Jump to content

6600gt με 256mb ή άλλη μέχρι 180Ε?

Sapelas

Recommended Posts

Είμαι στο εξής δίλλημα θέλω μια κάρτα γραφικών για το PC μου αφού η X300 μάλλον δεν με ικανοποιεί :p φυσικά αναφερόμαστε σε PCX και τιμή μέχρι 180E. Στα λεφτά έχω βρει 6600GT με 256Mb, αλλά και 6800LE. Δεν ξέρω αν μπορώ να βρώ κάτι της προκοπής σε ΑTi ούτε έχω στα χέρια μου συγκριτικά. Ευπρόσδεκτες όλες οι προτάσεις αλλά τα λεφτά δεν πρόκειται να ανεβούν αφού θα κάνω κ άλλα έξοδα για έναν εκτυπωτή οπότε

:whistling

Κατάλαβα, ευχαριστώ. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να μου φάει άλλα λεφτά το μηχάνημα όχι τουλάχιστον μέσα στον χρόνο, δεν το έχω ούτε μήνα κ επειδή δεν είχα όλα τα απαιτούμενα χρήματα αναγκάστηκα να πέσω στην x300. Τώρα δεν μπορώ να την ξεφορτωθώ

γιατί να πας σε 256 μνήμη σε μια μικρή κάρτα όπως την 6600GT???

δεν θα σε οφελήσει πάρε το φτηνότερο 6600GT ~150?

αλλιώς πέρνα σε τιποτα άλλο

την 6800LE ξέχνα τη

όμως.... μιλάς για AGP ε?

x800GT2 κι απο μένα....

δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη (χ800-6800) αλλα δες και αυτην λιιιιιιιιιιιιγο πιο ακριβη απο αυτα που δινεις!Με δδρ3 αρα θα φτασει η και θα ξεπερασει τα 1000Μηζ(σωστα?)

http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=45370&ext=skroutz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.