περιπτωση του g5 κ του g7 να προσεξει στην επιλογη του mousepad γιατι οι laser σενσορες δεν εχουνε ακομα τελοιοποιηθει (more info @ http://www.esreality.com/?a=post&id=899236&page=2 )

οποιος ειναι medium-high-sens gamer κ παιζει σε 1024*768 σε καμια 17-19ιντσων εχει πολλες κ φθηνες επιλογες, mx310-mx300-intelioptical 1.1(καλυτερα το SE αμα ιδρωνουν τα χερια του)-G1 ενω, αμα ζηταει το κατι παραπανω υπαρχει το copperhead κ το diamondback, απλα αμα θελει ασυρματο προς το παρον πρεπει να το ΞΕΧΑΣΕΙ,τουλαχιστον αυτη ειναι η αποψη μου :)

Αρχική απάντηση από unstoppable [02-11-2005 17:48]

80E εδωσα περισυ για το MX1000, ναι ειναι τσιμπημενη η τιμη αλλα οχι παραλογη.

Ποσο κανει τώρα; εγω το βρηκα 75Ε στα multirama και 80Ε στον κοτσοβολο

omg!!! εγω 80Ε εσκασα ... λες να εκανα μλκ; Παντως δεν εχω προσβαση σε αθηνα αποτε απο οσο θυμαμαι το πλαισιο το εχει 69 ... υπολογισε και 10Ε εξοδα αποστολης αρα παμε στα 79 ...

το συγκεκριμενο κομματι το ειχε επιστρεψει καποιος επειδη ητανε ελαττωματικο, του φερανε αλλο κ το συγκεκριμενο επισκευαστικε και το ξεπουλανε, simple as that, τωρα για μενα 80 ευρω για ενα ποντικι που κανει μονο για το desktop desktop(http://www.esreality.com/?a=post&id=736042&page=1) ειναι πιασιμο κωλ@ρακου, για αλλους μπορει να ειναι μοστρα και show-off :p οπως το mx900+divovo combo :p

Ρε Grunt καταντας γραφικος επαναλαμβανωντας το ιδιο πραγμα, το θεμα mouse ειναι υποκειμενικο, σε μερικους αρεσει το g7, το mx1000 και το wireless trust ας πουμε, το τι λεει ενα δυο τρια .....χιλια ατομα δεν σημαινει κατι.

δεν ειπα οτι ειναι gtp εντελως το mx1000 ουτε εγω ουτε ο τυπος που πληρωσε 95 ευρω, οπως ειπε "

I play instagib, so I have like 30cm @ 360 degrees, The mouse is totally crap FOR ME. The 'negative accelration' kicks in as soon as I do a some-what fast turn. Negative acc. is basically just the mouse being incapable of processing you moving the mouse at faster speeds."

"So if you do 360 degree turns on 5cm, go ahead, buy the mouse.

But don't say I didn't warn you. :) " το mouse ητανε gtp για το στυλ παιχνιδιου ΤΟΥ, αλλος που εχει διαφορετικο στυλ/ρυθμισεις μπορει να ειναι ικανοποιημενος απτο mx1000, το ξερω πως εχει καταντησει Κουραστικο απλα το παιδι που ρωτησε ειναι καινουργιος και 99% δεν θα κοιταξε τα προηγουμενα threads που ειχανε το ιδιο θεμα και ειπα να (ξανα)στηριξω την αποψη μου για το mx1000 με καποιο επιχειρημα για να φανω μπροστα του πιο εγκυρος

simple as that

το ξερω πως εχει καταντησει Κουραστικο απλα το παιδι που ρωτησε ειναι καινουργιος και 99% δεν θα κοιταξε τα προηγουμενα threads που ειχανε το ιδιο θεμα και ειπα να (ξανα)στηριξω την αποψη μου για το mx1000 με καποιο επιχειρημα για να φανω μπροστα του πιο εγκυρος

simple as that

και ομως τα διαβασα τα προηγουμενα ποστ... απο αυτο το thread εχω διαβασει το 75% ενω απο τα αλλα threads που αφοροσουν το mx1000 διαβασα το 100% ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.