Jump to content

Αγορα δισκου για ταχυτητα..

deadlock7

Recommended Posts

Να προτεινω κατι αλλο .

Οκ το raid εχει πιο πολλα να δωσει αλλα σιγουρα οχι τα διπλα λεφτα, απο τα γκαζια ενως RAPTORA ... η καθε δισκου .

Ισως 30% επανω , απο τον εναν !!

Η αλλη ιστορια ειναι οτι δυο δισκοι ΣΑΤΑ 2 στα 300 γιγα και ανω , σε raid πιανουν την ταχυτητα, σχεδον ενως RAPTORA ( 75% ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ) ) , αλλα φαντασου και τα 600 γιγοπουλα !!

Οπως και να εχει .

Προτεινω εναν RAPTORA 75αρη (Βοοτ) , και εναν WD 3200JD ακα 320 γιγαντακουλα, για αποθηκη.

Δεν νομιζω οτι κατι περισοτερω θα ηταν απαρετητο, για ενα σφεντονατο μηχανακι σπιτιου.

Ειμαι αναμεσα στην προταση μου , ή δυο RAPTOR 75 , μου αρεση η ιδεα , αλλα το θεμα ειναι οτι ακομα και ετσι , παλι θα επερνα και τον WD 3200JD .

Ειμαστε πολλοι , οι μπερδεμενοι , που θα παει θα την βρουμε την ακρη . :nothing:

Γιατι να παρει καποιος τον jd οταν υπαρχει ο KS??Tα 250ΓΒ εχουν 130€ περιπου αλλα τον θεωρω αρκετα γρηγορο!Τις προαλλες δοκιμασα εναν 120αρη js στο nero (μονο αυτο ειχε εκεινο το πισι) και εβγαλε 60-64-64 ΜΒ/σεκ τα 3 παρτισιον που εκανα!Καλα δεν ειναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.