Jump to content

Εκτυπωτής inkjet μέχρι 170 ευρώ

Recommended Posts

Για χρήση γραφείου (σχολείο). Μπορώ απο 100-170 ευρώ.

Θα προτιμούσα με δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης.

Εχω βρει hp 5940 109 ευρώ και pixma ip4200 162 ευρώ.

Προτείνετε κάτι αξιόπιστο.

Σχετικά με τους HP:

1. Οι drivers τους έχουν συχνά προβλήματα

2. Τα μελάνια τους ειναι ακριβά καθώς το μελανοδοχείο τους είναι ταυτόχρονα και κεφαλή

(αυτό όμως έχει το καλό ότι σε περίπτωση κακής αναγόμωσης χαλάει μόνο το μελανοδοχείο το οποίο θα πέταγες Ούτως ή άλως αν άλλαζες αυθεντικά μελάνια).

Θα πρότεινα canon ή epson (o IP4000 είναι πολύ καλός, ίσως υπερβολίκα για τις ανάγκες σου).

Τέλος αν σου κάνει μόνο ασπρόμαυρο υπάρχουν και laser εκτυπωτές στην περιοχή τιμών που θέλεις με πολύ φθηνό κόστος εκτύπωσης και αντοχή στην εντατική χρήση.

Προς θεού όχι lexmark οι χειρότεροι!!!!!

νομιζα οτι μετα το ποστ του unstoppable δεν ειχε νοημα να ξαναποσταρει καποιος εδω!Αν οντως δεν εχεις προβλημα με 170€ για εκτυπωτη παρε αυτον!!!!!Η καλυτερη επιλογη ισως που μπορει να γινει για inkjet-A4!

ΟΚ για canon.

Να ρωτήσω μιάς και εσείς την έχετε ήδη ψάξει...

Υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ 4000 και 4200? (Εννοώ στην πράξη)

Ο 5200 είναι αισθητά καλύτερος?

Παντως εγώ αν ξανάπαιρνα για το σπίτι θα χτύπαγα τον 4000R που έχει κάρτα δικτύου και έτσι τυπώνουν και οι 2-3 υπολογιστές του σπιτιού χωρία να χρειάζεται ο ένας να είναι ανοικτός σε ρόλο print server.

Εγώ τσίμπισα τον pixma4200 από το Πλαίσιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όντως για τα λεφτά του ειναι υπερβολικά καλός. Εκτυπώνει και σε cd, αν και δεν το εχω κάνει ποτέ.

Πάντως για χρήση σχολείου (μπούρδες, που τον χρειάζεσαι τον εκτυπωτη για το σχολείο, τέλος παντων...)τι να τον κάνεις τον φωτογραφικό? Πάρε έναν epson με 50 και είσαι κύριος!

EDIT: Τι καλύτερο έχει ο 5200? Μήπως το e-shop έχει κάνει λάθος? Στο πλαίσιο έχει 220...

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 15:44]

Πάντως για χρήση σχολείου (μπούρδες, που τον χρειάζεσαι τον εκτυπωτη για το σχολείο, τέλος παντων...)τι να τον κάνεις τον φωτογραφικό?

που το βγαλες το συμπέρασμα ρε μεγάλε (αν τον θέλω για το σχολείο);

Οσο για φωτογραφικό, δες το πρώτο ποστ να δεις τι ζητάω...

Που λέω για φωτογραφικό;;

Απλά αξιόπιστο και αν γίνεται με δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης ζήτησα. Οι canon την έχουν απο τη μάνα τους και είναι οικονομικοί στα μελάνια. Θα έπαιρνα laser αλλά μέχρι 146+φπα δίνει το σχολείο.

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 15:44]

.........

EDIT: Τι καλύτερο έχει ο 5200? Μήπως το e-shop έχει κάνει λάθος? Στο πλαίσιο έχει 220...

Μαλλον το πλαισιο εχει κανει το λαθος:devil:

Canon pixma ip4200 και απο μενα.Ο καλητερος(κατα τη γνωμη μου) για τα λεφτα του.Εχει το χαμηλοτερο κοστος εκτυπωσης απο οτι αλλο εχει περασει απο τα χερια μου

Οι διαφορές των Canon 5200, 4200, 4000

CANON Printers Compare.pdf

Εγώ πήρα τον 4200 είναι πολύ καλός και εκτός από εκτύπωση διπλής όψης εκτυπώνει και σε DVD Printable, αλλά απ' ότι είδα οι τιμές των μελλανιών είναι γύρω στα 13 το κάθε ένα, ενώ στον 4000 είναι 8.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.