ison Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2005 Ηρθε ο καιρος για format και αρχισα το ψαξιμο για ενα προγραμματακι που να περνει drive image και να κανω restore μετα σε μια κατασταση που θελω εγω(με συγκεκριμενες ρυθμισεις και drivers)Πριν ξεκινησω να πω οτι ψαχνω το θεμα εδω και 2 μερες αλλα ακρη δεν εχω βγαλει...Ηξερα οτι το ghost κανει γι αυτη την δουλεια ΑΛΛΑ αυτο που δεν ηξερα ειναι ποσο ιδιοτροπο ειναι με sata raid 0Το συστημα που θα δουλεψει ειναι αυτο της υπογραφης με τα ραπτορια σε raid 0 και πανω στο nforce4 (sata1+sata2)Απο διαφορα φορα διαβασα οτι οι "καινουργιες λυσεις" (νορτον 9 acronis true image) δημιουργουν το image μεσα απο windows(μιλαμε παντα για boot partition με το λειτουργικο). Κατι τετοιο βεβαια το βρισκω προσωπικα παρακινδυνευμενο και αποφασισα υστερα απο προτροπες αλλων χρηστων να κατευθυνθω στην λυση του norton ghost 2003 το οποιο ουσιαστικα κανει την δουλεια απο dos με την χρηση ΜΙΑΣ και μονο δισκετας...Το θεμα ειναι οτι ενω το εγκατεστησα και εκανα και Live update εφτιαξα και την δισκετα με το .exe μεσα (εβαλα pcdos στην επιλογη) οταν bootaro απ αυτη απλα δεν γινεται τπτ σαν να μην βλεπει τους σκληρους...Υπαρχει καποιος ΠΟΥ να ΕΧΕΙ δουλεψει επιτυχημενα με την boot disk σε raid0 στο nforce4...(ξερω οτι εχετε αρκετοι εδω μεσα dfi οποτε γι αυτο το λεω)Αν ηταν ευκολο να με καθοδηγησετε step by step η να μου στειλετε με email την δισκετα θα το εκτιμουσα...(για να ειμαστε και νομιμοι θελω ολα τα αρχεια ΕΚΤΟΣ του .exe)Οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη ακομα και για αλλο προγραμμα imaging το οποιο ομως να εχει δοκιμαστει επιτυχημενα(αν ηταν και σε DOS ακομα καλυτερα)Παιδια ευχαριστω πολυ για το χρονο σας εκ των προτερων.
Larry Οκτώβριος 26, 2005 #2 Οκτώβριος 26, 2005 Σε dfi nforce4 η εντολη για να δει κανονικα το raid0 ειναι "ghost.exe -fni" δηλαδη να το ξεκινησεις ετσι αλλαζοντας το autoexec.bat στην δισκετα, και συνεχιζεις κανονικα οπως εκανες.Αν παραδοξως εχεις προβλημα δοκιμασε και "ghost.exe -fni -noide".Χρησιμευει σε προβληματικα chipset με sata raid οπως intel 865.Ελπιζω να βοηθησα.Αν χρειαστεις δισκετα στειλε μου ενα πμ.Btw να αρχισεις Wow.Μπροστα σε αυτο καθε αλλο game ειναι απλα μουφα.
ison Οκτώβριος 26, 2005 Author #3 Οκτώβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Larry Σε dfi nforce4 η εντολη για να δει κανονικα το raid0 ειναι "ghost.exe -fni" δηλαδη να το ξεκινησεις ετσι αλλαζοντας το autoexec.bat στην δισκετα, και συνεχιζεις κανονικα οπως εκανες.Αν παραδοξως εχεις προβλημα δοκιμασε και "ghost.exe -fni -noide".Χρησιμευει σε προβληματικα chipset με sata raid οπως intel 865.Ελπιζω να βοηθησα.Αν χρειαστεις δισκετα στειλε μου ενα πμ.Btw να αρχισεις Wow.Μπροστα σε αυτο καθε αλλο game ειναι απλα μουφα. Εχεις pm ....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.