Makis Hourdakis Οκτώβριος 27, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Βασικά το κυριότερο πρόβλημα είναι οτι υπάρχουν τόοοοοοοοσα συγκροτήματα και άλλοι τόσοι solo καλλιτέχνες που έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις μέσα απο ένα πολύ μικρό ποσοστό για το λόγο του οτι είναι κάπως δύσκολο να τους ακούσεις όλους. Και κάθε φορά υπάρχει η περίπτωση απο κει που είσαι φανατικός ενός συγκροτήματος κτλ να ακούσεις κάτι "αλλο" και να αλλάξεις αμέσως άποψη. Μου έχει συμβεί όπως πιστεύω έχει συμβεί και στους περισσότερους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 27, 2005 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 15:04] το καλύτερο συγκρότημα ποιο είναι? Public Enemy (τα παλια), Boogie Down Productions Ουγκ! Μιλησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 27, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 :OT: (το βάζω εδώ επειδή αν είναι να το δει κάποιος, εδώ θα το δει...) Έχει πετύχει κανείς πουθενά ταμπλατούρες από Socrates; :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Οκτώβριος 27, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Το καλυτερο συγκροτημα ειναι τελειως υποκειμενικο. Αλλα οντως ειναι οι Ζeppelin Καλα και θαμμενα γκρουπακαι υπαρχουν παντου, ειτε γιατι δεν μπορουν ειτε γιατι δεν θελουν να προβληθουν. Εχω κατι κολλητους απο σχολειο (17, 18 χρονων) που παιζουν progressive. Αν ακουσεις θα παθεις πλακα. Τι pain of salvation και @@.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 27, 2005 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Public Enemy (τα παλια), Boogie Down Productions Ουγκ! Μιλησα! Air hoodlum ρε μνια! Φόβος ενός μαύρου πλανήτη και τα μυαλά στο heatspreader (αντί για AS)... Μπορώ να έχω απομακρυνθεί λίγο από το είδος, αλλά την πόρωση που μου προσέφερε αυτή η μπάντα, ακόμα την θυμάμαι. And this is when I became a satanist... Κατά τ'άλλα, ακούω ό,τι μου αρέσει. Από πιο δυνατή (Cradle of Filth, Machinhead, Turbonegro, Paradise Lost, κλπ) και παρανοϊκή (Bjork, Portishead, Tricky, Dead can dance, κλπ), εώς και πιο μελωδική μουσική (Thievery Corporation, Rory Gallagher, Deep Dish, Έφη Θώδη, κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 28, 2005 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Η εικονα καποιων μεγαλων επεσε στα ματια οταν ακουσα τους Iron Maiden live στο θεατρο γης.Καπου εχασα την μπαλα για την διαφορετικοτητα στο live απο οτι στο cd.Μου εκατσαν ασχημα και μερικα live των metallica.Εκει πιστεψα οτι λιγο το promotion λιγο το φτιαχτο λιγο το ενα λιγο το αλλο με εκανε να αναθεωρησω για τους μεγαλους.Δεν θα εβαζα βαθμολογια σε καμια μουσικη ουτε τιτλο ουτε θα ακουγα μουσικη γιατι πουλαει.Μαλιστα το ειδος μουσικης που ακουω αλλαζει απο καιρους σε καιρους.Ξεκινησα να ακουω οτι ειχε το σπιτι , βινυλια του Διονυσιου , Καζαντζιδη και γνωστες γερμανικες επιτυχιες του 60.Πρωτο δικο μου LP Scorpions crazy world.Αρχισα να δημιουργω την δικια μου γνωμη για το τι πρεπει να ακουω και τι οχι.Θα απολαυσω ενα live των ac/dc , θα παιξει και ο Πετρελης ρε παιδι μου οταν η καψουρα υπαρχει.Το μονο πραγμα που τελικα δεν μπορεσα να ακουσω ηταν η κλασσικη και τα μπιτια....Δεν εβρισκα νοημα μεσα τους.Αλλα οι μυθοι οτι καποιοι ειναι μεγαλοι και και , μπορει να υπαρχουν ( οπως και οι μυθοι οτι αμα δωσεις 45000χιλιαρικα για καλωδια αλλαζει ο ηχος του συστηματος σου )αλλα αυτο δεν πιστευω οτι ειναι λογος να μας σταματησει στα υπολοιπα ακουσματα.Ευτυχως τα mp3 κυκλοφορουν ελευθερα για να μας δινουν το δικαιωμα να κρινουμε τι ειναι καλο και τι οχι.Τα κατεστημενα πρεπει να πεσουν.....P.S. Ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι νεα μουσικη , τα ονοματα δινουν και περνουν καθημερινα.Σε 2 χρονια o χ Dj θα αντικασταθει απο καποιον αλλον και αυτο δεν νομιζω οτι ειναι λογω κορεσμενου marketing αλλα περισοτερο θεμα οτι απλα δεν νοιωθουν απο πραγματικη μουσικη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 28, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired gznp σε βλέπω λίγο περίεργο... Δηλαδή τώρα που βγήκε η παπαρίζου η ευρώπη φοράει ότι και η έλενα και ο κόσμος παράτησε να μαθένει βιολί και πιάνο και μαθένει κρητική λύρα? Το οτί εσύ δεν ξέρεις τι γίνεται σήμερα με το glam rock (και όχι glamour) δεν θα πει ότι δεν υπάρχει. Το οτί οι bonjovi δεν έπεζαν glam rock αλλά το λεγόμενο poser rock ας το αφήσουμε στην άκρη σαν ένα δείγμα της άγνοιας σου επάνω στον συγκεκριμένο χώρο. Όσο αφορά στα περι ηλεκτρονικής μουσικής συμφωνώ με αυτά που λες αν και σκουπίδια υπήρχαν σε όλα τα είδη μουσικής από παλιά. Και μην ακούσω ότι η μουσική είναι μια και όλα τα έχω στο ίδιο ράφι... Είναι αλήθεια ότι μόνο ακούω ροκ και μέταλ και δεν έχω ψάξει και πολύ τι παίζει στο είδος αλλά εγώ θα σε ρωτήσω από την άλλη να μου πεις τη διαφορά μεταξύ poser και glam rock. Και τώρα για την Παπαρίζου...το κομμάτι αν δεν απατώμαι είναι ένα κλασικό clubοκόμματο, όχι Ψαραντώνης, σωστά? (άσχετο: υπάρχει κανείς εδώ που ακούει Candlemass?? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 28, 2005 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 05:47] (άσχετο: υπάρχει κανείς εδώ που ακούει Candlemass?? ) Cathedral σου κάνουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 28, 2005 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Cathedral σου κάνουν; Xεχεχε Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τους Candlemass σαν ήχο αλλά οι Cathedral είναι πιο ποιοτικοί από ότι ξέρω. Πάντως το Tales of Creation είναι ότι πρέπει για να παίζει πίσω από το Quake 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.