Jump to content

DSL και πακετα/torrents προβλημα

Vadergr

Recommended Posts

Τι να πω εγω που ουτε τορρεντ κατεβαζει ,αλλα ουτε και σερφαρει ταυτοχρονα.Μονο σκετο σερφαρισμα μπορω (χωρις μαλλιστα το peak της 384 .20kb/sec max πιανω σε ftp) αλλα τι να το κανω?

Δηλωσα βλαβη και θα μου απαντησουν σημερα/αυριο.

Δοκιμάστε το CFOS που κάνει Traffic Shaping και πιστεύω να δείτε ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά....

Από την στιγμή που το έβαλα έχω ανοιχτά ταυτόχρονα ΒITCOMET & DC++ και κάνω Browsing χωρίς πρόβλημα και τεράστια delay's....

Το ωραίο είναι ότι ρυθμίζω με το ΝΕΤLIMITER στα 70/18 down/up το ΒΙΤCOMET και παίζω COD UO με μόλις 70 ms PING σε ξένους Server.... :jump: :clap: :T:

Bέβαια έχω 1Μb γραμμή αν αυτό λέει κάτι..... :rolleyes:

ΥΓ... το LINK..... http://www.cfos.de/index2_e.htm

βγάλατε άκρη?

με χτύπησε και μένα η μοίρα και δεν πρέπει να είναι θέμα οτε

σε 2 τετράγωνα απόσταση κατεβάζει φίλος με 25Κ Τώρα....

Τωρα κατεβαζω γρηγορα (22-26kb/s .Εκει κατεντησα να ειμαι γρηγορος!)

Παντα ομως με ενα μονο torrent!Απο τα λιγα που καταλαβα, οταν στελνεις πολλα μικρα πακετα γινεται καποιο reset και μηδενιζονται ολα! (p2p,voiceip)

• 2 weeks later...

Το προβλημα σου δυστυχως λυνεται μονο με αναβαθμιση της γραμμης σου απο 384 σε 512

οπου συνηθως ειναι λιγοτερο πιτταρισμενη ή και καθολου.

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και με την αναβαθμιση σε τορεντς εχω δει και 44ΚΒ κολλιμενο οχι peak.

εγώ έλεγα να αλλάξω modem

είμαι με κουτί και μέχρι 7 jan δεν μπορώ να αλλάξω τίποτις..... απο γραμμή/isp

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.