spc Νοέμβριος 6, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma το θεωρεις απιθανο να μιλησα με ατομο της οκταμπιτ σε προσωπικο νουμερο εκτος γραφειου?:whistling όσο και το να ήταν στην αποθήκη τους το Σάββατο τα g15 και g7.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Νοέμβριος 6, 2005 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Ερωτησούλα: (Επειδή δεν το βλέπω πουθενά...) Με καλώδιο είναι το πληκτρολόγιο; (Και κάτι ακόμα: παιδιά τα πληκτρολόγια ήρθαν, μόνο που τα έχει "κλείσει" όλα ο spc και κάνει μονοπώλειο. - Πιστεύεται τώρα οτι του ήρθε ξαφνικά ιδέα για Ομαδική; ) @spc: Εμένα θα μου το φέρεις αυτοπροσώπος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Νοέμβριος 7, 2005 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 00:43] Ερωτησούλα: (Επειδή δεν το βλέπω πουθενά...) Με καλώδιο είναι το πληκτρολόγιο; (Και κάτι ακόμα: παιδιά τα πληκτρολόγια ήρθαν, μόνο που τα έχει "κλείσει" όλα ο spc και κάνει μονοπώλειο. - Πιστεύεται τώρα οτι του ήρθε ξαφνικά ιδέα για Ομαδική; ) @spc: Εμένα θα μου το φέρεις αυτοπροσώπος; Ναι, με καλωδιο ειναι. Αν θελεις να το δεις ,πες μου να σου πω που...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Νοέμβριος 7, 2005 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Stratos Ναι, με καλωδιο ειναι. Αν θελεις να το δεις ,πες μου να σου πω που...:whistling :D Φαντάζομαι που εννοείς, αλλά δεν βλέπω ακόμα τίποτα... :whistling Όμορφο φαίνεται το πληκτρολόγιο, αλλά έτσι όπως είμαι στο δωμάτιό μου και όπως έχω συνηθίσει 2 χρόνια τώρα, η ασύρματη τεχνολογία μου έχει γίνει απαραίτητη... (Όταν χτυπάει το κινητό και παίζεις βέβαια υπάρχει ένα προβληματάκι...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Νοέμβριος 7, 2005 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Καλό και το ασύρματο αλλά με καλώδιο μπορείς να μετακινήσεις κ το κουτί σου πάνω στην ένταση πράγμα που δεν κάνεις με το ασύρματο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Νοέμβριος 7, 2005 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 spc ενα edit... Για εμενα θελω 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 7, 2005 Author #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 spc Zarras Trooper Solid Snake * 2 Mustap Greekfragma * 3 rip_noob YDinopoulos Bird Total: 12 - Not bad Αναμένουμε νέα για ημερομηνία παράδοσης(γιατί βέβαια περιττό να πω ότι ο Φραγμούλης μάλλον μίλαγε με τον Μορφέα τις προάλλες.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Νοέμβριος 14, 2005 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Κανα νεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 14, 2005 Author #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Είμαστε σε αναμονή....Γενικά, απ' ότι βλέπω, είναι ακόμη σε έλλειψη και στο εξωτερικό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Νοέμβριος 14, 2005 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Ελα ρε spc και εριξα coca cola χτες στο πληκτρολόγιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 14, 2005 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 spc ασε τα ψοφια και φερε το πραμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Νοέμβριος 17, 2005 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Ρε θα μας γκαστωσει αυτο το G15... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 17, 2005 Author #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 UpdateΑναμενόμενη Η/Μ παραλαβής: Εντός των επόμενων 2 εβδομάδων.Τιμή: <80 Λόγω περιορισμένης ποσότητας που θα έρθει, όσοι ενδιαφέρονται 100%, ας επικοινωνήσουν (pm etc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 18, 2005 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Αν και η φωτογραφία δε διακρίνεται καλά νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουν ποιας κυρίας η υπογεγραμμένη φωτό είναι στα δεξιά του keyboard... Αααααα ναι ξέχασα να το αναφέρω... Μόλις μου ήρθε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Νοέμβριος 18, 2005 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Ομορφα... να σ πω....μηπως μπορεις να κανεις εναν κοπο να μετρησεις τις διαστασεις του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 18, 2005 #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Δεν έχω μέτρο. Οπότε χρησιμοποιήσα τις χάρτινες θήκες για cd και στο πλάτος μου βγαίνει 4 ακριβώς θήκες και στο μήκος χωρίς το wrist pad περίπου μιάμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Νοέμβριος 18, 2005 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Καποιο πρωτο σχολιο για την ποιοτητα κατασκευης, για το software? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 18, 2005 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Το software είναι όσο και πρακτικΙό χρειάζεται. Με το που το εγκαθιστάς αυτόματα ψάχνει το σκλητό για παιχνίδια και δημιουργεί profile για καθένα απο αυτά. Η ανάθεση μακροενταλής στα 18 κουμπάκια γίνετα χωρίς τη χρήση (απαραίτητα) του software. H οθονίτσα είναι χλίδα (εν μέρει αποθημένο απο όταν ήθελα να πάρω μια matrix orbital) και έχει (έχρι τώρα τουλάχιστον που το σκαλίζω τρεις λειτουργίες. Σου δείχνει είτε ημερομηνία και ώρα, είτε cpu&ram utilisation είτε το τι παίζει ο media player. H τέταρτη λειτουργία αφορά τις πληροφορίες όταν παίζεις παιχνίδια πράγμα που ακόμα δεν έχω κάνει μιας και έχω πήξει με μια εργασία. Εκεί που πραγματικά το πληκτρολόγιο δίνει ρέστα είναι στην αίσθηση του πληκτρολογίου. Τα πλήκτρα έχουν ακριβώς την κατάλληλη αντίσταση. Επιπλέον η όλη διαδρομή των πλήκτρων είναι πολύ "μαλακή" (σόρρυ παιδιά δε μπορώ να βρω κάπως καλύτερα να το περιγράψω) αλλά αυτή μου η αίσθηση ενδεχομένως να οφείλεται στην διμηνη αισθησή μου στο πληκτρολόγιο του toshiba. Όσον αφορά το μπλέ φωτισμό του πληκτρολογίου.... Tάβλα (έτσι μιλάμε εμείς στην Ταλαμάτα Τώρα για τα άλλα extra (media control buttons, 2 port usb hub, ) νομίζω πως τα ξέρετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Νοέμβριος 18, 2005 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Παιδια σενα μαγαζι στην θεσσαλονικη μου ειπαν πως το περιμενουν απο δευτερα....Η τιμη του κατω απο 100 euro,γιατι συνιθος σφαζουν εδο αν ενδιαφερετε κανεις να του πω το μαγαζι....Μην κανω και τζαμπα διαφιμιση.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Νοέμβριος 18, 2005 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 παιδια συγνωμη αλλα πρεπει να ακυρωσω την αγορα.κατι οτι τα λεφτα ειναι περιορισμενα τωρα τελευταια,κατι οτι θα παω φανταρος σε λιγο καιρο,κατι τα γυμναστηρια,μαθηματα κτλ και δε μπορω να ανταποκριθω.περιττο να πω οτι το ιδιο ισχυει και για το g7 :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.