orion Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2009 Αφορμη για το νεο αυτο thread ειναι το topic περι antivirus....Θα προσπαθησω να παραθετω οτι ελευθερο, δωρεαν, ανοικτο λογισμικο υπαρχει για windows το οποιο κανει το ιδιο καλα, αν οχι και καλυτερα την δουλεια που κανει ενα αγορασμενο λογισμικο..Antivirus: Avira, Clamwin, AVG FreeAntispyware: Spybot Search and DestroyMail client: ThunderbirdMedia player: VLCPDF reader: FoxIT ReaderZip/Rar: 7zipCD/DVD burner: CDBXP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιανουάριος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Ωραίος. Να βάλω κι εγώ το κατιτίς μου.Graphics : Paint.NET (απλό αλλά πρακτικό)Antispyware : SUPERAntiSpyware free edition (που έπιασε οτι δεν βρήκαν S&D και AVG Antispyware)Wave editor : GoldWave (καταπληκτικό - shareware μεν αλλά ποτέ δεν έχει ¨κλειδώσει", παρά μόνο βγάζει ενα κείμενο στην αρχη) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 CD/DVD burning: InfraRecorderBrowser/Mail Client: OperaMedia Player: MPC HC+ffdshow, KmPlayerPdf Reader: Sumatra PDFΑντιConvertXtoDVD: DVD Flick καταπληκτικο προγραμμαSound Editor: AudacityVideo Editor: VirtualDubMessenger: PidginWord processor: AbiWordText editor: Notepad++Screen Capture: Lightscreen αλλο ενα φοβερο προγραμματακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιανουάριος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Πάρα πολύ καλό Άγγελε! Όταν μαζευτούν κι άλλα κάνε ένα Update στο πρώτο post και χώρισέ το σε κατηγορίες ανάλογα με την χρήση του προγράμματος. Χρήσιμο θα ήταν να δίνουμε και Link. Sticky!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 8, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Ωραίος. Να βάλω κι εγώ το κατιτίς μου.Wave editor : GoldWave (καταπληκτικό - shareware μεν αλλά ποτέ δεν έχει ¨κλειδώσει", παρά μόνο βγάζει ενα κείμενο στην αρχη)Τι κάνει αυτό ρε μόρτη?επεξεργασία μπ3 κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιανουάριος 9, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Τι κάνει αυτό ρε μόρτη?επεξεργασία μπ3 κλπ? Επεξεργάζεται ήχο Έχει αρκετά εφέ, audio cd ripping κλπ. Υποστηρίζει και mp3 εννοείται και αρκετά άλλα formats. Απλά για να σώσει mp3 (και μόνο γι'αυτό το λόγο) χρειάζεται εναν encoder (πχ τον lame). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Οκτώβριος 3, 2015 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2015 Κανένα freeware η Opensource που να κόβει και ενώνει βίντεο χωρίς να χαλάει την ποιότητα; Είχα βρει ένα και δούλευα πολύ παλιά αλλά δεν θυμάμαι το όνομα και δεν μπορώ να το βρώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike299_1999 Οκτώβριος 27, 2016 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2016 Κάποιο δωρεάν πρόγραμμα που να βρίσκει και να διαγράφει duplicate mp3's? Παρόμοιο με το Similarity πχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Montezuma Ιανουάριος 29, 2023 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2023 Το γνωστο , παλιο και Αξιοπιστο WinmapWinmap Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 29, 2023 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2023 Είναι τιμή μου να παραδίδω αυτό το βραβείο 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts