ergotelis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2005 Ηελλο παίδες Έχω ένα πρόβλημα,έχω ένα UPS 800VA ,αλλά δυστυχώς έχει έξοδο μόνο για τη κεντρική μονάδα και την οθόνη,με αυτά τα μικρά βύσματα για PC μόνο.Θέλω να βάλω πάνω και το router ,λόγω του ότι βοηθά στο dsl.Έχει κανείς ιδέα τι να κάνω?Σκέφτομαι να κόψω 2 καλώδια και να τα συνδέσω,ένα που θα συνδέεται στο UPS και να παίρνει ρεύμα από αυτό και στην άλλη μεριά να συνδέσω πολύμπριζο.Έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο,ή έχει να προτείνει κανείς καμία λύση?
mariosalice Οκτώβριος 25, 2005 #2 Οκτώβριος 25, 2005 Πάρε το πολύμπριζο της MGE (θα το βρεις εύκολα). Έχει καλώδιο που συνδέεται κατ ευθείαν πάνω στο UPS και θα σου δώσει πολλές εξόδους.
ergotelis Οκτώβριος 25, 2005 Author #3 Οκτώβριος 25, 2005 Ευχαριστώ καλή λύση αφού υπάρχει έτοιμη....
frap Οκτώβριος 25, 2005 #4 Οκτώβριος 25, 2005 Ότι και να κάνεις δεν θα έχεις πρόβλημα...Αρκεί να μην ξεπεράσεις την μέγιστη ισχύ του βέβαια :-)
Guest Insane Οκτώβριος 25, 2005 #5 Οκτώβριος 25, 2005 Κανε κατι πολυ απλο και πολυ πρακτικο(για να μην χαλας τα καλωδια απο τις συσκευες σου).Παρε ενα καλωδιο σαν αυτο που "βγαζει" το ups για τον υπολογιστη και την οθονη και ενα πολυμπριζο.κοψε τις ακρες και ενωσε τα.Τωρα εχεις (αναλογα το πολυμπριζο) οσες μπριζες θελεις,για να βαλεις τα παντα.Εγω ετσι το εχω και δουλευει τελεια.Εχω βαλει πανω,το router,τον εκτυπωτη και την αντλια της υδροψυξης μου.
ergotelis Οκτώβριος 25, 2005 Author #6 Οκτώβριος 25, 2005 αυτό σκεφτόμουν αλλά δεν ήξερα αν το έχει δοκιμάσει να το κάνει κανείς άλλος,γιατί με το ρεύμα δε παίζουμε....
Guest Insane Οκτώβριος 26, 2005 #7 Οκτώβριος 26, 2005 Αν δεν ειναι στην πριζα την ωρα που "παιζεις",παιξε οση ωρα θελεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.