Jump to content

Vortex TX Vs Gigabyte 3D Cooler-Ultra

Santa Cruz

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια ,

Ειμαι μεταξυ 2 cooler που και οι δυο ειναι για σοκετ 939.

Ο ενας ειναι ο Vortex Tx

37952.jpg

και ο αλλος

Gigabyte 3D Cooler-Ultra

00115530.jpg

Σημερα πηγα και ειδα τον Vortex Tx και μου επεσε καπως βαρυς στο χερι.Εσεις τι λετε πια θα ηταν καλη αγορα το οικονομικο δεν ειναι προβλημα απλα με που την ειδα τοσο βαρια την ψυχτρα φοβηθηκα να μην παθει τπτ η μητρικη.Οποιος θελει να προτεινει κατι αλλο απολυτος δεκτο.

Ευχαριστω!

Θα σου πρότεινα το ThermatTake Silent Tower που μπορεί να δουλέψει passive/1fan/2fans και το αντίστοιχο της Scythe (που δε θυμάμαι πως το λένε...)

Σε εμένα το ΤΤ δουλεύει με Dual Core και δεν ανεβαίνω πάνω από 45C με 1fan

Τώρα που το βλέπω όμως, με τη μητρική που έχεις το ΤΤ θα σε δυσκολέψει... Η βάση του επεξεργαστή είναι 90 μοίρες στραμένη από τις περισσότερες άλλες μητρικές, κι έτσι ο αέρας θα πηγαίνει από τον πάτω του κουτιού, στο τροφοδοτικό, σε αντίθεση με τη σχεδίαση που είναι για να πηγαίνει από το εμπρός μέρος στο πίσω, όπου συνήθως υπάρχουν ανεμιστήρες για είσοδο και έξοδο αέρα αντίστοιχα...

SILENT_TOWER_PICT8277.jpg

Αν λες αυτον εδω δεν ειναι λιγο τεραστιος και ειδικα το κουτι μου δεν ειναι για πολλα πολλα ,πυργακια-cooler κτλ.

Ψαχνω κατι πιο κομπακτ και να πεσω απο τους 55 λιγο πιο κατω...

Εγώ έχω την RocketPro

Η ψύκτρα είναι πολύ βαριά και γέρνει με αποτέλεσμα να μην πατάει καλά...

Το λέει και το url σου...

Όμως είναι αξιόπιστο? Είναι όντως η Zalman χειρότερη από την μαμά?

Γενικά τώρα εάν αυτή η cooler pro είναι καλύτερη/καλή δεν ξέρω να σου πω εγώ...

Η rocket ειναι πανάρχαια και ηταν απο τις πρώτες προσπάθειες της giga , επισης εχει πολύ λανθασμένο σχεδιασμο [fan flow κλπ] .

Για την αξιοπιστια ναι όντως ενα τεστ μπορει να λέει οτι θέλει αλλα μπορεις να googlareis και να δεις και αλλα 5 ας πουμε ;) .

Επισης η τιμή της ειναι στα 30~ευρα .

Scythe Katana... ίσως η οικονομικότερη και πιο απλή λύση

http://www.scythe-eu.com/products/cpu/katana/katana.php

Για τα 35 ευρώ που ζητάει.... κρατάει το 3000+ μου κοντά στους 30-35 οC με φόρτωμα!

http://www.silentpcreview.com/article271-page1.html

εγω αυτη χρησιμοποιω zalman 7000 AlCu στη cpu της υπογραφης μου και ειναι μια χαρα...και απο θορυβο μηδεν...μια προταση κανω,αν καποιος εχει κακη εμπειρια,εδω ειμαστε να το συζητησουμε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.