pug_f_e Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2009 λοιπον παιδια προσπαθω να φτιαξω την υδροψυξη μου..εχω αυτο το motherboardhttp://www.ixbt.com/mainboard/asus/m2a-vm/board.jpgκαι εχω και αυτο το northbridge blockhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1038923&page=2&category=69977775&catalog=20απ'οτι ειδα τελικα δε ταιριαζει.. ετσι ειναι? ή κανω κατι λαθος?ΝΑ ρωτησω και κατι αλλο. Εβγαλα το southbridge πρωτα( γιατι μπερδευτηκα)και μετα εβαλα( arctic ceramique) .Eπισης, εβγαλα μετα το northbridge, αλλα βλεπω δε ταιριαζει..Θα βαλω και δω ceramique..ΘΑ ειναι οπως ηταν απο τη μανα του? ή απο το βγαλε και ξαναβαλε ( με παστα βεβαια) εκανε χαζομαρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 το motherboard δεν εμφανίζεται ...ποιο είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 10, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 περιεργο που δεν εμαφανιζεται...τεσπα google it...ειναι το asus M2A VMta northbridge kai southbridge, που τα εβγαλα και τα ξαναεβαλα με ceramique ΠΕΙΡΑΖΕΙ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 10, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 περιεργο που δεν εμαφανιζεται...τεσπα google it...ειναι το asus M2A VMta northbridge kai southbridge, που τα εβγαλα και τα ξαναεβαλα με ceramique ΠΕΙΡΑΖΕΙ??Όχι δεν πειράζει..καλύτερα έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 10, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 οπως και να το εβαλα το μπλοκ... βρισκει μαλλον για πουλημα θα παει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 10, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 Απο την φωτο φαίνεται ότι βρίσκει στον πυκνωτή.Δεν έτυχε να δουλέψω ποτέ με τέτοιο συνδυασμό....ίσως είσαι άτυχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 10, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 της Swiftech πρέπει να κάνει σε αυτό το board αυτό το enzo είναι τέρας πήγαινέ το πίσω να στο αλλάξουν γιατί είναι και ακριβό το άτιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 10, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 δυστυχως δε γινεται να παει πισω, γιατι το πηρα μεταχειρισμενο απο ενα παιδι...ενταξει δε πειραζει .. θα παει για πουλημα.ουτως η αλλως δεν εχω κανει κανα overcolocking, οποτε ας μεινει και το μανισιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.