YDinopoulos Νοέμβριος 21, 2005 #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Kαλημερα απαντες! Κανα update για να χαμογελασουμε λιγακι (ειναι κ Δευτερα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Νοέμβριος 21, 2005 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Αντε κανενα update...78 ευρω με μεταφορικά εχει στο overclockers.co.uk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 21, 2005 #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Mustap το hac-shop το εχει για 78 ευρω ?~! Nαι, αλλα ο συριος, θα σου δωσει και φιλακι....(καλα δεν τα λεω?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 21, 2005 Author #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Mustap το hac-shop το εχει για 78 ευρω ?~! 1. Το έχει στον κατάλογο αλλά όχι διαθέσιμο 2. Η τιμή είπαμε ότι θα είναι <80 (αν και δεν νομίζω ότι τα 1-2 είναι το θέμα....) Αρχική απάντηση από YDinopoulos Nαι, αλλα ο συριος, θα σου δωσει και φιλακι....(καλα δεν τα λεω?) και όχι μόνο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 21, 2005 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από spc Αρχική απάντηση από YDinopoulos Nαι, αλλα ο συριος, θα σου δωσει και φιλακι....(καλα δεν τα λεω?) και όχι μόνο.... Ε δεν βάζεις και μένα μέσα? για τα extras περισσότερο παρά για το keyboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 21, 2005 #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:34] για τα extras περισσότερο παρά για το keyboard You're a "sell-out" brotha...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 21, 2005 Author #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από SLN You're a "sell-out" brotha...... Έλα τώρα ζηλιάρη παλιόγερε, ζηλεύεις που εσύ πρέπει να πληρώσεις για τα extras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 21, 2005 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Έλα τώρα ζηλιάρη παλιόγερε, ζηλεύεις που εσύ πρέπει να πληρώσεις για τα extras! Χεχεχε εδώ είναι η διαφορά. Εμάς εδώ στην Μ.Βρετανία, μας πληρώνουν για τα extras, δεν τους πληρώνουμε πως νομίζετε ότι κατάφερα να πάρω G15 kai G7??? Anyway guys το πληκτρολόγιο όντως τα λέει. Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν ότι δεν πολυγούσταρε το usb hub (το μαλακισμένο άρχιζε και έγραφε μόνο του και όχι δεν ήταν trojan) και αναγκάστηκα να το βάλω χωριστα, αλλά ενιγουεη απλώς έχετε το υπόψιν σας. H μαύρη βαφή με το όνομα "baby skin" θα έπρεπε να λέγεται κανονικά chick's ass skin . Χαίρεσαι να ακουμπας το wrist pad του keyboard, κρίμα που δεν έχουν βαφτεί ανάλογα και τα πλήκτρα. Πάλι καλά πάντως που δεν έβγαλαν και το G7 με ανάλογη επένδυση διότι είναι τόσο μαμάτη που με κόβω να λέρωνα πολλά παντελόνια :tomato: Ειλικρινα αυτή η επένδυση είναι αυτο που χαίρομαι περισσότερο στο g15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Νοέμβριος 23, 2005 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αμαν ρε spc! Θα μας σκασει πια αυτο το G15! Exω το αθλιο πληκτρολογιο της dell που το εχω απο το 2001 εχω και τον LL_NEO να με κ@υλονει σε καθε του ποστ για το g15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 25, 2005 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Είμαι κ@υλιάρης ο πρόεδρος τι να κάνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Νοέμβριος 28, 2005 #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Kανε ρε spc κανα update σημερα να χαμογελασουμε λιγακι...ειμαι και αρωστος με πυραιτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Νοέμβριος 28, 2005 #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Αν και το εγραψα και στο θεμα της Media Markt...το εχει ετοιμοπαραδοτο στα 79 euro...μαλιστα εχει και ενα ανοιχτο για να το τσεκαρετε..(καλο φαινεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 30, 2005 #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 κατι μου λεει οτι θα χαμογελασουμε σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 30, 2005 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma κατι μου λεει οτι θα χαμογελασουμε σημερα Κανόνισες 24 άτοκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 30, 2005 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 11:18] Κανόνισες 24 άτοκες? στττττ.....:whistling με 1η δοση το 2008 (απλα ξυπνησα με κεφια σημερα.......ισως φταινε και οι χθεσινοβραδυνες μπυρες):wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Νοέμβριος 30, 2005 #76 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma κατι μου λεει οτι θα χαμογελασουμε σημερα Aπο το στομα σου και στου....spc τ'αυτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 30, 2005 Author #77 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Θα σας στενοχωρήσω παίδες.Δεν το βλέπω για αυτή την εβδομάδα.Μόλις έχω κάτι πιο σίγουρο θα ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 8, 2005 Author #78 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 UPDATE Αύριο παραλαμβάνεται ένα κομμάτι της συνολικής παραγγελίας. Οι πρώτοι που είχαν δώσει την παραγγελία θα ειδοποιηθούν για την παράδοση / παραλαβή. Νέα παραλαβή αναμένεται λογικά πριν τα Χριστούγεννα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2005 #79 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 ΜΙΝΕΕΕΕΕΕΕ ΜΙΝΕ ΜΙΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:drool:ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 8, 2005 #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Στην μπαντα λεμεεεεεε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.