mtg Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2005 1gb ποιά ειναι καλύτερη;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 ειναι λιγο γενικο ετσι οπως το 8ετεις...εχεις δει κατι συγκεκριμενο?σκεφτεσαι το o/c ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 η ερώτηση είναι σαν να λέμε βουνό ή θάλασσα , μουσακά ή παστίτσιο Εξαρταται τον τύπο, το μοντέλο και τα chip που έχει επάνω το κάθε ένα stick Δώσε περισσότερες info για τη σύγκριση που θες να κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 εγω προτιμώ τη θάλασσα και τον μουσακα πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 αν μιλησουμε γενικα,καμια απο τις δυο!!ουτε αυτες που εχω εγω...!φιλε mtg περα απο την πλακα,αν θες να "παιξεις" με τις μνημες σου και με τις επιδοσεις του υπολογιστη σου,παρε geil,παρε ocz η corsair...για οτι αλλο,οποια και να διαλεξεις το ιδιο θα ειναι...για απλη χρηση,ολες ειναι οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Oι βασιλιάστον σίγουρα ανεβαίνουν έστω και με λίγο ρεύμα παραπάνω έστω και με χαμηλά timmings. Αλλά όχι τρελά εκτός μεγάλης κ@λοφαρδίας. Τουίνμος αν είναι ΟΥΤΤ έκανες την τύχη σου. Αν όχι οτιδήποτε πάνω από 210-215 σε πλατφόμρα εκτός 939 είναι απλά ΝΟ-ΝΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 παλια ειχα δοκιμασει twinmos απο multirama και μου φανηκαν απλες μνημες...333 ηταν και max εφταναν 345.μετα ειχαν κολληματα ακομα και στο desktop.μπορει να ετυχε σε μενα...μην τις κατηγορω αδικα...ΟΥΤΤ?αγνοια...τι σημαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 εννοει UTT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 utt?αυτο δεν σημαινει οτι οι μνημες δεν εχουν τσεκαριστει απο την εταιρια?ετσι θυμαμαι...UnTesTed σημαινει...δεν μου ακουγεται για καλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 αλλα μηπως επισης ειναι αυτες που μπορουν να πιασουν mhz πανω απο το φυσιολογικο???μπερδευτηκα μονος μου τωρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 κοιτα αν βρεις παρε το τηλ 6972783ΧΧΧ και θα ερθει ειδικη ομαδα μεριμνησει επι των μνημων αυτων!Κρατα τες φυλαξε τες καπου και μην πεις τιποτα σε κανεναν μεχρι να ερθει η ειδικη ομαδα εκει!!Ειναι επικυνδυνα ...............πολυ χειορετερα απο την νοσο των πουλερικων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 σοβαρα τωρα...δεν ειναι οκ αυτες οι μνημες οντως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 25, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 UTT είναι -ήταν μάλλον -μία ευτυχής στιγμή στην πορεία πολλών βολτατζίδων. Στην τιμή των χειρότερων και απλούστερων μνημών πέρνανε τσιπάκια που ανεβαίνανε τρελά με 3 βολτ και τσίτα χρονισμούς. Δυστυχώς το φρούτο έχει τελειώσει προ πολλού. Γιαυτό και ο εκμετταλευτής ΝΤΓ προσπαθεί να τσιμπήσει κάνα κομμάτι έστω κι έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 26, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 00:58] UTT είναι -ήταν μάλλον -μία ευτυχής στιγμή στην πορεία πολλών βολτατζίδων. Στην τιμή των χειρότερων και απλούστερων μνημών πέρνανε τσιπάκια που ανεβαίνανε τρελά με 3 βολτ και τσίτα χρονισμούς. Δυστυχώς το φρούτο έχει τελειώσει προ πολλού. Γιαυτό και ο εκμετταλευτής ΝΤΓ προσπαθεί να τσιμπήσει κάνα κομμάτι έστω κι έτσι :devil: o ntg!!αλλα οπως καταλαβα,δεν προκειται να βρει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.