Jump to content

Logitech G7 Lazer Wireless Gaming Mouse-ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ(update σε G7)

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μετα την ομαδικη για το G15 σκεφτηκα οτι θα πηγαινε τρελα πακετακι με ενα G7......

η παραγγελια θα γινει απο spc και αυτη...........για να δουμε συμμετοχη:D

(εσπισουλα 5% του τζιρου σε κορονες παρακαλω) :hehe:

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

λοολ μου αρέσει αυτό το παιδί που ανοίγει ομαδικές αντ' εμού :p

έχει και ένα βίτσιο με τις ομαδικές γενικά....:p

τεσπά, μην μπλεχτούμε μόνο....κανονίστε και μου λέτε ότι θέτε στο τέλος αν μπορώ να βοηθήσω....;)

ΛΟΛ!Τι να σου πω βρε φραγμα ειναι παρα πολυ καλο,αλλα και πανακριβο!Παιζει να το βρουμε ισα με το πληκτρολογιο:eek: Αν υπαρχει συμμετοχη παντως οκ..

χαμηλοτερη τιμη στον σκρουτζ ειναι τα 83 ευρω απο chipshop

http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=g7+logitech&sp_catcode=SKROUTZ

αρμοδιος σε αυτο το θεμα ειναι ο spc.

εγω απλα πηρα την πρωτοβουλια της ιδεας να μαζευτουμε και για mouse.

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

greekfragma

deadlock7

unstoppable

edit:πηρα μερικα τηλεφωνακια και η διαθεσιμοτητα θα ξεκινησει απο την αντιπροσωπεια τελη της επομενης εβδομαδας

Ελεγα να το παρω κατα τα χριστουγεννα αλλα αν παιξει καμια διαφορα στην τιμη ισως προλαβω να μαζεψω τα απαραιτητα .

βαλτε με και μενα μεσα.ακυρωσα τη παραγγελια που ειχα κανει για το g5 αφου ειχε περασει μια βδομαδα και δε φιλοτιμηθηκαν να το στειλουν...

Φραγμα αν μιλαμε για 90ευρωπουλα που βλεπω..εγω ειμαι εκτος!Προτιμω να περασει λιγος καιρος..μα 90 για ποντικι???Ημαρτον..

Ρε παιδια οντως ειναι πολυ ακριβο. τα αξιζει? Εγω διαβασα οτι θα βγει σε νεα εκδοση σε λιγους μηνες που να εχει και τα δυο κουμπια για αντιχειρες οχι μονο το ενα.

Δεν κανετε καμια ομαδικη για fx60 λεω εγω? :>

Απο την αλλη οπως λεει το site που διαβασα το review αν τωρα χρειαζεστε ποντικι και θελετε ενα να αντεξει ωστε να το παρετε και στον.. ταφο σας τοτε μη το σκεφτεστε

Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 16:52]

Φραγμα αν μιλαμε για 90ευρωπουλα που βλεπω..εγω ειμαι εκτος!Προτιμω να περασει λιγος καιρος..μα 90 για ποντικι???Ημαρτον..

83 ευρω ειναι η χαμηλοτερη τιμη με φπα βαση του www.skroutz.gr

με βαση και προηγουμενες ομαδικες που εχουν γινει στο λαμπ υπολογιζε σιγουρα κατω απο 80ευρω.

αναλογως τον αριθμο των ατομων θα βγει και μια τιμη.την ανακοινωνω και μετα οποιος θελει ειναι ελευθερος να πει οτι δεν το θελει.:)

εγω αλλαζω ποντικι και πληκτρολογιο καθε 3 χρονια..........νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αλλαξω το DSP microsoft optical που εχω:hehe:

• 3 weeks later...

καλο ειναι οσοι σκοπευουν εξαντλησουν τα ορια του G7 κ G5 να προσεξουν την επιφανεια στην οποια θα το χρησιμοποιησουνε γιατι πρεπει να παρεχει ΚΑΛΟ tracking, μπορει να ειναι laser ο σενσορας αλλα εχει τα ορια του με αποτελεσμα οσοι παιζουνε με πολυ χαμηλο sens κ δεν εχουνε αξιοπρεπες mousepad το G5/G7 να τα παιζει λογω του οριου στην ταχυτητα κυλισης που σε gtp επιφανειες συμφωνα με την logitech πεφτει αρκετα, πιο αναλυτικα .......

"As stated on the box, the maximum speed of 45-65 inches/second is dependent on the surface.

Many gamers use a mouse pad to get the best performance from the mouse. However, most of the (gaming) mouse pads currently on the market are optimized and designed for optical mice. The optimal tracking surface for Logitechs gaming-grade laser is different from that of optical (and even performance laser) mice. Because of this, we anticipate that mouse pad companies will begin designing pads for the new laser mice that are coming onto the market. Until that time, we recommend that gamers use the G5 and G7 on light, semi-reflective surfaces that have an irregular pattern. Gamers should avoid matte or very high gloss finishes.

A sample of tested mouse pads which work very well:

Everglide Titan

FUnc 1030 MBA

FUnc F-Series f10.s

FUnc F-Series f30.r

Ratzpad"

more info @ http://www.esreality.com/?a=post&id=899236&page=1

Αρχική απάντηση από greekfragma

εγω αλλαζω ποντικι και πληκτρολογιο καθε 3 χρονια..........νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αλλαξω το DSP microsoft optical που εχω:hehe:

γιατι αγορινα μου μπαινεις σε αυτα τα εξοδα καθε 3 χρονια?

Αρχική απάντηση από zyx

γιατι αγορινα μου μπαινεις σε αυτα τα εξοδα καθε 3 χρονια?

Δεν κατάλαβες!

Ποιος σου είπε ότι μπαίνει σε έξοδα αυτός; Για ρώτα κι εμάς!

Απλώς κάθε τρία χρόνια λήγουν οι δόσεις βρε (aka μόλις τώρα τώρα πλήρωσε την 36η δόση αξίας 0,194 για το DSP microsoft optical που αγόρασε τα Χριστούγεννα του 2002).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.