greekfragma Νοέμβριος 22, 2005 Author #21 Νοέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:30] Δεν κατάλαβες!Ποιος σου είπε ότι μπαίνει σε έξοδα αυτός; Για ρώτα κι εμάς!Απλώς κάθε τρία χρόνια λήγουν οι δόσεις βρε (aka μόλις τώρα τώρα πλήρωσε την 36η δόση αξίας 0,194 για το DSP microsoft optical που αγόρασε τα Χριστούγεννα του 2002). :cry: εισαι απεριγραπτος......:cry:
YDinopoulos Δεκέμβριος 21, 2005 #22 Δεκέμβριος 21, 2005 Τελικα ενδιαφερεται κανεις ακομα για το G7... Εγω θελω να το τσιμπισω παντως !
unstoppable Δεκέμβριος 21, 2005 #23 Δεκέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Τελικα ενδιαφερεται κανεις ακομα για το G7... Εγω θελω να το τσιμπισω παντως ! Εγω το εχω τσιμπησει εδω και καιρο, δεν μπορουσα να περιμενω την ομαδικη δυστηχως, υπεροχο mouse τελικα.
unstoppable Δεκέμβριος 21, 2005 #25 Δεκέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos......Απο που κ ποσο ? Απο δω το πηραhttp://my-shop.ath.cx/eshop/catalog/product_info.php?products_id=12976αλλα απο οτι βλεπω εχει και το eshop στην ιδια τιμη.
Maximus Δεκέμβριος 29, 2005 #26 Δεκέμβριος 29, 2005 G7 ή G5, είμαι ανάμεσα στα δύο. Το δεύτερο με έχει ξετρελάνει με τις δυνατότητές του αλλά ακούω καλά λόγια και για το 7άρι, τι λέτε?
dioptra999 Δεκέμβριος 29, 2005 #27 Δεκέμβριος 29, 2005 το g7 για τις λειτουργιες του ειναι πολύ ακριβό ακόμα...δειτε το mx1000 που ειναι η ίδια τεχνολογία αλλα χωρίς την ρυθμιση βάρους...
spc Δεκέμβριος 29, 2005 #28 Δεκέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από dioptra999 το g7 για τις λειτουργιες του ειναι πολύ ακριβό ακόμα...δειτε το mx1000 που ειναι η ίδια τεχνολογία αλλα χωρίς την ρυθμιση βάρους... την οποία έχει το G5, όχι το G7....
dioptra999 Δεκέμβριος 29, 2005 #29 Δεκέμβριος 29, 2005 @spc ναι εχει2ς δίκιο...αλλα έχω και εγω ε?:whistling :whistling :whistling
knight_77 Δεκέμβριος 29, 2005 #30 Δεκέμβριος 29, 2005 Σαν πρωην κατοχος του ΜΧ1000 και νυν του G7μπορω να πω οτι το 2° ειναι ενα κλικ πιο πανω.Αρκετα ελαφρυτερο,με ακομα καλυτερη αισθηση,αλλαγη μπαταριαςon the fly,ενω η δυνατοτητα προγραμματισμου 5 σταδιων dpi (400-2000)ειναι ολα τα λεφτα!Μοναδικη παραφωνια η αφαιρεση του δευτερου πλαινου button,που προσωπικα το εβρισκα πολυ χρησιμο στο ΜΧ1000.Οσο για το κοστος του και το ΜΧ1000 οταν ειχε πρωτοβγειεκανε τα ιδια χρηματα...
GruntGR Δεκέμβριος 29, 2005 #31 Δεκέμβριος 29, 2005 μιας κ στον τιτλο του thread βλεπω "gaming mouse" ωρα να μπουν τα πραματα στην θεση τους http://esports.ampednews.com/?page=articles&id=6501 " Whether it be the pinpoint accuracy of 1600 CMI, the featherweight potential of the G-Weights 3.5g, or just the idea of saving your wrist from intense pain, there is no reason to spend money on an overpriced, oversized business class mouse given the features combined with the Fatality 1010s $49 price point. " :D btw o pro-gamer rocketboy( http://www.razerzone.com/buzz/interviews/rocketboyazhe.htm http://planetquake4.net/download.php?op=fileid&lid=2258) που αναφερεται στο αρθρο, επαθε οτι επαθε στο χερι του χρησιμοποιωντας το diamondback, ψοφος σε razer κ logitech :devil: :devil:
apostglen46 Δεκέμβριος 29, 2005 #32 Δεκέμβριος 29, 2005 Sorry αλλα απο μια φωτο που ειδα μου φαινεται πολυ ασχημο............
GruntGR Δεκέμβριος 30, 2005 #33 Δεκέμβριος 30, 2005 perfomance > looks my friend, που να δεις ενα mod που ειχε κανει ενας στο diamondback βαζοντας κατι πλαστικα στα πλαινα μερη του κανοντας κανοντας το ετσι να εχει καλυτερο "grip" οταν ιδρωνει το χερι, οι πιο παλιοι θα το θυμουνται σιγουρα αυτο το σχημα στο fatality 1010, logitech wingman anyone ????
unstoppable Δεκέμβριος 30, 2005 #34 Δεκέμβριος 30, 2005 Eνταξει mouse ειναι, τελειως υποκειμενικο τι βολευει και τι δεν βολευει τον καθεναν.
apostglen46 Δεκέμβριος 30, 2005 #35 Δεκέμβριος 30, 2005 Δεν χωριζουμε τα threads γιατι πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει ενα gaming mouse thread.....
Jonathan Δεκέμβριος 30, 2005 #36 Δεκέμβριος 30, 2005 Στη τελική γιατί G7 και όχι G5 η MX1000? δεν μπόρεσα να καταλάβω μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, πέραν της τιμής, και κάποιες ρυθμιζόμενες λειτουργίες, που σε κάποιους θα είναι περιτές σε κάποιους lifesavers. Εξηγήστε μου plz....ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα καλό mouse.
GruntGR Δεκέμβριος 30, 2005 #37 Δεκέμβριος 30, 2005 αν χρησιμοποιειης μεσαιο-υψηλο sens ( τουλαχιστον 180ο στροφη με ενα τιναγμα του καρπου) το σχημα του g5-g7 απλα δεν θα σου κανει γιατι δεν επιτρεπει ακριβη χειρισμο με τα δαχτυλα, επισης κ τα 2000 κ 1600dpi ειναι χαρακτηριστικα που λιγοι χρησιμοποιουν, για να χρειαστεις 1600dpi στο desktop πρεπει να εχεις καμια 21" οθονη με τρελη αναλυση,διαφορετικα με 400dpi ποντικι σε 19" monitor κ 1024*768 με μηδενικη επιταχυνση(με registry fix η απτους drivers του ποντικιου) κ την ταχυτητα στην μεση εισαι ενταξει απ'την αλλη μπορεις να ρυθμισεις on the fly ποσα dpi θες αλλα το θεωρω ενοχλητικο να εχει καποια features το ποντικι που να πηγαινουν χαραμι, πολλοι απλα το αφηνουνε στα 1600dpi, εχουνε χερι χειρουργου ετσι ωστε μην εχουνε προβλημα στο deskstop κ στα παιχνιδια ριχνουνε το sensitivity αρκετα κατω μιας κ με 1600dpi ειναι σαν να εχεις sens sto 3 κ να γινεται 12 !!! απ'την αλλη ειναι πιο ομαλο ετσι απτο να το πας στο 12 με το χερι κ να εχεις 400dpi αλλα οκ εγω ακομα κ με τα 800dpi του 310 ειχα προβλημα, στο swat4 μου πηρε λιγο καιρο να βρω το ιδανικο sens στο ut2k4 αντι να εχω 2.5-3 sens eixa 1.25, στο ghost recon που ητανε μια χαρα με το 1.0 οταν ειχα το intelioptical 1.1 με τα 800 του mx ειχα σοβαρο προβλημα αφου το ιδιο το παιχνιδι δεν με αφηνε να παω πιο κατω (μην ακουσω οτι επρεπε να ριξω το sens απτο control panel, εκει πρεπει να ειναι ΠΑΝΤΑ στην μεση) ενω στο operation flashpoint ( ο καλυτερος soldier sim EVER ) η αποκριση ητανε πολυ περιεργη συμπερασμα : αν καποιος εχει σχετικα μικρο χερι, δεν τον πειραζει που θα εχει 800dpi αντι για 400, δεν τον ενδιαφερουν extra πληκτρα,διαβαθμισεις dpi κλπ κ θελει αρκετα καλης ποιοτητας σενσορα μπορει να παρει με 30 ευρω το logitech G1 απτο Πλαισιο που εχει το σχημα του mx300 με την τεχνολογια του διασημου 510(http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=38&Nav_Section_Id=38&Catalog_Id=1&Product_Id=298582&Merchant_Id=1&sts_cid=3), οπως κ ναχει 80 ευρω για ποντικι δεν λει, το επομενο combo που εχω παραγγειλει κ ανταποκρινεται 100% στις αναγκες μου μιας κ τα parts μου ειναι οικεια εδω και καιρο δεν κανει ουτε 30 συνολο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=835&cat=28⊂=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined
unstoppable Δεκέμβριος 30, 2005 #38 Δεκέμβριος 30, 2005 Ρε GruntGR καποιοι θελουν ΑΣΥΡΜΑΤΟ, συγκρινεις ανομοια πραγματα.
Maximus Δεκέμβριος 30, 2005 #39 Δεκέμβριος 30, 2005 Aυτό που λες Grunt για το σχήμα και για το αν βολεύει ή όχι ξέρεις ότι είναι αρκετά υποκειμενικό, εξαρτάται από το χέρι του χρήστη, τον τρόπο που παίζει κτλ. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν τίποτα άλλο από το κλασικό MS Optical. ’λλοι κάνουν θυσίες λατρεύοντας τα MX518-G5-G7-MX1000. ’λλοι κολλημένοι με τα Razor. Δεν υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο, όπως και με τα πληκτρολόγια. ’λλοι λατρεύουν το σπαστό, άλλοι το μισούν. Το θέμα είναι να βρεις αυτό που στο χέρι σου το αισθάνεσαι καλά ή που πληρεί όλες τις δυνατότητες που επιθυμείς. Όπως πολύ σωστά τόνισε ο ασταμάτητος , κάποιοι θέλουν ασύρματο. Και έρχομαι εγώ και απαντάω ΜΧ1000. Εμένα με βολεύει α-πί-στευ-τα για ασύρματο. Επαναφορτιζόμενο, πιο ελαφρύ από τα άλλα, καλύτερα ζυγισμένο, τέλειο σχήμα κτλ. Αλλά ένας φίλος το μισεί. Είναι άθλιο λέει. Όσο για τα dpi, αυτό είναι ένα παράξενο ζήτημα. Όπως υπάρχει κόσμος που αναφέρει ότι παρατηρεί τη διαφορά μεταξύ 60 και 120 FPS, κάτι πρακτικά αδύνατο και ανεξήγητο, έτσι υπάρχει και κόσμος που θέλει 1200+ dpi γιατί αλλιώς υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να παίξει. Κι εγώ πιστεύω ότι τα εξτρα dpi άχρηστα είναι κι ας δουλεύω σε 19 και 21 ίντσες σχεδιαστικά προγράμματα, κάποιοι άλλοι όμως τα θέλουν και πιστεύουν σε αυτά. Τώρα για το αν είναι δυνατό να τα παρατηρούν ή όχι, δες τι γίνεται με τα FPS. Πώς στον...στην ευχή ξεχωρίζουν τη διαφορά μεταξύ 60 και 90? Αφού το μάτι "υποτίθεται" ότι δεν μπορεί. Εμ...? Εγώ πάντως από την πλευρά μου πήρα το G5 και θα το δοκιμάσω σε καμια 10αριά μέρες οπότε θα σας πω. Πάντως με τη λίγη επαφή που είχα μαζί του, το ποντίκι κατ'εμέ είναι απλά κορυφαίο.
Jonathan Δεκέμβριος 30, 2005 #40 Δεκέμβριος 30, 2005 Όχι και ανόμοια, απλά το ΑΣΥΡΝΑΤΟ είναι και αυτό ένα feature. Πιστεύω οτι η απάντηση του GruntGR με κάλυψε σε πολλά επίπεδα. Έχω συνηθίσει να παίζω με υψηλό sens. Μπορώ όμως και προσαρμόζομαι κάθε φορά όπου και να παίξω, σε άλλα PC ή σε NETCAFE. Απότι βλέπω λοιπόν,μάλλον τα ποντίκια αυτά δεν είναι για μένα.... κρίμα και μάρεσαν....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.