iparout Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2005 Χαίρετε.Πήρα μόλις στα χέρια μου την Albatron 6800LE από το Πλαίσιο (αυτή με τα 90 ευρώ), αλλά μόλις την βάζω στην AGP slot και ανοίγω τον υπολογιστή, ακούγεται ένα παρατεταμένο beep, ανάβει μια φορά το μπλε φωτάκι της κάρτας, γυρίζει για λίγο ο ανεμιστήρας και έπειτα σταματάει, ενώ το beep συνεχίζει, χωρίς ποτέ βέβαια να περνάει σήμα στην οθόνη.Τι γίνεται ρε παιδιά ?Έχω για mainboard την Asus P4P800LE και έναν P4 2.53 GHz.Help would be much appreciated. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Οκτώβριος 26, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Δεν είχα συνδέσει το μόλεξ της τροφοδοσίας στην κάρτα ο ηλίθιος...Πού να το 'ξερα... Η παλιά μου κάρτα δεν είχε τέτοια κόλπα.Προς γνώση και συμμόρφωση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Νοέμβριος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 το χουνε παθει πολοι αυτο...have fun και εγω 6800le εχω αλα msi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.