cptkoulis Οκτώβριος 26, 2005 #21 Οκτώβριος 26, 2005 νομιζω οτι ο καλυτερος τροπος να βρεις ποια καρτα σου κανει ειναι να πας συμφωνα με τα λεφτα που διαθετεις.δηλαδη400+ 1800XL η 7800GT(ειναι σχεδον ισαξιες)500+ 7800GTX600 1800XTστην κατηγορια που ψαχνεσαι ετσι εχουν τα πραγματαμπορεις βεβαια να το ψαξεις περισσοτερο(fps στο Χ game,σε τι αναλυση,με τι εφε ενεργοποιημενα,χρονισμος πυρηνα/μνημης,συστημα ψυξης,θερμοκρασιες λειτουργιας,δυνατοτητες overclocking,ανοιγμα pipelines,λασαρισμα bios και αλλους 852 παραγοντες) αλλα μονο πονοκεφαλος θα σου ερθει.
kreach Οκτώβριος 26, 2005 #22 Οκτώβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από blkikΤο pc του κρις τοθεωρώ λίγο υπερβολή. Φυσικά η αποφασή είναι δική σου No Offence πάντα, αλλά πού είναι η υπερβολή ??? Για να μαθαίνω κι εγώ τίποτε δηλαδή Αν εξαιρέσουμε την X-Fi κ την οθόνη, προσωπικά μια χαρά το βλέπω. Αλλά όπως είπαμε δική του είναι η τελική απόφαση. Εγώ απλώς πρότεινα έναν καλό υπολογιστή για παιχνίδια, ανεξάρτητα του ΑΝ του κάνει σε τελική ανάλυση. Αυτό θα το κρίνει ο ίδιος βάση τα οικονομικά αλλά και ... τα "βίτσια" του
RagSoul Οκτώβριος 26, 2005 #23 Οκτώβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από SSJ5 Το σύστημα μου είναι: cpu: P4 1,4GHZ mobo: Intel D850GB κάρτα γραφικών : Geforce Ti 4200 AGP 8x 128MB ram : 256MB RDRAM hd : 20GB Seagate Επειδή έχει αρχίσει να φαίνονται τα χρονάκια του (κολληματα σε καινούρια games Κλπ) σκέφτομαι να το αλλάξω. Εσείς τι προτείνετε να πάρω καινούριο σύστημα ή να βάλω άλλα 256MB ram και έναν μεγαλύτερο σκληρο; cpu: P4 1,4GHZ? Δηλαδή εγώ να χαίρομαι που έχω στα 1,8; Βασικά θέλεις καινούργια cpu, σκληρό δίσκο, και καμιά καλή κάρτα γραφικών για παιχνίδια. Μάλλον πάρε καλύτερα καινούργιο μηχάνημα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.