Jump to content

Εργασια τεχνολογιας.HELP!!!

thrasher

Recommended Posts

Πριν καμοια βδομαδα αναλαβα να κανω μια εργασια στη τεχνολογια,στο σχολειο,με θεμα "εργαλεια και μηχανες".Θα την γραψω στον υ/η και θα ηθελα να μου δωσε κανα link να κατεβασω πληροφοριες.

Help!!!!!

Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 18:52]

στα αγγλικα ρε τι να τα κανω?Μονο αμα τα μεταφρασω με κανενα προγραμμα.

http://babelfish.altavista.com/

Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 18:52]

Αλλα και παλι πρωτειμω ελληνικα .

:confused: εισαι σιγουρος οτι προτιμας ελληνικα?

καταρχας δεν χρειαζεται να σπαμαρεις......διορθωσε το ποστ #7 και βαλτο μαζι με το #6

αλλη βοηθεια μην περιμενεις απο δω μεσα.......εχει ξαναγινει παρομοιο θεμα απο αλλον που ηθελε ετοιμη μια εργασια.........ΚΑΝΤΗΝ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.......σου δωσαμε τα εργαλεια......ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ για να μορφοποιησεις την εργασια σου......

Να μαντέψω: Πρώτη γυμνασίου είσαι; Βασικά ψάξε να βρεις ένα αντικείμενο που θα ήθελες να φτιάξεις. Πχ η κόρη μιας καθηγήτριάς μου έχει διαλέξει ως θέμα τον αργαλειό. Βασικά, το πιο εύκολο... Φτιάξε ένα σφυρί... :p Αν και στη θέση σου θα έψαχνα κάτι πιο προτότυπο. Η πρωτοτυπία πιστεύω παίζει μεγάλο ρόλο καθώς οι καθηγητές θα έχουν βαρεθεί να διαβάζουν εργασίες με το ίδιο θέμα...

Μόλις διαλέξεις το θέμα άρχισε να ψάχνεις σε εγγυκλοπαίδειες, βιβλία κ.τ.λ. πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενό σου και με τη γενική ενότητα.

Κάποια κόλπα πάντως που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την εικόνα:

# Εννοείται οτι θα την γράψεις σε υπολογιστή

# Εννοείται επίσης οτι το εξόφυλλο θα είναι σε περιποιημένο χαρτί και όλη η εργασία με μεταλικό σπιράλ ή θερμοκόλληση

# Εννοείται οτι μέσα θα χρησιμοποιήσεις όσο πιο επίσημο και επιστημονικό λεξιλόγιο γίνεται. (βλέπω τις εργασίες μου από το Γυμνάσιο και γελάω)

# Για το σχέδιο χρησιμοποίησε Autocad για 2D ή SketchUp για 3D. Το τελευταίο μάλιστα είναι και ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση.

# Ζήτησε αν γίνεται να έχεις στη διάθεσή σου κατα την παρουσίαση ένα PC με ένα Projectορα. Πρόβαλε το σχέδιο όπως και φωτογραφίες.

# Προσπάθησε να μην αφήσεις κενά

# Προσπάθησε γενικώς να δώσεις έναν επίσημο και σοβαρό τόνο, αλλά παράλληλα με επεξηγήσεις κ.τ.λ. ωστε να γίνεσαι κατανοητός και να μην κουράζεις το ακροατήριό σου.

ΥΓ: Εγώ για θέμα φέτος (α' λυκείου) στην τεχνολογία σκέφτομαι να πάρω κάτι για οικολογικές μπαταρίες. Και μαμώ τα θέματα; Είχα πετύχει μια φορά στο net κάτι πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία...

Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 19:23]

:D :D :D :D :D :rant: :D :D :D :D :D Χα Χα Χα Χα.ειπαρχουΝ κε χοιρροτερη:D :D :D :D :D :D

και αυτο σε επαναπαυει οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα ποστ σου οποτε μπορεις να συνεχιζεις να γραφεις οπως να ναι?:...:

Οχι φυσικα,μια πλακιτσα εκανα.Θα προσπαθησω να γραφω σωστα!

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Να μαντέψω: Πρώτη γυμνασίου είσαι; Βασικά ψάξε να βρεις ένα αντικείμενο που θα ήθελες να φτιάξεις. Πχ η κόρη μιας καθηγήτριάς μου έχει διαλέξει ως θέμα τον αργαλειό. Βασικά, το πιο εύκολο... Φτιάξε ένα σφυρί... :p Αν και στη θέση σου θα έψαχνα κάτι πιο προτότυπο. Η πρωτοτυπία πιστεύω παίζει μεγάλο ρόλο καθώς οι καθηγητές θα έχουν βαρεθεί να διαβάζουν εργασίες με το ίδιο θέμα...

Μόλις διαλέξεις το θέμα άρχισε να ψάχνεις σε εγγυκλοπαίδειες, βιβλία κ.τ.λ. πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενό σου και με τη γενική ενότητα.

Κάποια κόλπα πάντως που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την εικόνα:

# Εννοείται οτι θα την γράψεις σε υπολογιστή

# Εννοείται επίσης οτι το εξόφυλλο θα είναι σε περιποιημένο χαρτί και όλη η εργασία με μεταλικό σπιράλ ή θερμοκόλληση

# Εννοείται οτι μέσα θα χρησιμοποιήσεις όσο πιο επίσημο και επιστημονικό λεξιλόγιο γίνεται. (βλέπω τις εργασίες μου από το Γυμνάσιο και γελάω)

# Για το σχέδιο χρησιμοποίησε Autocad για 2D ή SketchUp για 3D. Το τελευταίο μάλιστα είναι και ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση.

# Ζήτησε αν γίνεται να έχεις στη διάθεσή σου κατα την παρουσίαση ένα PC με ένα Projectορα. Πρόβαλε το σχέδιο όπως και φωτογραφίες.

# Προσπάθησε να μην αφήσεις κενά

# Προσπάθησε γενικώς να δώσεις έναν επίσημο και σοβαρό τόνο, αλλά παράλληλα με επεξηγήσεις κ.τ.λ. ωστε να γίνεσαι κατανοητός και να μην κουράζεις το ακροατήριό σου.

ΥΓ: Εγώ για θέμα φέτος (α' λυκείου) στην τεχνολογία σκέφτομαι να πάρω κάτι για οικολογικές μπαταρίες. Και μαμώ τα θέματα; Είχα πετύχει μια φορά στο net κάτι πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία...

Αυτο το θεμα το διαλεξα αναμεσα σε αλλα 2."Ενεργεια "και"ισχυς" και επικοινωνοιες"Στο δευτερο τριμηνο θα μπορω να διαλεξω οποιο θεμα θελω.Επισης η εργασια πρεπει να ειναι μονο γραπτη,οχι σλαιτς,κατασκευες και τετοια.

Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου παντως!!!

Ααααα... Εμάς μας είχανε βάλει όλους στο πρώτο 3μηνο "εργαλεία και μηχανές", στο δεύτερο "ενέργεια και ισχύς" και στο τρίτο "μεταφορές και επικοινωνίες" με υποχρεωτική κατασκευή σε κάθε τρίμηνο. Όσο για το μόνο γραπτή... Αυτό με ξινίζει κάπως... Νιώθω πως δεν μορώ να εκφραστώ ρε παιδί μου, πώς να το πώ; :p

:OT: μακη εγω περσι τεχνολογια επικοινωνιων(β λυκειου) ειχα κανει για το echelon. ειναι ενα πολυ καλο θεμα,και προσεξα οτι τραβηξε την προσοχη. κανε ενα search και θα δεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.