Jump to content

Τι καρτα agp 2x?

voudarxos

Recommended Posts

Οπως λεει ο τιτλος θελω μια καρτα γραφικων agp2x ..

Πριν λιγες μερες εστησα ενα μηχανακι για τον πιτσιρικο μου απο ανεμομαζωματα-διαβολοσκορπισματα ..

Τι καρτα να ψαξω να βρω ωστε να μπορει να δει κανα dvd η να μπορει να παιξει κανενα revolt h cmr1 ???

Ηδη εχει μια πολυ παλια 4ΜΒ και φυσικα δεν παιζει τιποτα απο αυτα που προανεφερα..

Οποιος θυμαται κατι απο τα παλια χρονια ας βοηθησει:baby:

Ακομη και μια geforce 2MX παιζει μια χαρα τα παιχνιδια που προανεφερες. Την εχω εγω στο 2ο pc και πιστευω για τη δουλεια που τη θες ειναι μια καλη επιλογη.

geforce 2 mx400 παίζει μέχρι και nfsu 2 σε low detail ανάλογα και με το υπόλοιπο σύστημα είναι πολύ καλή πάντως και φτηνή άμα βρείς όμως απο κάποιον μεταχειρησμένη...Και η voodoo είναι καλή.

Γιατί να ψάξεις ειδικά 2x κάρτα απο την στιγμή που οποιαδήποτε (ακόμα και 8x) έχει προς τα πίσω συμβατώτητα με 2x παίζει αρκεί να προσέξεις τις εγκωπές και το voltage.....σε 2x μοβο (Αbit BH6) μου έχουν παίξει TNT2 ultra/9500/440mx/4800 (για την τελευταία κρατάω επιφυλάξεις μήπως ήτανε μια 440 με dv 8.1 που είχε βγάλει τελευταία η nvidia και όχι η 4200 με το 8x support)

Αρχική απάντηση από outlaw [Σήμερα, στις 18:34]

Γιατί να ψάξεις ειδικά 2x κάρτα απο την στιγμή που οποιαδήποτε (ακόμα και 8x) έχει προς τα πίσω συμβατώτητα με 2x παίζει αρκεί να προσέξεις τις εγκωπές και το voltage.....σε 2x μοβο (Αbit BH6) μου έχουν παίξει TNT2 ultra/9500/440mx/4800 (για την τελευταία κρατάω επιφυλάξεις μήπως ήτανε μια 440 με dv 8.1 που είχε βγάλει τελευταία η nvidia και όχι η 4200 με το 8x support)

8x δοκιμασα τρεις καρτες και δεν παιζει καμια..

Δεν ξερω και τι βολταζ παιζει αυτη η μλκια...

Τεσπα ευχαριστω για τις απαντησεις μαλλον κατι σε βουντου βλεπω να παιξει τελικως.

Δεκτες προσφορες.:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.