Jump to content

Αναλυτικές τιμες για πληρες πακέτο Adsl

petaloudaki

Recommended Posts

Γειά σας θέλω να βάλω Adsl (πακέτο) 384/128 που να μην έχει ογκοχρέωση δηλαδή να είναι απεριόσιστο αλλά όπου και αν διαβάσω μπερδεύομαι σχετικά με τις τιμές. Για παράδειγμα εάν πάρω το Connex (του OTE) τότε θα πληρώσω 34,99 euro για το Τέλος Ενεργοποίησης 203,90 euro για την 12μηνη Συνδρομή (εάν βάλω 12 μηνη) και λέει κάπου ότι υπάρχει και Μηνιαίο

τέλος 15,90 euro ! Αυτό το μηνιαίο τέλος θα το πληρώνω κάθε μήνα ή είναι για κάθε δίμηνο που έρχεται ο λογαριασμός του οτέ? Εγώ πληρώνω γύρω στα 40 euro κάθε δίμηνο για Internet στον Οτε,συμφέρει να βάλω Adsl σε θέμα τιμής! Ότι ξέρετε σας παρακαλώ πείτε το γιατί με ενδιαφέρει άμεσα. Ευχαριστώ

Να έχεις υπόψη σου πως το μηνιαίο κόστος της dsl είναι τα έξοδα για τον isp + τα έξοδα παγίου για την γραμμή

Δηλαδή , θα πληρώσεις 203,90 για τον isp , και μετά κάθε μήνα θα πληρώνεις το μηνιαίο τέλος (μηνιαίο πάγιο για dsl) που είναι 15.90 ευρώ τον μήνα . Αυτά αφορούν μόνο τα έξοδα της dsl

Στον λογαριασμό του ΟΤΕ τώρα , θα σου έρχεται κανονικά το πάγιο που πλήρωνες τόσα χρόνια + το πάγιο της dsl

Αυτήν την στιγμή , τον μήνα , η dsl κοστίζει "τελική" γύρω στα 35~40 ευρώ για την 384 ταχύτητα που διάλεξες

Κατά την γνώμη μου . για το κατά πόσο αξίζει , εξαρτάται από την πόση ώρα χρησιμοποιείς το ιντερνετ , αλλά και πως το χρησιμοποιείς . Μιας και δίνεις 40 το δίμηνο όπως λες , θα έλεγα πως αν σε ενδιαφέρει να είσαι 24/7 online , να μην έχεις το άγχος του πόση ώρα είσαι μέσα , αλλά και να βλέπεις σελίδες/downloading σαν άνθρωπος , αξίζει τα παραπάνω χρήματα

Αν τώρα δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά και η χρήση του ιντερνετ περιορίζεται απλά σε κάνα email και καμμιά σελιδούλα , τότε σαφώς και δεν αξίζει

το connex επειδή κόσμος μπερδεύεται ΔΕΝ είναι πλήρες κουτί

το otenetDSL κιτ ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

το connex σύκρινέ το με τα συμβόλαιο διάρκειας 12μηνών

που πληρώνεις ανα μήνα, δίνουν δώρο modem ίσως και router και δωρεαν ενεργοποίηση.

τα κουτιά περιλαμβάνουν τα πάντα!

πληρώνεις ένα κουτί και έχεις τα πάντα μοντεμ+ενεργοποιήση+παγια γραμμής+συνδρομη isp

άλλο το ένα άλλο το άλλο

Τώρα σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερο να μην πάρω ένα έτοιμο πακέτο αλλά να το φτιάξω εγω όπως θέλω! Αν μπορεί κάποιος ας πάει σε αυτή την σελίδα για να μου πεί αν είναι εντάξει αυτά που θα επιλέξω! Oteshop

Από το ADSL ΠροσβάσειςADSL Προσβάσεις επέλεξα το 384 kbps/ 128 kbps από τα Μόντεμ επέλεξα το : ADSL MODEM/ROUTER TELINDUS 1132

+ STICK ΑΣΥΡΜΑΤΟ SPEEDTOUCH 121g USB 110 και από τις ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ INTERNET επέλεξα το OTENET - NEA ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ OnDSL HOME 384 . Είναι εντάξει χρειάζεται κάτι άλλο? Το μόντεμ που λέω να πάρω είναι καλό? Και κάτι ακόμα εάν θέλω να συνδέσω 2 υπολογιστές θα χρειαστώ κάτι ακόμα? Συγγνώμη που ρωτάω πολλά αλλά δεν ξέρω τίποτα από Adsl. :rolleyes: Ευχαριστώ!!

Ε ναι προτιμώ να τα διαλέξω εγώ για να είμαι σίγουρος τι θα πάρω! Μπορώ να κάνω την γραμμή και την σύνδεση στον Οτε και να πάρω από αλλού το μόντεμ? Τότε προτείνετε μου κάποιο μόντεμ καλό για να μπορώ να το συνδέσω σε 2 υπολογιστές! Επίσης είναι καλή η σύνδεση του Οτε?Το wirelless adsl in a box δεν το ξέρω.

διάλεξε κάνα us robotics 9106/08 αυτό προτειμάνε οι περισσότεροι η κανα linksys/Dlink απο ασύρματα ο Trendy ξέρει να σε βοηθήσει επι του θέματος

είναι ο δικτυάς της παρέας

την ενεργοποίηση την κάνουν όλοι δώρο νομίζω σε συμβόλαια ενός χρόνου

προσωπικά προτιμω της μπαμ αγορές το μοντέλο πάγιου με δωρα δε μου κάθεται καλά....

είμαι free mind και μόνο με τον περιορισμό για ένα χρόνο μου κάνει κάπως.....

Να ρωτήσω κάτι και γώ ρε παιδιά γιατί ένα χρόνο με dsl τώρα το κατάλαβα. Πληρώνω και το πάγιο που πλήρωνα για το τηλέφωνο πριν το dsl. Κοίταξα τους λογαριασμούς και όντως πληρώνουμε ένα 20άρικο δώρο στον οτέ. Αυτό κόβεται? Μπορώ δηλαδή να έχω μονο dsl χωρίς τηλέφωνο?

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Να ρωτήσω κάτι και γώ ρε παιδιά γιατί ένα χρόνο με dsl τώρα το κατάλαβα. Πληρώνω και το πάγιο που πλήρωνα για το τηλέφωνο πριν το dsl. Κοίταξα τους λογαριασμούς και όντως πληρώνουμε ένα 20άρικο δώρο στον οτέ. Αυτό κόβεται? Μπορώ δηλαδή να έχω μονο dsl χωρίς τηλέφωνο?

Το οτι πληρωνεις και το παγιο του ΟΤΕ ναι ισχυει (ειτιε pstn..ειτε isdn εχεις το πληρωνεις ...αν εχεις isdn ακομα χειροτερα γιατι πληρωνεις και το εξτρα κοστος της..εκτος βεβαια να χρειαζεσε καποια υπηρεσια της)

Οσο το αν μπορεις να εχεις ΜΟΝΟ dsl χλωμο το κοβω αν και δεν χανεις τπτ να παρεις το 131 να ρωτησεις...

Λοιπόν θα πάω από Δευτέρα στο Οτέ και θα κάνω την γραμμή Adsl και μια σύνδεση 384. Δέν θέλω να πάρω όμως να πάρω το μόντεμ από τον Οτε.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα μόντεμ/router μέχρι 70-100 που να υπάρχει στο eshop ή στο πλαίσιο?? Και επίσης θέλω να μάθω εάν γίνεται να βάλω το ένα pc με Ethernet και το άλλο με Usb,θα υπάρχει πρόβλημα? Please λίγη βοήθεια γιατί την χρειάζομαι!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616006

Τι λες για αυτο?Αν εβρισκες παντως απο οπουδηποτε αλλου το robotics (μιας και το προτιμουνε ολοι).

Με το skroutz.gr δοκιμασες να το βρεις?Πως και μονο πλαισιο-e-shop?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.