elk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2009 Έφτασε επιτέλους η ώρα να κάνω μια αναβάθμιση της προκοπής (ελπίζω), μετά την πίκρα που έφαγα απο το p45 ds3r της gigabyte, καθώς δεν βγήκε αντάξιο των προσδοκιών μου είπα να γυρίσω πίσω στην πρώτη μου αγάπη την EVGA (αχ που να σε καημμένο 680ι...) την έκανα ζευγάρι με έναν 920 και με μνήμες της geil στα 1333 ddr3 3x2gb με 9-9-9-24 timings και επειδή όλα τα λεφτά έφυγαν στην αναβάθμιση δεν έμεινε φράγκο για case, έτσι αποφάσισα να αδειάσω την αποθήκη από πράγματα που τα έιχα σε αχρηστία εδώ και καιρο... πρώτα από όλα το case είναι ένα παλιό που στέγαζε διάφορα συστήματα κυρίως κατεβαστήρια το οποίο όμως είχε μεγάλο ύψος και με΄βόλεψε στην εγκατάσταση ενός ψυγέιου το οποίο προέρχεται από ότι θυμάμαι από κλίματιστικό αυτοκινήτου... το case βάφηκε μπλε με μπογιά που είχε περισέψει. εδώ με το σύστημα νερού εγκατεστημένο σε leak test έτοιμοι για απογείωση (ξέμεινα απο μαύρους ανεμιστήρες και την τελευταία στιγμή βρήκα λύση και το έκανα τρικολόρε) εδώ ο fan controler της zalman έξι καναλιών τον οποίο δυστυχώς δεν είχα και αγόρασα. μια άποψη από την laing vario d5 στριμωγμένη (ένα modular τροφοδοτικό θα έκανε την ζωή μου πιο έυκολη. το tank είναι από ένα κιτ της thermaltake και είχε ξεμείνει αφού η αντλία μας άφησε καιρούς η παντέντα για το socket 1366 με τσέρκι ( είναι λίγο αηδία αλλά το block έχει καλό πάτημα) μερικές με το σύστημα τελειωμένο και τοποθετημένο στο γραφείο LOL το case έχει ιστορία πάνω του να και τα πρώτα αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 τελειο φιλε.αλλα στη φωτογραφια εκει που εχεισ τα αυτοκολητα τα σπας.βασικα ο bastard πρεπει να ηταν απο τους καλυτερους σου επεξεργαστες ε?καλοδουλευτο το μηχανημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Ιανουάριος 9, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 τελειο φιλε.αλλα στη φωτογραφια εκει που εχεισ τα αυτοκολητα τα σπας.βασικα ο bastard πρεπει να ηταν απο τους καλυτερους σου επεξεργαστες ε?καλοδουλευτο το μηχανημα Σ ευχαριστώ φίλε! έχεις δίκιο ο bastard μαμούσε!! This is Spartaτσ τσ τι εποχές και αυτές.... θυμάμαι το pc στις δόξες του με τις 2 voodoo μέσα... τερατώδες... ps συγχαρτήρια και για την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 ps συγχαρτήρια και για την πρώτη θέση στον διαγωνισμό axxaxaax ναι να σαι καλα μεγαλο κατορθωμα θα με βγαλουν και στο βιβλιο γκινες :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 10, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 [off topic] πως εβαλες το κεντρικο ηχειο πανω στην οθονη ?[/off topic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Ιανουάριος 10, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 [off topic] πως εβαλες το κεντρικο ηχειο πανω στην οθονη ?[/off topic]έβαλα ταινία διπλής όψεως στην βάση του Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιανουάριος 10, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 Ωραίος ο elk! Το ψυγείο πολύ τέρας. Αν μπορείς δώσε καμιά καλύτερη φωτό από την πατέντα με το τσέρκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Ιανουάριος 12, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Ρε θυρίο, Την μητρική που στο κάλο την βρίκες? Έψαξα σε όλα τα ελληνικά μαγαζία που ξέρω και δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Ωραίος, ειδικά το ραδιατέρ, αλήθεια πόσο ασήκωτο είναι?Αντέ ΜπράβοΥ.Γ. Δεν το πολυκολακευεί η καλή πλίν ακατάστατη πατέντα. Τσέκαρε το για κανένα bracket του supreme 10 γιούρα το πολύνα έχει μαζί με βάση (νομίζω έχει το multirama h plaisio) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Ιανουάριος 12, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Την μητρική την είχε το e-shop τώρα την έβγαλε απο το site δεν ξέρω γιατί... Το pc είναι βαρύδιο φοβάμαι ότι θα το βρω μέσα στο κατεβαστήρι που είναι απο κάτω κάνα πρωϊνό δεν μπόρεσα να βρώ τέτοιο αντάπτορα-bracket ρε γμτ και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο , ήδη είχα τα κομμάτια για 15 μέρες μέσα στην ντουλάπα μέχρι να βρω χρόνο να το συναρμολογήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 12, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Λιακο μεγιες Αυτα τα ανεμιστηρια δεν σε παιρνουν τα αυτια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Ιανουάριος 12, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Ωραίος ο elk! Το ψυγείο πολύ τέρας. Αν μπορείς δώσε καμιά καλύτερη φωτό από την πατέντα με το τσέρκι. η ψηφιακή είναι λίγο μάπα δεν βγαίνει πιο καθαρή... δεν είναι και τίποτα σπουδαίο πράγμα απλά 2 τσέρκι χοντρά πιέζουν το μπλοκ προς τα κάτω, βοηθάει το γεγονός ότι το κεντρικό σημείο από πλέξι που είναι η είσοδος και η έξοδος προεξέχει ελαφρώς και δεν αφήνει το μπλοκ να γλυστρίσει προς τα κάτω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Ιανουάριος 12, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Λιακο μεγιες Αυτα τα ανεμιστηρια δεν σε παιρνουν τα αυτια? Σ' ευχαριστώ Χρήστο έχω τις στροφές πολύ χαμηλά, ο θόρυβος είναι ανεπαίσθητος, αυτή που παίρνει αυτιά είναι η 4870x2 και το tagan όταν ανεβαίνουν τα frames:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Ιούνιος 3, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2009 Έφτασε η ώρα για αναβάθμιση κουτιού... Πήρα επιτέλους αυτό το cosmos s που είχα βάλει στο μάτι τόσο καιρό μαζί με άλλα καλούδια. Το ψυγείο τέρας τελικά αποδείκτηκε μάπα και θα αντικατασταθεί... ακόμα θα προστεθούν waterblock στις κάρτες γραφικών και στο motherboard... Θα δοκιμάσω να βάλω 2 τριπλά ψυγεία μέσα στο cosmos ένα χοντρό για την cpu και ένα κανονικό για το chipset και τις κάρτες... Κάποιες πρώτες φώτο καθώς περιμένω ακόμα κάποια πράγματα... εδώ η προσπάθεια να βάλω το tagan με το χταπόδι του το μπλοκ μαζί με το κιτ για s1366 και το backplate (τέλος πια η πατέντα) να δω πως θα τα κρύψω... και τέλος τα μπλοκ για το chipset σε λίγο η συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Ιούνιος 5, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 ήρθαν σήμερα το πρωί τα ψυγεία κάτω το black ice gts 360 και πάνω το danger den extreme νομίζω... και άρχισε η τοποθέτηση, πρώτα το τριπλό χοντρό dangerden το οποίο μπήκε στην μαμά θέση αφού πρώτα αφαιρέθηκε η σίτα για καλύτερη ροή αερά, σε αντίθεση με το black ice gts το οποίο έρχεται με βίδες αυτό ήταν σκέτο και έκανα μία ώρα να βρώ καμία βίδα της προκοπής το δεύτερο με προβλημάτισε αρκετά δεδομένου ότι δεν ήθελα ούτε έξω από το κουτί να είναι αλλά και ούτε να μου φάει όλα τα drive bays... τελικά ύστερα από πολύωρη σκέψη και αφού κοιτούσα το κουτί σαν χαμένος για κανένα μισάωρο μου ήρθε η ιδέα, θα το βάλω στον πάτο... βάζοντας εξωτερική βάση ψυγείου ανάποδα δημιούργησα το απαραίτητο ύψος. μετά σειρά είχαν τα φουρφούρια και έπειτα η κοπή του πάτου με ανορθόδοξο τρόπο ,το dremel τελικά το ήπε το ποίημα, και η τοποθέτηση δύο χοντρών silenx για να δημιουργηθεί μια διάταξη pushpull... και τέλος η τοποθέτηση του ψυγείου στον πάτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 5, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 ανοιχτηρι για κονσερβες ειναι αυτο?????? χαχαχχα! θεος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιούνιος 5, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 Βάλε τα fans σε διάταξη pull.Δηλαδή να τραβάνε αέρα από το ψυγείο.Θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες.Μια χαρά πάει!! Keep Modding! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 5, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 Πολύ καλός!Κανε και αυτο που ειπε ο Νικος απο πανω!Αυτοι οι Fan τι λενε?? UV ειναι ή LED? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Ιούνιος 5, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 ναι Χρήστο ανοιχτήρι είναι και μιλάμε το έκοψε σαν βούτυρο. Βάλε τα fans σε διάταξη pull.Δηλαδή να τραβάνε αέρα από το ψυγείο. Θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες. Μια χαρά πάει!! Keep Modding! thanks έχω βάλει και στα 2 ψυγεία οι επάνω να φυσάνε και οι κάτω να ρουφάνε εννοείς να ρουφάνε και οι πάνω και οι κάτω;; οι fan είναι uv... αργά το βράδυ η συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιούνιος 5, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 Πολυ καλη δουλεια...2 παρατηρησεις μονο...κριμα που εκοψες την σιτα στην κορυφη. Δεν κοβει καθολου την ροη...εγω το εχω με την σιτα...και δευτερο καλυτερο θα ηταν να προτιμουσες ενα τροφοδοτικο modular για να γλυτωσεις απο πολλαααα καλωδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Ιούνιος 5, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Πολυ καλη δουλεια...2 παρατηρησεις μονο...κριμα που εκοψες την σιτα στην κορυφη. Δεν κοβει καθολου την ροη...εγω το εχω με την σιτα... και εγώ το σκέφτηκα ότι τζαμπα την κόβω αλλά το είδα σε ένα forum ξένο ότι και καλά είναι καλύτερα , επειδή έχω βάλει και από πάνω και από κάτω από το ψυγείο της οροφής ανεμιστήρες δεν φαίνεται ότι λείπει η σίτα.. και δευτερο καλυτερο θα ηταν να προτιμουσες ενα τροφοδοτικο modular για να γλυτωσεις απο πολλαααα καλωδια το modular είναι η καλύτερη λύση δεν μπορείς να φανταστείς τι τράβηξα να τα συμμαζέψω, αλλά δυστυχώς το tagan 900w το έχω από εποχή 7950gx2 και λυπάμαι να δώσω έξτρα λεφτά για καινούργιο... ----- η δουλειά προχωράει... εγκατάσταση block chipset, mosfet, cpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.