Qparadox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2005 Σκεφτομαι να αγορασω μια εξωτερικη καρτα τηλεορασης, και εχω καταληξει στην Leadtek TV USB II . Όμως εχω δει ότι κυκλοφορει και το (πιο καινουργιο) μοντελο Leadtek TV USB II DELUXE . Αν και εχω ψαξει γενικοτερα (google, leadtek) , δεν μπορω να βρω τι διαφορες εχουν τα 2 αυτά μοντελα (περα από το usb hub που εχει η deluxe). Η διαφορα τιμης είναι αρκετα σημαντικη, περιπου 40 ευρω. Μηπως το εχει ψαξει κανεις το θεμα και μπορει να με διαφωτισει ??Λινκ για την απλη εκδοση :http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tv_usb2_1.htmlΚαι η εκδοση deluxe :http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tvusb2_deluxe_1.htmlDELUXE
dimpar Οκτώβριος 25, 2005 #2 Οκτώβριος 25, 2005 Φίλε μου εγώ έχω τη deluxe. Το μόνο που βλέπω από ένα γρήγορο ψάξιμο είναι ότι η deluxe έχει τηλεχειριστήριο κάρτα και πρέπει να έχει παραπάνω software. Κάτι άλλο δεν πρόσεξα....
Qparadox Οκτώβριος 25, 2005 Author #3 Οκτώβριος 25, 2005 Οκ, σ'ευχαριστω για την απαντηση. Απ'οτι βλεπω, τηλεχειριστηριο εχει και η απλη.Μπορεις να μου πεις αν εισαι ευχαριστημενος απο την καρτα κι αν εχεις αντιμετωπισει καποιο προβλημα ?? Οχι τιποτα αλλο, αλλα ειναι αρκετα ακριβη....
dimpar Οκτώβριος 26, 2005 #4 Οκτώβριος 26, 2005 Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Βέβαια δεν την έχω και πολύ καιρό. Για το σήμα της δε μπορώ να σου πω στάνταρ γιατί τη λειτουργώ προσωρινά με εσωτερική κεραία. Πιστεύω όμως ότι δεν έχει πρόβλημα.
nmamag Οκτώβριος 26, 2005 #5 Οκτώβριος 26, 2005 η deluxe εχει και τρεις επιπλεον usb 2 ports 3-Port USB Hub : Accept 3 additional USB devices and maximize your productivity. η απλη δεν εχει απο software εχω την εντυπωση οτι εχουν το ιδιο
stefanos_79 Οκτώβριος 28, 2005 #6 Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από dimpar Φίλε μου εγώ έχω τη deluxe. Το μόνο που βλέπω από ένα γρήγορο ψάξιμο είναι ότι η deluxe έχει τηλεχειριστήριο κάρτα και πρέπει να έχει παραπάνω software. Κάτι άλλο δεν πρόσεξα.... είσαι ευχαριστημενος με το capture?
dimpar Οκτώβριος 28, 2005 #7 Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από stefanos_79 είσαι ευχαριστημενος με το capture? Αν εννοείς από ποιότητα δε μπορώ να σου πω γιατί συτή τη στιγμή δεν έχω εξωτερική κεραία. Αν πάω αύριο να πάρω διακλαδωτή θα σε ενημερώσω...οκ;;; Πάντως έχουν υπάρξει στιγμές που πιάνω αρκετά καλά (όχι τέλεια) και χρησιμοποιώ μια κεραία από 14άρα sony.
nmamag Νοέμβριος 12, 2005 #9 Νοέμβριος 12, 2005 η απλη εχει τηλεχηριστηριο και κατα την γνωμη μου ενα απο τα καλυτερα software.αρχικα ειχα hauppauge Theater tv μετα μια Pinnacle protv
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.