Jump to content

Προβλημα με το Firefox.

thrasher

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδια!Εδω και λιγο καιρο προσεξα οτι καποιες εικονες δεν τις ανοιγει το firefox.

π.χ αυτην

Οι εικονες λοιπουν!

Μαλλον πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις αλλα δεν ξερω που.

Βοηθειστε!!

post-3439-1416072268,5189_thumb.jpg

Πως το βαζεις σε safe mode?Reinstall θα δοκιμασω οταν ειναι να κλεισω τον υ/η...........

Απεγκατάσταση του από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων, κατέβασμα του τελευταίου exe(σε περίπτωση που έχεις παλαιότερη έκδοση) και εγκατάσταση.

Μαλλον σε μπερδεψα ετσι οπως το εγραψα.Εννοω πως γινεται να το βαλω σε safe mode.

Από το Start-->programs στον φάκελλο Mozilla Firefox έχει και την επιλογή safe mode.

Αλλιώς start-->run και κάνε paste: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode

Και στις 2 περιπτώσεις θα πρέπει να τον έχεις κλειστό τον firefox.

Δυστηχως.Εκανα και reinstall και το εβαλα safemode.Δεν αλλαξε τιποτα.

Περιμενω κι αλλες απαντησεις!

Εχω ακουσει κατα καιρους πολλα προβληματα με zone alarm.Τσεκαρετο καλυτερα

Αυτό μου το κάνει και εμένα καμιά φορά αλλά σπάνια. Πολύ σπάνια...

ΥΓ: Μια περίοδο νομίζω ήταν γενικό πρόβλημα του Lab...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:14]

Αυτό μου το κάνει και εμένα καμιά φορά αλλά σπάνια. Πολύ σπάνια...

ΥΓ: Μια περίοδο νομίζω ήταν γενικό πρόβλημα του Lab...

Αυτο ακριβως κι εμενα!Σπανια πλεον μπορει να μην εμφανισει καποια φωτογραφια,αλλα με μια ανανεωση τα καταφερνει.Δεν ξερω που οφειλεται..

Για να μην σου εμφανίζει καμία από τις 18 φώτος του post, κάτι άλλο συμβαίνει.

Επίσης, αν ήταν πρόβλημα στο site, θα εμφάνιζε το εικονιδιάκι εκείνο που δείχνει ότι υπάρχει φώτο μεν, αλλά δεν εμφανίζεται,

post-27-1416072269,2425_thumb.jpg

Και σε εμένα το ίδιο.Οφείλεται στο Zone Alarm,το οποίο θέλει κάποιες ρυθμίσεις.

Τοοls--->options--->web features--->load images τι το εχεις off ή on καθως και το ακριβως απο κατω...

zone alarm(με μαμισιες ρυθμισεις) +firefox,no problem απο εμενα στις εικονες,μονο που αν δεν κλεισω το z.a. δεν μπορω να κατεβασω τπτ"the object has been block".

Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 00:00]

Τοοls--->options--->web features--->load images τι το εχεις off ή on καθως και το ακριβως απο κατω...

Εμένα είναι πάνω οn και από κάτω off

Αρχική απάντηση από daospi

Εμένα είναι πάνω οn και από κάτω off

Ετσι πρεπει να ειναι ...αν ειναι το απο κατω on τοτε δεν φορτωνει εικονες με εξωτερικα links

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.