Zul Οκτώβριος 27, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 και το 2πλο καλο ειναι,αν εχεις ομως τα λεφτα για το 3πλο ακομα καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mf_iii Οκτώβριος 28, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Λοιπον τελικα αποφασισα.... Οριστε το συστημα μου:Κλειστο Κυκλωμα:Universal Water Block by 11Water Cooling Radiator 360 (3πλο)Eheim 1250Σωληνες Clearflex 1/2Πως σας φαινεται?!!!Ειναι ολα αυτα συμβατα μεταξυ τους?Χρειαζομαι τπτ αλλο? σφυχτηρακια, ρακορ μηπως? Τελος χρειαζομαι ανεμηστηρα για το ψυγειο η εχει πανω? αν οχι τι και απο που περνω?Πολλα αλα σημαντικες οι απαντησεις σας.... Περιμενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Οκτώβριος 28, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 ποια ολα αυτα?2 block ειπες,μια χαρα ειναι αλλα με το 3πλο ακομα καλυτερα αναλογα τα λεφτα που εχεις.μια συμβουλη μονο,επειδη σε βλεπω λιγο "ασχετο" με το αθλημα,διβασε καλα ολα τα σχετικα αρθρα στο forum γιατι αν κατι δεν παει καλα..........την πατησες.ειδικα η vga σου που ειναι ακριβως κατω απο το block της cpu.Α και κοιτα να αγορασεις ή να φτιαξεις κανενα τανκ για εξαερωση(νομιζω δεν το ανεφερες πουθενα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mf_iii Οκτώβριος 28, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 τωρα δεν θα παρω block για vga αργοτερα οταν θα απρω αλλη. Μα δεν θα παρω tank αφου ειπα θα ειναι κλειστο κυκλωμα. ολα αυτα εννοω οι σωληνες, η αντλια, το ψυγειο κτλ θα ταιριαζουν μεταξυ τους? αυτο λεω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Οκτώβριος 28, 2005 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 εκανες edited και εγιναν λιγο σκα....θες ρακορ(1/2) και σφυχτηρες (και τα 2 πλαστικα καλυτερα) και ανεμιστηρες.τανκ καλυτερα να βαλεις θα εχεις προβλημα|(δεν κοστιζει τιποτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mf_iii Οκτώβριος 28, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 αφου θα ειναι κλειστο κυκλωμα η εξαερωση γινεται την πρωτη φορα που φτιαχνεις το συστημα και παπαλα!!! μου το ειπαν!!! καλα ρακορ δεν εχει πανω το ψυγειο? γμτ που θα τα βρω ολα αυτα... Επισης αν παρω αυτο το 3πλο ψυγειο που εχω διαλεξει αλλα με την 1048 Eheim οχι με την 1250 τι διαφορες θα εχω και που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Οκτώβριος 28, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 καλα οκ.αφου σου το "ειπαν"κατσε κανε εξαερωση με λεκανη να δεις τι καλα που ειναι.Οταν λες μια φορα το κανεις και παπαλα?τι νομιζεις οτι νερο δεν θα το αλλαξεις ποτε στο κυκλωμα(μην το καθαρισεις ποτε και σε βλεπω να βρισκεις κανενα βατραχι εκει μεσα).ρακορ θες για την αντλια και για το ψυγειο αν δεν εχει 1/2.την 1250 παρε δεν θα μπορει να σπρωξει 2 block και 3πλο ψυγειο η 1048 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 28, 2005 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 αν παρεις απο το link που εδωσες ψυγειο τοτε εχει ρακορ μεσα μισης ιντσας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mf_iii Οκτώβριος 28, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 ανεμηστηρες ποσους και απο που να παρω για το ψυγειο? να ειναι καλοι και τελειως αθορυβοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Οκτώβριος 28, 2005 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 3 ή 2 (αναλογα το ψυγειο) Coolermaster silent 12cm.Θα νομιζεις πως δεν δουλευουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mf_iii Οκτώβριος 28, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 που θα τους βρω αυτους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Οκτώβριος 30, 2005 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Κατσε ρε φιλε,πολυ βιαζεσαι.Ακομα δεν πηρες το διπλωμα και πας να αγορασεις αμαξι???Δια βασε οπως τοσες φορες σου προειπαν τα παιδια τα θεματα με τις ΥΔΡΟψυξεις ετσι ωστε να μπορεις οχι μονο να κρινεις τι πραγματα σου ταιριαζουν αλλα να εισαι σιγουρος οτι μπορεις και να τα εγκαταστησεις επιτυχως.Γιατι δεν ειναι μονο η λεκανη ειναι και το leak test και η θερμοαπαγωγικη και αν θα παταει καλα το block και το καθαρισμα και το paraflu και και και.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mf_iii Οκτώβριος 31, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 οτι αποριες εχω ρωταω αλλοστε εχω διαβασει ποσες φορες 2 guides (ακομα ενα σε αλλο forum) αλα αλλο με απασχολει παλι...Θελω να παρω υγρο UV και ανεμιστηρες και δεν μπορω να βρω Coolermaster Silent εκει που εχει αυτους που θελω ειναι πολυ ακριβοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.