Solid Snake Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2005 Μιας και αυτην την εποχη σκοπευω να αγωρασω το νεο μου ποντικι ειπα να αλλαξω και το πληκτρολογιο μου.Με βασικο κριτηριο τα παιχνιδια λοιπων, θελω να μου πειτε ποιο πληκτρολογιο εσεις θεωρειτε καλυτερο και πιο βολικο στα δαχτυλα.Ευχαριστω εκ των προτερων :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos19 Οκτώβριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18076&highlight=logitech+g15http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=10717Δες αυτο φαινεται πολυ καλο αλλα δεν εχει βγει ακομα.Διαβασα οτι θα κυκλοφορισει απο 15-10-05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Οκτώβριος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Κατι τετοιο ισως??http://www.zboard.com/global/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Επίσης δες και http://www.saitek.com/uk/prod/eclipse.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Οκτώβριος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Τελικά το θέμα με το πάτημα πολλών πλήκτρων που κολλάνε (δηλ. δεν υπακούνε όταν πατιούνται 3-4 μαζί) έχει λυθεί σε κανένα πληκτρολόγιο? Στα USB ίσως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Οκτώβριος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 εμενα με ενα microsoft media keyborad σε usb το εχει ξεπερασει το προβλημα του μπιπ...το saitek που το βρισκουμε? το πλαισιο δεν φερνει?συριε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Οκτώβριος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Δοκίμασες να παίξεις διπλό Mortal Kombat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 το saitek το περιμένω απο τον απρίλη να το φέρει κανένα κατάστημα αλλα @@... για την ώρα μόνο παραγγελία απο Αγγλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Οκτώβριος 25, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Μαλλων παω για το G15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Rayden Τελικά το θέμα με το πάτημα πολλών πλήκτρων που κολλάνε (δηλ. δεν υπακούνε όταν πατιούνται 3-4 μαζί) έχει λυθεί σε κανένα πληκτρολόγιο? Στα USB ίσως? Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν το πληκτρολόγιο είναι σε PS2... ΥΓ: Πωωωω! Τι αστέρι είναι αυτό το G15 ρε παιδιά; Τώρα μόλις το είδα... :drool: ΥΓ2: Αλλά ό,τι και να μου πείτε, το MS office keyboard μου δεν το αλλάζω με κανένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagSoul Οκτώβριος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Να προτείνω επίσης και αυτό το φοβερό keyboard που μόνο σε φώτο και στα ονειρά μου θα βλέπω. Τσεκάρετε το παρακάτω link αμέσως και θαυμάστε: http://www.artlebedev.ru/portfolio/optimus/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 26, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Το έχουμε αναφέρει 1002 φορές το πληκτρολόγιο με τα κομπιά-οθόνες... Πολύ ωραίο, δε λέω, αλλά όσο να ναι, τόσα λεφτά για πληκτρολόγιο, προσωπικά δεν τα δίνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Οκτώβριος 26, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 ετσι...και μετα καθε φορα που χανεις σε παιχνιδι και το χτυπας λιιιιιιιγο ποιο δυνατα (εχω χασει 3 πληκτρολογια ετσι) να κλαις....εγω με αυτο το kb πιξελ να μου καει θα τσαντιστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 26, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Πρέπει να μάθεις να συγκρατείσαι τέκνον μου... Προσωπικά πάντως απέχω της συνήθειας να βαράω πληκτρολόγια, οθόνες και τα συναφή... (περιτό να πω οτι ένας φίλος μου μπιπ την οθόνη του επειδή τη βάραγε όταν έχασε στο warcraft...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Οκτώβριος 26, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Εγω ξερω τι σημενει αυτοσυγκρατηση πια....Μετα απο παμπολες μπουνιες που αρπαζαν τα κουμπια : jhugkbnm και space αφου εχανα στο Arathi, σταματησα να τα βαραω...Τωρα πια "τις ακουει" το ποντικι που αφου το υψοσω περιπου 5 εκατοστα και το βαραω με ολη μου την δυναμη Aλλα πριν το wow δεν ειμουνα ετσι.....γιατι αραγε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 26, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Γιατί δεν έπαιζες Need For Speed σα μανιασμένος για να κάνεις ακόμα καλύτερο χρόνο και να ακούς τα πλήκτρα να τρίζουν από την πίεση με την οποία τα πατάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagSoul Οκτώβριος 27, 2005 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Το έχουμε αναφέρει 1002 φορές το πληκτρολόγιο με τα κομπιά-οθόνες... Πολύ ωραίο, δε λέω, αλλά όσο να ναι, τόσα λεφτά για πληκτρολόγιο, προσωπικά δεν τα δίνω... αξίζει πάντως να το αναφέρουμε συνέχεια! Πλάκα κάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.