Jump to content

DSL και πακετα/torrents προβλημα

Vadergr

Recommended Posts

Τι να πω εγω που ουτε τορρεντ κατεβαζει ,αλλα ουτε και σερφαρει ταυτοχρονα.Μονο σκετο σερφαρισμα μπορω (χωρις μαλλιστα το peak της 384 .20kb/sec max πιανω σε ftp) αλλα τι να το κανω?

Δηλωσα βλαβη και θα μου απαντησουν σημερα/αυριο.

Δοκιμάστε το CFOS που κάνει Traffic Shaping και πιστεύω να δείτε ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά....

Από την στιγμή που το έβαλα έχω ανοιχτά ταυτόχρονα ΒITCOMET & DC++ και κάνω Browsing χωρίς πρόβλημα και τεράστια delay's....

Το ωραίο είναι ότι ρυθμίζω με το ΝΕΤLIMITER στα 70/18 down/up το ΒΙΤCOMET και παίζω COD UO με μόλις 70 ms PING σε ξένους Server.... :jump: :clap: :T:

Bέβαια έχω 1Μb γραμμή αν αυτό λέει κάτι..... :rolleyes:

ΥΓ... το LINK..... http://www.cfos.de/index2_e.htm

Τωρα κατεβαζω γρηγορα (22-26kb/s .Εκει κατεντησα να ειμαι γρηγορος!)

Παντα ομως με ενα μονο torrent!Απο τα λιγα που καταλαβα, οταν στελνεις πολλα μικρα πακετα γινεται καποιο reset και μηδενιζονται ολα! (p2p,voiceip)

• 2 weeks later...

Το προβλημα σου δυστυχως λυνεται μονο με αναβαθμιση της γραμμης σου απο 384 σε 512

οπου συνηθως ειναι λιγοτερο πιτταρισμενη ή και καθολου.

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και με την αναβαθμιση σε τορεντς εχω δει και 44ΚΒ κολλιμενο οχι peak.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.