Jump to content

Ποια κάρτα γραφικών να πάρω γύρω στα 450 ευρώ?

Dr Mendel

Recommended Posts

Αυτο το θεμα με το πως θα πρεπει να διαχειριζεται ο καθενας τα λεφτα του και να παρεξηγητε ο καθε τριτος απο το forum ως στο σημειο μονο το λογαριασμο να μην του ζηταει κιολας εχει γινει της μοδας εδω μεσα τελευταια :laughing:

Γνωστη λογικη του Forum ως τωρα (απο καποιους) :

Παραδειγμα

< Τιιιιι εχεις παρει (η ετοιμαζεται να παρεις) νεο υπολογιστη με αχρειαστη νεα Super-Duper τεχνολογια

Εχεις λεφτα μπολικα για σκορπιμα και μας κουνιεσαι και το παιζειςςςςςς καποιοςςςςς εδω μεσααααα με το hi-tech PC σου κλπ >

Oπως κανουν τα κακομαθημενα παιδακια του γειτονα μου οταν δεν εχουν κατι ( η βλεπουν καποιον που εχει κατι πιο καινουργιο η καλυτερο απο αυτα) και ζηλευουν και αμεσως αρχιζουν να γινονται επιθετικα (ως προς το υφος εννοειται) και να κρινουν

κοιτα σφαγη που εγινε μεσα σε ενα απογευμα-βραδυ?????Ουτε τη Λαρισα δεν μπορεις να δεις!!!!!

Dr.Mendel αφου εχεις τετοια ευκολια στο να γυριζεις πισω τις καρτες γιατι δεν τις παιρνεις μια-μια να δεις ποια θα σε καλυψει??Παντως απο το pc των 1000€ μεχρι ποια απο τις 7800GT 7800GTX και πλεον Χ1800 εχεις καλυψει τρομερα μεγαλη αποσταση!

Απορω παντως που δεν σε καλυψε η Χ800 GT2?

Φίλε μου <<κοπρίτη>> δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση και ο φίλος NTG τζάμπα έχασε τη Λάρισα(δεν έχασε και τίποτα αλλά λέμε τώρα...)

’λλαξα τον τίτλο γιατί εύκολα θα μπορούσε κάποιος να μπερδευτεί.Φοιτητής είμαι ακόμα και δεν έχω λεφτά για πέταμα αλλά και να είχα δε θα πέταγα ούτε μισό ευρώ.’λλο εννοούσα αλλά εντάξει.

Μην αγχώνεσται παιδια!!!Μια μέρα ίσως τα λέμε όλοι μαζί στην κόλαση και να πίνουμε καφέ με τον φίλο μου τον κοπρίτη (που έχει καμια 2000 τετράδια unicef στην υπογραφή του...)

Αλλά μέχρι τότε λέω να πάρω μια 7800 GT(420 ΕΥΡΩ).’λλωστε υπάρχει και η εξομολόγηση..

Φίλε KREACH μου έδωσες να διαβάσω thread για οθόνη?Όλο σε δουλειές με βάζεις!!!

Ο φίλος NTG έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για τον τρόπο που γυρνάω πίσω τις κάρτες και στο τέλος θα κάνω το πλαίσιο μαγαζί με μεταχειρησμένα...

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.Καλό είναι να ανάβουν που και που τα αίματα για να μη βαριόμαστε..

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...

7800gtx και από μένα και κατά προτίμηση κάτι σε gainward θα σου έλεγα καθώς έχουν αφήσει στους περισσότερους από όσο έχω δει εγώ πολύ καλές εντυπώσεις.

Cheers

@ All

Ο λόγος που βάζω κι ένα url ειναι:

α) Να είμαι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ (όσοι μπορεί να είναι ένας άνθρωπος ...) και να φέρω άλλες γνώμες (όχι μόνον δικές μου)

β) Να αιτιολογήσω τις θέσεις μου για να μην έχουμε μπελάδες του στυλ " Ρε *** KREACH, ΠΟΥ στο *** το βρήκες αυτό ?" ... νομίζω η αναρχία που επικρατεί στο φόρουμ αρκεί ! Δεν χρειάζεται άλλη :D

Συγγνώμη για το Off Topic.....

’ντε, και καλές αγορές Δόκτωρ Μέντελ !

Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 16:39]

@ All

Συγγνώμη για το Off Topic.....

’ντε, και καλές αγορές Δόκτωρ Μέντελ !

Όχι και να ζητάς συγνώμη,εγώ ευχαριστώ για τον κόπο.

Δεν έχουν την 7800 GT διαθέσιμη άρα πάω να πάρω την 7800 GTX που είπαν και τα παιδιά..

Πάντως από την ΑΤΙ [8 ΜΒ,33MHz(AGP) ] που είχα στο φορητό μου 6 χρόνια θα είναι καλύτερη!*

*Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι θα είναι καλύτερη μιας και είχα πέσει σε φοβερό κομμάτι.Σήκωσα τα τιμημένα chiampions leage,πρωτάθλημα και κύπελο στο CM,με το θρύλο φυσικα...(άκου Σόλιντ να μαθαίνεις...)

Να ξεκαθαρίσω και κάτι ακόμα:

Aλλο πράγμα είναι να παίρνει κάποιος ένα καλό μηχάνημα

με χίλια ζόρια και μάλιστα τελειώνοντας μια σχολή μετά από έξι χρόνια φαγούρας,

και άλλο είναι κάποιος να μην ξέρει τι έχει και να παίρνει κάθε χρόνο ότι καλύτερο κυκλοφορεί για να δει από περιέργια αν θα κάνει μεγαλύτερο σκορ στα σχετικά test...

Παιδιά πήρα την κάρτα αλλά έχω εγκαταστήσει από πριν drivers για την ATI Χ800 που τελικά γύρισα πίσω αλλά ξέχασα να βγάλω τους drivers.Λέτε να υπάρξει κανένα πρόβλημα?Ένα ωραίο προγραμματάκι που είχε η ΑΤΙ με πολλά desktop να το βγάλω ή θα συνεργάζεται με nvidia?Δεν έχω βάλει ακόμα την κάρτα.

Μήπως να έβαζα το δίσκο στο pc της αδελφής μου και να έβγαζα από εκεί τους drivers για ΑΤΙ και μετά να έβαζα το δίσκο στο δικό μου?Της αδελφής μου όμως είναι CELERON.Δέχεται SATA 2?Θα τον δεί το δίσκο?

Είχα μερικά παιχνίδια εγκατεστημένα(far cry,silent hill κτλ...)Τα παιχνίδια αυτά θέλουν πάλι εγκατάσταση από την αρχή για να αναγνωρίσουν τη νέα καρτα?

Τους drivers μπορεις να τους βγαλεις και στο δικο σου μηχανημα!Δεν ειναι αναγκη να αλλαζεις με "ξενα pc"!

Το προγραμματακι της ΑΤΙ βγαλτο γιατι κατα 99%(να μην πω 100%) δεν θα συνεργαζεται!

Τα παιχνιδια μια χαρα θα ναι δεν εχουν προβλημα!

Υ.Γ

Το οτι ειναι celeron της αδερφης σου δεν βοηθαει να καταλαβουμε αν μπορει να παρει ΣΑΤΑ 2(εστω σατα)!.Υπαρχουν celeron απο 266ΜΗζ πριν απο 7-8 χρονια ....το θεμα ειναι τι μητρικη εχει.....(Αντε για σενα βολευει ακομα και αν μας πεις τι συχνοτητα ειναι ο celeron)

SATA είναι ο δίσκος της αδελφής μου.CELERON 2800.Αφού λές δεν υπαρχει πρόβλημα θα το βγάλω τους drivers από το δικό μου.

Την TFT οθόνη με DVI να τη συνδέσω?Έχει και έναν αντάπτορα η κάρτα που από DVI το κάνει ξε-DVI.

Το VIVO που υποστηρίζει σημαίνει ότι θα μπορώ να γράφω κάτι από την τηλεόραση?Ήχο θα γράφει?

ΟΥΦ!!!Με πόνεσε το κεφάλι μου!!!Ευχαριστώ!

To VIVO (Video in Video out) σημαίνει ότι θα μπορείς να γράφεις βίντεο από μια οποιαδήποτε αναλογική πυγή video με το κατάλληλο καλώδιο. Τον ήχο τον εισάγεις ταυτόχρονα με το Video από την κάρτα ήχου.

Την οθόνη σύνδεσε την όπου θες, διάφορα δε πρόκειται να βρεις (θεωρητικά είναι καλύτερα να τη συνδέσεις στην DVI έξοδο..)

Και μην ανησυχείς για τους drivers Απλά μόλις μπεις με αυτή τη κάρτα θα είναι η χαμηλότερη ανάλυση με λίγα χρώματα και με τον driver της ati να πρέπει απλά να απεγκατασταθεί από το control panel.

Κατόπιν στήνεις τους nvidia drivers και οκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.