Jump to content

Θελω την γνωμη σας...

stratos1978

Recommended Posts

Παιδες ειμαι σε απογνωση ....εχω δυο καρτες γραφικων...μια MSI 6800GT 256MB και μια ASUS X800XT 256MB και θελω να δωσω την μια απο αυτες , αλλα πια να δωσω...?????

Θελω την γνωμη σας ... πια να κρατησω βρε παιδες..?:flower:

η ωρα του ποστ ειναι 1:21 και μεσα σε 40λεπτα δεν πηρες απαντηση γιατι προφανως ειμαστε κοντα στα 12 μελη μεσα αυτη τη στιγμη.

η αποφαση ειναι δυσκολη.εγω θα κραταγα αυτην που θα μου εδινε περισσοτερα fps πανω σε ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια........

μετα θα κοιταγα να δωσω αυτην με την λιγοτερη εγγυηση ή αυτην με το χειροτερο συστημα ψυξης.....(μπορει να θελεις να την κλοκαρεις αργοτερα...κριμα να κρατησεις αυτην που δεν θα ανεβαινει πολυ)

Ενταξει να σας πω την χαζη σκεψη μου (μην γελατε) .... MSI mobo εχω , MSI ειναι και η 6800GT , εε λεω και εγω να ημαστε σε ολα συμβατοι ( Nf4 & Nvidia G6800GT ) ... Μαλλον θα παω στην ΑΤΙ που τοοοοσο καιρο την πρωτεινω σε συστηματα INTEL P4....(δεν εχω δοκιμασει ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΤΙ σε Nforce chipset)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.