Jump to content

ForceWare 81.87

unstoppable

Recommended Posts

Improved performance and compatibility for Call of Duty 2.

Mixed vendor support for NVIDIA SLI.

TV-Out/HD-out support for NVIDIA SLI.

Added support for VSync on Direct3D games when running NVIDIA SLI.

Performance enhancements for dual-core CPUs.

PureVideo high definition MPEG-2 de-interlacing support.

Usability enhancements when connecting to an HDTV.

Microsoft

αξιζει να τους περασουμε?σε συγκριση μετους επισημους 81.85 ειναι πιο καλοι?τι να κανουμε,θα παρακαλουσα πολυ οποιος ξερη και εκανε την συγκριση ας απαντηση,να μην τους κατεβασουμε αδικα.ευχαριστω

Αρχική απάντηση από Alucard

Παίδες εγώ είμαι ακόμα με τους 71.81 στην 6800 BFG Ultra και δέν τους αλλάζω με τίποτα... μία χαρά τρέχουνε.....

Μια χαρά σε σχέση με τι???

Αν δεν έχεις δοκιμάσει άλλους drivers πως ξέρεις ότι πάνε καλά?

το θεμα ποιος ειναι καλυτερος οδηγος ή οχι δεν κρινεται απο αυτα που λες παραπανω........ΟΛΟΙ οι τελευταιοι οδηγοι υποστηριζουν directX 9.0c and OpenGL 2.0 support.

εκει που μετραει για τους κομπιουτεραδες ειναι κατα ποσο ειναι σταθεροι στις εφαρμογες που χρησιμοποιουν.......προσωπικα ο καλυτερος driver για μενα ειναι εκεινος που τρεχει πιο ομαλα το αγαπημενο μου παιχνιδι.....

Συμφωνώ μαζί σου αλλά εγώ μετράω στατιστικές από 3DMark. Τις καλύτερες επιδόσεις(έστω και λίγο) τις έχω με το 71.81

Το θέμα δέν είναι αυτό όμως. Κάθε υπολογιστικό σύστημα έχει τις δικές του ρυθμίσεις και ιδιεταιρότητες.

Π.Χ. το 71.81 δέν θα τρέχει τόσο ομαλά τα παιχνίδια εάν αντί για τις Mushkin που έχω τώρα είχα OCZ. Κάθε PC έχει και τιν δικιά του Χρυσή Τομή στο θέμα των Display Drivers

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.