Jump to content

Κάθεστε στα starbucks;

chroma

Ντου γιου σητ ατ Σταρμπαξ;  

45 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είναι το μόνιμο για-να-περνα-η-ώρα-debate με ένα κολλητό, αυτός λέει οτι όλα είναι πανάκριβα, το περιβάλλον πολύ μέτριο και η μουσική χάλια. Συμφωνεί με το anti-smoking που επιβάλλουν στους εσωτερικούς χώρους. Εγώ πάντα λεω οτι ο καφές, σκέτος καφές φίλτρου, "αμερικάνο" κλπ. -και οχι τα χιλια μυρια ροφηματίδια- είναι πολύ καλός, σίγουρα πολύ καλύτερος από τον αισχρό φίλτρου που βρίσκω σε άλλες καφετέριες, χωρίς να είναι ακριβότερος. Μου τη δίνει που πρέπει να ζητήσεις καφέ σε επίπεδο χημικής σύστασης μερικές φορές και το ολίγον αμερικάνικο-mcdonalds σκηνικό αλλά δυσκολεύομαι να περάσω αυτή την απέχθεια στο καφέ ο οποίος παραμένει καλός. Τα ροφήματα είναι πράγματι ακριβά, ενώ από γλυκά έχουν μερικά που τρώγονται. Προσωπικά το anti-smoking περιβάλλον και οι γαμάτες πολυθρόνες με ψήνουν πιο πολύ από τη μέτριατζαζ ηχητική υπόκρουση, αλλά δεν ενοχλεί και τόσο το τελευταίο...

Ξεσπαθώστε :hehe:

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

αν και δεν καπνιζω 2 φορες εχω παει τα 4 χρονια που ειμαι στην αθηνα.......ο λογος?

αντε να βρεις παρεα να ΜΗΝ καπνιζει οταν πινει καφε.

εαν εβρισκα παρεα δεν νομιζω να πηγαινα γιατι εκτος απο την σχετικα καλη μουσικη και τους αναπαυτικους καναπεδες ολα τα υπολοιπα(τιμες/ποιοτητα) μου φαινονται μετρια........

αντ αυτου προτιμω εναν περιποιημενο φρεντο στο θησειο (μακρια απο αμαξια κινηση και κορναρισματα) ή στον πεζοδρομο του χαιδαριου που κατα την γνωμη μου υπαρχουν 2 απο τα καλυτερα μαγαζια της αθηνας.....το ενα φυσικα ειναι το cutty shark και ενα ακομα πιο διπλα(ονομα δεν θυμαμαι)

αν βεβαια υπαρχει χρονος για μετακινησεις JoJo στης φωκιωνος νεγρη και ιστιοπλοικο(τωρα μας τελειωσε λογω χειμωνα)

οποτε σταρμπακς?

μπαααααααα

Αρχική απάντηση από greekfragma

αν και δεν καπνιζω 2 φορες εχω παει τα 4 χρονια που ειμαι στην αθηνα.......ο λογος?

αντε να βρεις παρεα να ΜΗΝ καπνιζει οταν πινει καφε.

εαν εβρισκα παρεα δεν νομιζω να πηγαινα γιατι εκτος απο την σχετικα καλη μουσικη και τους αναπαυτικους καναπεδες ολα τα υπολοιπα(τιμες/ποιοτητα) μου φαινονται μετρια........

αντ αυτου προτιμω εναν περιποιημενο φρεντο στο θησειο (μακρια απο αμαξια κινηση και κορναρισματα) ή στον πεζοδρομο του χαιδαριου που κατα την γνωμη μου υπαρχουν 2 απο τα καλυτερα μαγαζια της αθηνας.....το ενα φυσικα ειναι το cutty shark και ενα ακομα πιο διπλα(ονομα δεν θυμαμαι)

αν βεβαια υπαρχει χρονος για μετακινησεις JoJo στης φωκιωνος νεγρη και ιστιοπλοικο(τωρα μας τελειωσε λογω χειμωνα)

οποτε σταρμπακς?

μπαααααααα

Ξερω και ενα αλλα μαγαζι , στο οποιο πας για αλλες δουλειες και πρεπει να περασεις σιγουρα αυτες τις μερες.... νομιζω στο τμημα δοεων πρεπει να ειναι η δουλεια σου:p :p :p :p :p :p :p

Το καλυτερο καφε τον εχω πιει στο εγκωμιο , ενα μετριο προς αθλιο μαγαζι , με χαλια μουσικη ηλιθιες αλλα φιλοτιμες σερβιτορες ....Αυτο το σταρμπακ δεν το γνωριζω αλλα μαλλον εχει μονο αθηνα απο δαυτο.

Exω παει Starbucks δυο φορες στην ζωη μου. Και επειδη καπνιζα κιολας (καφε πινουμε....) μαλλον εχω αρκετο καιρό! Δεν τρελαινομαι με την ποιοτητα καφε ουτε με την γευση των διαφορων συνδυασμων (αφηστε που μερικες ειναι αηδια).

Προτιμώ να παω αλλου παρα εκει. Αν και τωρα τελευταια μαζευονται τα πιπινια της Γλυφαδας εκει κ θελω να παω μια βολτουλα :devil:

μου αρέσει

1) η μουσικούλα

2) οι καφέδες

3) το wireless

ναι, ψήφισα συχνά.

είμαστε όλοι αμερικανοί :p

Γιατί ο καφές έχει συνδιαστεί με το τσιγάρο ποτέ δε το κατάλαβα, ίσως γιατί δε καπνίζω αλλά νταξ τη στιγμή που βάζεις στο στόμα σου μια εξάρτηση, γιατί να θες και άλλη; Στο κάτω κάτω εγώ που δε καπνίζω, θέλω να παίρνω τη δόση μου χωρίς τη καπνίλα του κάθε εξαρτημένου μέσα στη μάπα μου. Που να γυρίσεις να πεις σε κάποιον να πάρει πιο πέρα το τασάκι σε καφετέρια με 5421 στριμωγμένα τραπεζάκια, θα πέσει και ξύλο. Σταρμπαξ φορ δα γουην.

Αρχική απάντηση από greekfragma

Αυτός κάτι ξέρει, θα πέσει τηλ. για κοφι να το περιμένεις.:mobile1:

[edit] sotiri η χρήση ασύρματου πόσο κοστίζει;

Αρχική απάντηση από chroma

[edit] sotiri η χρήση ασύρματου πόσο κοστίζει;

πολλά. δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά είναι τραγικά πολλά.

αλλά για εξαρτημένους (καφές + internet) αξίζει :p

(οι εξαρτήσεις πληρώνονται, αντί να πληρώνεις 1 πακέτο τσιγάρα πληρώνεις inet :hehe: )

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 18:39]

Τωρα που τελειωσε???? Ποιος τελειωσε???? Μια χαρα ειναι κ τον χειμωνα. Βαλα κ το πλαστικο απο πανω, οποτε δεν μπαζει απο την τεντα και φυγαμε για τεκιλικια (ακα μπριζοκλικια)

Eιδικα αν ξερεις κ την σουπερ-γκαρσονα που ηταν και στο Penthouse :inlove:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 19:52]

Τωρα που τελειωσε???? Ποιος τελειωσε???? Μια χαρα ειναι κ τον χειμωνα. Βαλα κ το πλαστικο απο πανω, οποτε δεν μπαζει απο την τεντα και φυγαμε για τεκιλικια (ακα μπριζοκλικια)

Eιδικα αν ξερεις κ την σουπερ-γκαρσονα που ηταν και στο Penthouse :inlove:

ρε μην τα λες αυτα εδω μεσα..........θα μας κλεισει το ΕΡΣ:D

πλακα πλακα εχω δει την τεντα που εχει...αλλα δεν ηξερα εαν αντεχει και για χειμωνα......αλλο τωρα που ακομα εχει καλο καιρο....:cool:

Αρχική απάντηση από chroma

Γιατί ο καφές έχει συνδιαστεί με το τσιγάρο ποτέ δε το κατάλαβα, ίσως γιατί δε καπνίζω αλλά νταξ τη στιγμή που βάζεις στο στόμα σου μια εξάρτηση, γιατί να θες και άλλη;

Ισως για τις εχει σε dual chanel............και η μια σηκωνει και πολυ καψιμο

Βιλλ αντε γυρνα κατα δω ρε .Εδω το ασυρματο ειναι πιο φτηνο ................

και για να ειμαι in στο topic θα συμφωνησω με τον Μακη "Starbucks? Τι ναι πάλι τούτο"

edit : sorry Μακη :cry:

Καφε πινω αρκετο

μαρεσει σε ολες τις διαδεδομενες μορφες του

- Ελληνικο ή τουρκικο (οπως θελετε πειτε το..)

- Νες-καφε

- Φραπε

- Εσπρεσσο (φρεντο/καπουτσινο )

- Γαλλικο

αλλα αυτα τα κατασκευασματα με σαντιγυ, καραμελα φραουλα και τρουφα που βλεπω να πινουν μετα μανιας εκει μεσα μονο καφες δεν ειναι....

ουτε φυσικα το ποτηρι του μισου λιτρου με εμπνεει να πιω καφε...

οσο για την απαγορευση του τσιγαρου, εννοειται οτι τους εχει κανει τρελλη ζημια

γενικα νομιζω οτι εχει απηχηση σε περιορισμενη μεριδα του καταναλωτικου κοινου

εαν δεν εισαι ιδιαιτερα φαν των εναλλακτικων αυτων ροφηματων

θα πας μονο για τη παρεα που μπορει να σε παρασυρει ή απλα για δεις πως ειναι

Αλλιως νομιζω οτι η συγκεκριμενη αλυσιδα δεν εχει κατι ιδιαιτερο να σου προσφερει...

το αντιθετο θα ελεγα μαλιστα

Αρχική απάντηση από ea6gka

δεν εχω κατσει ποτε

Συμφωνώ και προσθέτω: Φονιάδες των λαών(ε), Αμερικάνοι!

Τα βρίσκω συμπαθητικά αλλά όχι κάτι το φοβερό.’μα είχα φορητό,ίσως να το εκτιμούσα περισσότερο...Mου αρέσει ο συνδυασμός καφέ(ιδιαίτερα Ιταλικούς) και brownie.

Κατ' τ' άλλα,Νέα Σμύρνη(Ethniκ) και Μικρολίμανο(Wild Thing) Θησείο n shit,yo:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.