thrasher Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2005 Για σας παιδια.Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο προγραμμα για video editing free η trial edition.Να ειναι απλο και ευχρηστο στην στη χρηση.Θελω να ειναι free η trial γιατι το θελω για 2-3 μερες..................Εν αναγκη καποιο ΦΤΗΝΟ.Ειμαι ασχετος απο video edting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Έχω ακούσει καλά λόγια για το virtual dub. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, παρά ελάχιστα, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.http://www.virtualdub.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Έχω ακουστά το Adobe Premier, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει ότι κάνει "ΤΑ ΠΑΝΤΑ" εν ολίγοις Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 14:02] Έχω ακουστά το Adobe Premier, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει ότι κάνει "ΤΑ ΠΑΝΤΑ" εν ολίγοις Δεν νομίζω να είναι ούτε φτηνό ούτε ελεύθερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Μπες στο site της Pinacle νομιζω εχει σε trial το studio 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Οκτώβριος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Όταν λες "απλό" τι ακριβώς είναι τα βασκά που θέλεις να κάνει? Πες περισότερες λεπτομέρειες για να βοηθηθείς.. Γιατί αν θες να κάνει παπάδες δεν πρόκειται να βρείς κάτι απλό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Ένα περιοδικό να πας να πάρεις έχει τόσα προγράμματα τα οποία είναι trial version και πιστεύω ένα capture και δύο υπότιτλους θα μπορέσεις να βάλεις κα να κάνεις την δουλειά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Οκτώβριος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Window movie maker Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 30, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Εγω ενα θελω να κανω.Απο μερικα βιντεο να κρατησω μονο τις σκηνες που μου αρεσουν.Το adobe premier ειναι πολυ φτηνο.........................2000 και κατι.Το αποκλειουμε.Οσο για τα αλλα θα τα ψαξω.Ευχαριστω ολου σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Οκτώβριος 30, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Το virtualdub είναι εύχρηστο, τζάμπα και κάνει τη δουλειά που θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 30, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher Εγω ενα θελω να κανω.Απο μερικα βιντεο να κρατησω μονο τις σκηνες που μου αρεσουν.Το adobe premier ειναι πολυ φτηνο.........................2000 και κατι.Το αποκλειουμε.Οσο για τα αλλα θα τα ψαξω.Ευχαριστω ολου σας. το προγραμμα που θελεις λεγεται..TMPGEnc DVD Author 1.6 ,μπορει να δημιουργησει δισκακι απο σκηνες διαφορων ταινιων,δημιουργωντας ακομη και αρχικο μενου(αν θες) με ολες τις scenes-(για να τις βρισκεις ευκολα)..η εκδοση που εχω εγω ειναι η ..καλη(το επιασες το υπονοουμενο ετσι??)...δες αν μπορεις να την βρεις αλλιως εδω ειμαι...μοναδικος περιορισμος ειναι οτι οι σκηνες που θα περιεχει το dvd να ειναι ιδιου φορματ η pal η ntsc...περισσοτερα για το προγραμματακι θα βρεις σε αυτο το τοπικ δες αν σου κανει...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=14245&highlight=TMPGEnc+DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Οκτώβριος 30, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Όντως για τη δουλειά που το θες το VirtualDub είναι υπεραρκετό.. Συγκεκριμένα καλύτερα κατέβασε το VirtualDub-MPEG2. Απλά θα ανοίξεις το αρχείο βίντεο (υποστηρίζονται όλοι οι τύποι avi και mpeg - αν θες και για άλλους τύπους πες), θα επιλέξεις Video->Direct Stream Copy, θα ορίσεις αρχή και τέλος μετακινώντας την μπάρα και πατώντας αντίστοιχα Home και End και μετά θα σώσεις το αρχείο επιλέγοντας File->Save As. Αυτό για κάθε αρχείο ξεχωριστά. Ότι βοήθεια χρειαστείς σφύρα.. Αν πάλι θες να τα φτιάξεις σε ένα αρχείο όλα μαζί ή να τα φτιάξεις σε DVD με μενού και φαντασία πάλι εδώ είμαστε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
birdland Νοέμβριος 1, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 pinnacle studio 9 ότι καλύτερο και αν θέλεις κάτι που να τα κάνει όλα και να είναι και τσάμπα...Windows Movie Maker...στα σίγουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Μάρτιος 16, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Ρε παιδια σορρυ που ξεθαβω αλλα τωρα το θυμηθηκα!Ρε παιδια με το windows movie maker δεν μπορω να κανω την δουλεια μου.Δεν μπορω να κοψω σκηνες.Τα video ειναi pal(γραμμενα απο καρτα τηλεορασης)Ξερετε κανα προγραμμα <<απλο για την επεξεργασια ΡΑL videos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Μάρτιος 19, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Ρε παιδια δοκιμασα το cyberlink power director 2.55 ve,αλλα ουτε αυτο κανει για ΡΑL videos.Υπαρχει καποιο που να επεξεργαζεται pal videos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 19, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Nero vision Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 19, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από YiorgosX Nero vision Συμφωνω. Εφτιαξα κατι dvd για το αμαξι πολυ ανετα. Ευκολα μενου κ αμεσο "καψιμο" !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Μάρτιος 19, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 OK.Thanks!Ελπιζω να κανει δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 19, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Συμφωνω. Εφτιαξα κατι dvd για το αμαξι πολυ ανετα. Ευκολα μενου κ αμεσο "καψιμο" !!! γιατί μας πικραίνεις ρε φίλε??? DvD για το αμάξι??? Ήμαρτον ρε συ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 19, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από thrasher Για σας παιδια.Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο προγραμμα για video editing free η trial edition.Να ειναι απλο και ευχρηστο στην στη χρηση.Θελω να ειναι free η trial γιατι το θελω για 2-3 μερες..................Εν αναγκη καποιο ΦΤΗΝΟ.Ειμαι ασχετος απο video edting! Παντως και το windows movie maker ειναι πολυ ευχρηστο, με πολλες δυνατοτητες και τσαμπα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.