Jump to content

NEA (βελτιωμένα?) OCZ Heatspreader.

FrOsT

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από vagtsil

:spam: δηλ.τσαμπα αντικατεστησα τις δισκοπλακες με διατρητες στην Αλφα?? Σορυ αλλα νομιζω οτι αποβαλεται καλυτερα η θερμοτητα με τις τρουπες ;)

αλλο το ενα ρε συ αλλο το αλλο

στο αμαξι ειναι για την διαφυγη αεριων απο τα τακακια

ενο εδω τη αερια υπαρχουν

ενα βασικο στυχιο ειναι οτι οσο μεγαλητερι επιφανια τοσο μεγαλητερι αποβολη θερμοτιτας

επομενος μου φενετε οτι δεν θα κανει τοσο καλη δουλεια λογο τις απολιας μεταλου

δικιο δεν εχω???

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 20:43]

Μπλέχτηκες (με διαμέτρους τρουπών / πλακών κλπ)...

Δεν είπα ότι αυξάνεται η επιφάνεια τριβής (αυτή στην περίπτωσή σου μειώθηκε - άλλος ένας λόγος μείωσης της θερμοκρασίας) αλλά η επιφάνεια επαφής με τον αέρα ο οποίος ψύχει τις δισκόπλακες....

πιστευω εν μερει οτι και οι δυο πλησιαζουμε!! παντως μου ειναι κομματακι δυσκολο να εχει γινει μονο για λογους design.Αν το δουμε και αλλιως δε θα το δοκιμαζαν και μετρουσαν πριν το σπρωξουν στην (απαιτητικη) αγορα?

παντως μου ειναι κομματακι δυσκολο να εχει γινει μονο για λογους design

εμένα πάλι καθόλου....

δε θα το δοκιμαζαν και μετρουσαν πριν το σπρωξουν στην (απαιτητικη) αγορα?

Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα ότι σε τέτοια μπιχλιμπιδιοειδή, μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες;

μαλλον προσπαθουν να βγαλουν τις κουβερτες με τα αυτοκολητα και ταυτοχρονα να κανουν τις μνημες τους εμφανισιμες...ψιλολογικο μου φαινεται να κανει καλυτερη δουλεια απο τις κουβερτες (οχι με κεραμικ οπως τις βαζουν μερικοι)

2 λεξεις παιδια Θερμοχωρητικοτητα- Θερμικη αγωγιμοτητα.

Προφανως ελλειψη του πρωτου οδηγει στο φαινομενο της κουβερτας σε γνωστες πυροκαυτες μνημες(λεγε με ΕΒ)

Καταλαβαν οτι δε μπορει με τοσο μικρο παχος και ελλειψη fins να βελτιωθει οποτε το ριξαν στο ημιμετρο.

ΝΑΙ θεωρητικα παντα ενας απλος ανεμιστηρας να της χτυπαει γυμνες ειναι καλυτερος απο 2 ξευγαρια κουβερτες αλλα στις κουβερτουλες(ημιμετρο) καταφυγαμε εξαρχης λογω της ελλειψης χωρου αναμεσα στα Dimm και γενικοτερα στην ελλειψη κυκλοφοριας αερα οριζοντια κατα μηκος των κουτιων στο συγκεκριμενο σημειο.

Μπορουσαν να βάλουν γομαρόψυκτρες καθαρου χαλκου σε κάθε τσιπ του pcb και να τελειωνε το πανυγήρι αν θέλανε ''πολυ καλύτερη ψύξη'' , αλλά αυτό κοστίζει ;)

Θα πουν και 2-3 review τώρα τι καλα και τι ωραία ψύχονται και τελειωσε η υπόθεση .

Αρχική απάντηση από Athens2004

Μπορουσαν να βάλουν γομαρόψυκτρες καθαρου χαλκου σε κάθε τσιπ του pcb και να τελειωνε το πανυγήρι αν θέλανε ''πολυ καλύτερη ψύξη'' , αλλά αυτό κοστίζει ;)

Θα πουν και 2-3 review τώρα τι καλα και τι ωραία ψύχονται και τελειωσε η υπόθεση .

Δεν έχουν όλοι DFI:rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.