Jump to content

Να αγοράσω καινούριο PC??

SSJ5

Recommended Posts

νομιζω οτι ο καλυτερος τροπος να βρεις ποια καρτα σου κανει ειναι να πας συμφωνα με τα λεφτα που διαθετεις.δηλαδη

400+ 1800XL η 7800GT(ειναι σχεδον ισαξιες)

500+ 7800GTX

600 1800XT

στην κατηγορια που ψαχνεσαι ετσι εχουν τα πραγματα

μπορεις βεβαια να το ψαξεις περισσοτερο(fps στο Χ game,σε τι αναλυση,με τι εφε ενεργοποιημενα,χρονισμος πυρηνα/μνημης,συστημα ψυξης,θερμοκρασιες λειτουργιας,δυνατοτητες overclocking,ανοιγμα pipelines,λασαρισμα bios και αλλους 852 παραγοντες) αλλα μονο πονοκεφαλος θα σου ερθει.

Αρχική απάντηση από blkik

Το pc του κρις τοθεωρώ λίγο υπερβολή.

Φυσικά η αποφασή είναι δική σου

No Offence πάντα, αλλά πού είναι η υπερβολή ??? Για να μαθαίνω κι εγώ τίποτε δηλαδή :p

Αν εξαιρέσουμε την X-Fi κ την οθόνη, προσωπικά μια χαρά το βλέπω.

Αλλά όπως είπαμε δική του είναι η τελική απόφαση. Εγώ απλώς πρότεινα έναν καλό υπολογιστή για παιχνίδια, ανεξάρτητα του ΑΝ του κάνει σε τελική ανάλυση. Αυτό θα το κρίνει ο ίδιος βάση τα οικονομικά αλλά και ... τα "βίτσια" του ;)

Αρχική απάντηση από SSJ5

Το σύστημα μου είναι:

cpu: P4 1,4GHZ

mobo: Intel D850GB

κάρτα γραφικών : Geforce Ti 4200 AGP 8x 128MB

ram : 256MB RDRAM

hd : 20GB Seagate

Επειδή έχει αρχίσει να φαίνονται τα χρονάκια του (κολληματα σε καινούρια games Κλπ) σκέφτομαι να το αλλάξω. Εσείς τι προτείνετε να πάρω καινούριο σύστημα ή να βάλω άλλα 256MB ram και έναν μεγαλύτερο σκληρο;

cpu: P4 1,4GHZ? Δηλαδή εγώ να χαίρομαι που έχω στα 1,8; :)

Βασικά θέλεις καινούργια cpu, σκληρό δίσκο, και καμιά καλή κάρτα γραφικών για παιχνίδια. :hm:

Μάλλον πάρε καλύτερα καινούργιο μηχάνημα...:rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.