Sapelas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2005 Καλησπέρα. Χρειάζομαι έναν εκτυπωτή για εκτύπωση κυρίως ασπρόμαυρων σελίδων ο οποίος να έχει καλές επιδόσεις αλλά με χαμηλό κόστος. Η πρώτη σκέψη ήταν η αγορά laser α/μ αλλά δεν έχω καθόλου εκτυπωτή μιας κ ο προηγούμενος απεβίωσε, κ χρειάζομαι μερικές φορές κ κάτι έγχρωμο. η πιό πολλοί εκτυπωτές παίρνουν μικρά μελάνια κ δεν έχουν μια καλή αυτονομία. Θα χρειάζομαι κάθε μήνα γεμίσματα- καινούρια μελάνια. Έβαλα στο μάτι τον Deskjet 5740 (74E) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.402429 με μαύρο μελάνι των 21ml. Τα μελάνια μπορώ να τα γεμίζω κ όλας μιας κ η ενσωματωμένη κεφαλί στο μελάνι δεν με περιορίζει. Δεν ξέρω όμως τι λέει σαν εκτυπωτής, τον έχει κανένας?? Epson δεν παίρνω με τίποτα αφού ο προηγούμενος C42 έβγαλε από νωρίς προβλήματα κ η ποιότητα στα κείμενα ήταν τουλάχιστον άθλια ακόμα κ στο normal. Καμιά ψαγμένη πρόταση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Οκτώβριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Ψαγμένη δεν έχω, αλλά για κοίτα και τον canon IP3000... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Οκτώβριος 25, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 θα ρίξω μια ματιά. Τα μελανάκια από τον canon έχουν την κεφαλή πάνω ή είναι ενσωματωμένη στο μηχάνημα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Οκτώβριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Όχι, είναι σκέτα μελάνια,δεν έχουν την κεφαλή, γι' αυτό και είναι τόσα φτηνά. Αν είχαν και την κεφαλή, όπως οι ΗΡ, θα είχαν μπορεί και τριπλάσια τιμή. Εγώ τον έχω σχεδόν ένα χρόνο, έχω αλλάξει και μελάνι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάντως η κεφαλή απ' ότι θυμάμαι, δεν είναι ενσωματωμένη, εννοω δηλαδή ότι αφαιρείται και πρέπει να υπάρχει σαν ξεχωριστό ανταλλακτικό, αλλά το θέμα είναι πόσο θα έχει... Βέβαια, γιατί να χαλάσει θα μου πεις....ΥΓ. Τα μελάνια κοστίζουν γύρω στο 10ευρο, για γνήσια πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Πολυ καλα μοντελα και με σχετικα μικρο κοστος σε αυτην την κατηγορια εχει η hewlet packard.Τα μοντελα που εχει το πλαισιο ειναι επισης πολυ καλα και σε χαμηλες τιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.