Jump to content

Προβλημα με τα windows + pci bus drivers + audio drivers

abarth

Recommended Posts

Μου βγαζει πρωτη φορα το εξης μηνυμα στα windows,

εκανα installation τα windows εχθες (xp pro + sp2)...

εβαλα ολους τους drivers της μητρικης , εβαλα της καρτας γραφικων και πηγα να βαλω και της καρτας ηχου (onboard realtek).Η μητρικη ειναι η albatron px915p pro.Μου βγαζει το μηνυμα, οτι πρεπει να βαλω πρωτα τους Microsoft BUS drivers και μετα να κανω εγκατασταση την καρτα ηχου!...ομως πως κανω εγκατασταση τους Microsoft BUS drivers?επιπλεον, στην λιστα με τα στοιχεια του υπολογιστη (hardware) μου δειχνει οτι υπαρχει μια pci device που δεν εχει γινει install...προφανως το PCI BUS .....αλλα πως γινεται αυτο ????(λογικα με τα windows δεν επρεπε να γινει???)

Το λειτουργικό θα έχει ενσωματωμένους οδηγούς από chipset που είναι παλιότερα από 4-5 χρόνια (και εξαρτάται από το λειτουργικό).

Δηλαδής, πρέπει να εγκαταστήσεις ξεχωριστά τους οδηγούς για το chipset.

Μου θυμίζει μια περίπτωση με asus μητρική και 915 ή 925 (δε με βοηθά η μνήμη μου) που στο cd των οδηγών είχε ένα update για τα win, το οποίο έπρεπε να εγκατασταθεί πριν από τους drivers του chipset. Αν δε το έβαζες, εμφανιζόταν ένα άγνωστο pci device στο device manager αλλά χωρίς το update δε μπορούσες να περάσεις οδηγούς για ήχο. Ψάξε στο cd της μητρικής σου για ανάλογο update.

χμ τελικά μάλλον ίδια περίπτωση είναι, γύρνα το Location των win στο united states για να μπει το update. Τυχαία το είχα βρει αν και φαντάζομαι θα υπάρχει και ευκολότερος τρόπος δηλαδή ελεοc.

kb835221.exe αυτο χρειαζοταν ...απλα επρεπε να αλλαξω το Location των win ....

παντως ολα ειναι οκ μεχρι στιγμης...

ενα καλο HDD check προγραμμα αν εχετε να προτεινετε....διοτι εβαλα εναν παλιο (εχω τον βασικο 160gb sata) 80gb IDE/ATAPI και θελω να δω αν εχει κανενα προβλημα γιατι παλιοτερα (περσι) ειχα αντιμετωπισει καποιες χαζομαρουλες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.