Jump to content

LG 19" l1915s---αξίζει;;;(σε σχεση με μια ακριβότερη 17";;

mtg

Recommended Posts

Φιλε μου εσυ θα μας πεις τι ειναι καλυτερο για σενα?Θες καλα χρωματα και "μαυρο"?(οχι γκρι).Τοτε κοιτα για κατι αλλο.Αν θες την οθονη κυριως για παιχνιδια,τοτε παρ'την γιατι ειναι πολυ καλη για τα χρηματα της!Αλλιως πες μας ποσα χρηματα διαθετεις να σου προταθουν καλυτερες..

Αρχική απάντηση από mtg [Σήμερα, στις 16:36]

δίνω το πολυ 330...

θελω κυριωσ να είναι ξεκουραστη

εχω καρτα 6600

ΤFT=Ξεκουραστη!Δεν βρισκω λογο για να μην σε καλυψει..:p Βεβαια λογω μεγαλου μεγεθους δεν λεει να την εχεις και πολυ κοντα σου,αλλιως κοιτα και για 17" για πιο οικονομικα!

Αν δεν είσαι σκληροπυρηνικός gamer δεν θα στην πρότεινα. Αν και πάλι, τα PVA panels έχουν αρχίσει να βελτιώνονται σημαντικά στον τομέα response time. Προσωπικά πιστεύω οτι μπορεί να μην κουραζόμουν αλλά σίγουρα θα μου έσπαγε τα νεύρα μια οθόνη που να μην δείχνει σωστά το μαύρο, που να έχει μικρές γωνίες κ.τ.λ. Ωστόσο, από τη στιγμή που το budget σου είναι περιορισμένο δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο από την LG.

Πάντως προσωπικά θα προτιμούσα καλύτερα χαρακτηριστικά παρά μεγαλύτερη διαγώνιο...

Αρχική απάντηση από loki

Eγω απο την αλλη πιστευω οτι το μεγεθος μετραει...

Αρχική απάντηση από doctor

και για μένα το μέγεθος.....

.....

Αρχική απάντηση από Snips

Εσείς τώρα το πάτε αλλού...:hmm: :hmm:

βρε συ άσε τα ''φιλαράκια'' του SLN να εκφραστούν ελεύθερα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.