Jump to content

Ποια κάρτα γραφικών να πάρω γύρω στα 450 ευρώ?

Dr Mendel

Recommended Posts

"Είπα" οτι δε δίνω πάνω από 200 ευρώ για κάρτα γραφικών αλλά τώρα "ξείπα" και λέω να πάρω μια καλή.

Πήρα αρχικά μια 6600 GT από μουλτιράμα,

τη γύρισα πίσω,

μου δώσαν τα λεφτά,

πήγα στο πλαίσιο,

πήρα την Χ800 GT2

την γύρισα πάλι πίσω(με παρακολουθείτε ή σας πήρε ο ύπνος?...)

και τώρα πρέπει να πάρω ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ(το τονίζω μιας και γύρισα την Χ800 και μου έμειναν 175 ευρώ) μια καλή καρτούλα.

Σκέφτομαι για την Χ1800(464 ευρώ μου είπαν) έρχεται αυτή τη βδομάδα

ή X 850 XL(350 ευρώ)

ή 7800 GT ALBATRON 420 EYRO

ή 7800 GTX 510 EYRO

Βοηθείστε γιατί δεν ξέρω και πολλά από κάρτες,θέλω να μπορεί να παίζει όλα(ή σχεδόν όλα...) τα καινουργια παιχνίδια.

Η προηγούμενη κάρτα που είχα ήταν 8 MB σε φορητό και αποφάσισα να κάνω μια μικρή αναβάθμιση...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 17:02]

αν εχεις 500 ευρω για πεταμα

τραβα παρε καμια 300αρια τετραδια της Unicef

να σωσεις ενα ολοκληρο χωριο

αμα δεν τα εχεις για πεταμα πραγματικα

αλλαξε τον τιτλο του thread γιατι ειναι πολυ προκλητικος

Καλά!!Μη βαράς!450 ευρώ και 50 ευρώ για τετράδια!!Μια φορά είπα να πάρω και εγώ υπολογιστή καλό και εσύ μου λές να πάρω τετράδια από UNICEF...(πάνε δες τη χλιδή στα γραφεία της UNICEF και θα αναθεωρήσεις απόψεις...)

Στο φινάλε πάρε εσύ τα 300 τετράδια,σώσε το χωριό και παώ εγώ από ιανουάριο που θα έχω και το πτυχίο να δουλέψω στο χωριό ως γιατρός αφιλοκερδώς!!!(να παίζω όμως και κανένα παιχνιδάκι με την καλή κάρτα στα διαλλείματα για να περνάει η ώρα...)

Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 16:52]

Από ότι φαντάζομαι έχεις κανέναν FX 60 στα 7896MHZ με 45GB ram 80tera σκληρό και αφού σου περίσσεψαν 500 ευρώ λες να τα "πετάξεις" κάπου...

Για να σοβαρευτούμε... πες σε τι σύστημα θες να βάλεις την κάρτα για να σου πούμε...

Αλλιώς πάρε τo κατάλογο του πλαισίου βρες την ακριβότερη κάρτα και πάρε την...

Δε λέγομαι και Κόκκαλης...αν και δε νομίζω να ασχολείται ο Σωκράτης με κάρτες γραφικών...(ούτε με τον Ολυμπιακό ασχολείται αλλά τέλος πάντων...)

asus premium,2X 4400,2X 1 G TWINMOS ,TAGAN 580 U15

ΕΔΙΤ !!!

Δώσε τα λεφτά για κάτι που έχει κάτι αξία. Πιστεύω ότι πέρα από μια 7800GTX υπάρχουν ΠΟΛΛΑ άλλα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη αξία για σένα (πχ βουρδέλα =25Ε ... με 500Ε=20 ΟΛΟΚΛΗΡΑ μαμήσια :devil: ) ! Και με τα λεφτά που περισσέψουν ΤΟΤΕ πάρε την κάρτα που ποθείς ! Βάλε πχ την 7800GTX ! Τί να σου πω ! Αυτήν έχω ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ;)

Α ! Ξέχασα ... ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Τί οθόνη έχεις ??? Απ ότι θυμάμαι έχεις μια 17" (ή 19") ... για τον λόγο αυτό ΔΕΝ προτείνω μια ΤΟΣΟ καλή κάρτα μιας και δεν θα την απολαύσεις με μια τέτοια οθόνη ! Ψαγμένο θέμα !!! Είχα στον καινούργιο αρχικά μια 17" με την 7800GTX και μετά αγόρασα μια Samsung 21.3" .... η διαφορά ??? ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ σε πληροφορώ !!!

Φιλικά και πάντα Kreach !

Αν μπορείς να περιμένεις λίγο, θα μπορούσες να πάρεις μια καινούρια της ΑΤΙ (π.χ. Χ1800XL).

Βέβαια, αν έχεις SLI μητρική, θα μπορούσες να τσιμπήσεις μια 7800GT τώρα και αργότερα να βάλεις άλλη μία.

Και κάτι άλλο: Δεν καταλαβαίνω γιατί όποιος θέλει να τα σκάσει για κάρτα γραφικών πρέπει σώνει και καλά να έχει και FX. Μια χαρά είναι το σύστημα του παιδιού, ψιλοτέρας κιόλας, οπότε αφού θέλει να τα χώσει για μια κάρτα, τι πρόβλημα υπάρχει; Δηλαδή αν είναι προκλητικός ο τίτλος αυτός, ένας άλλος που θα έλεγε «ποιά κάρτα μέχρι 60 ευρώ;» τι θα ήταν, γύφτικος; Δεν κατάλαβα, όσα έχει ή όσα θέλει ο καθένας διαθέτει και από εκεί και πέρα συζητάμε...

Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 18:21]

Δώσε 100Ε για ένα ακόμη στικάκι του 1 Γίγα ! Και με τα λεφτά που περισσέψουν ΤΟΤΕ πάρε την κάρτα που ποθείς ! Βάλε πχ την 7800GTX ! Τί να σου πω ! Αυτήν έχω ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ;)

Α ! Ξέχασα ... ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Τί οθόνη έχεις ???

Φιλικά και πάντα Kreach !

Έχω 2 G RAM,τι να το κάνω άλλο ένα?

Οθόνη έχω την LG 1780 TFT με 8 ms.Τί σχέση έχει η οθόνη?

Η Χ850 θα τα παίζει όλα τα παιχνίδια ή θα κολλάει?Έχει 350 ευρώ.Αξ'ιζει 100 ευρώ παραπάνω η Χ1800?

Η albatron 7800 gtx λές να είναι μάπα?Εσύ έχεις την MSI.Για τις ALBATRON δε έχω διαβάσει και κανένα καλό σχόλιο...

To SLI δε με πολυενδιαφέρει.Με ΑΤΙ δε γίνεται να βάλεις μετά δεύτερη κάρτα?

Αρχική απάντηση από Dr Mendel [Σήμερα, στις 18:58]

Έχω 2 G RAM,τι να το κάνω άλλο ένα?

Οθόνη έχω την LG 1780 TFT με 8 ms.Τί σχέση έχει η οθόνη?

Η Χ850 θα τα παίζει όλα τα παιχνίδια ή θα κολλάει?Έχει 350 ευρώ.Αξ'ιζει 100 ευρώ παραπάνω η Χ1800?

Η albatron 7800 gtx λές να είναι μάπα?Εσύ έχεις την MSI.Για τις ALBATRON δε έχω διαβάσει και κανένα καλό σχόλιο...

To SLI δε με πολυενδιαφέρει.Με ΑΤΙ δε γίνεται να βάλεις μετά δεύτερη κάρτα?

H ati θελει crossfire mobo για να βαλεις 2η...

Σε ρωταει για την οθονη διοτι αν "τραβαει" μεχρι μια αναλυση (πιαθνοτερα 1024χ1028) τοτε δεν θα σου χρειαζεται η εξτρα ισχυ...αυτο και οτι μονο στην native αναλυση θα παρεις το 100% σε απεικονιση (λογικα στην δικια σου ειναι 1024χ768)

Dr Mendel, σου είπαν 464 για ποιά Χ1800;Αν είναι για την Χ1800XL(και μάλλον είναι) προτείνω την 7800GT που έχει 420 στο Πλαίσιο.

Για να έχεις 2 κάρτες ΑΤΙ θές crossfire μητρική που δεν έχουν έλθει ακόμη.

Αρχική απάντηση από Sbeetle [Σήμερα, στις 18:51]

..... οπότε αφού θέλει να τα χώσει για μια κάρτα, τι πρόβλημα υπάρχει; Δηλαδή αν είναι προκλητικός ο τίτλος αυτός, ένας άλλος που θα έλεγε «ποιά κάρτα μέχρι 60 ευρώ;» τι θα ήταν, γύφτικος; Δεν κατάλαβα, όσα έχει ή όσα θέλει ο καθένας διαθέτει και από εκεί και πέρα συζητάμε...

Ο τιτλος διορθωθηκε και γιαυτο και εσβησα το αρχικο μου ποστ

καθως πλεον δεν εξυπηρετουσε κανενα σκοπο

ο αρχικος τιτλος ελεγε επι λεξη

"Εχω 500 για πεταμα, ποια vga Μου προτεινετε?"

με δεδομενο λοιπον οτι καποιος εχει 500 ευρω για πεταμα

παει να πει οτι εχει καλυψει ολες τις υπολοιπες του αναγκες

σαυτην την περιπτωση εγω θα εβρισκα λοιπον ποιο σωστο να τα "πεταξει" καπου πιο εποικοδομητικα

Στην περιπτωση τωρα που δεν ισχυει κατι τετοιο

και δεν ειναι δλδ για πεταμα τα 500...

δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να τιτλοφορειται ετσι ενα thread

οταν η πλειοψηφια φτυνει αιμα για να βγαλει σκαρτα αυτα τα λεφτα

δινει λαθος εντυπωσεις (ειδικα σε καποιον νεωτερο στο φορουμ)

@ Dr Mendel

Όπα ! Δεν το πρόσεξα ότι έχεις 2 Γίγα :o !!!!!

Πραγματικά, δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχουν διαφορές μεταξύ μιας GPU (MSI, ASUS, κτλ) το μόνο που "ξέρω" είναι ότι υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που δεν είχαν ευχάριστες εμπειρίες με την Albatron. Γενικά απ' ότι έχω ακούσει, βλέπω ότι ΑΝ υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους, μόνο η Albatron είναι το "μαύρο πρόβατο", αυτήν κατακρίνουν συνήθως. Για το θέμα αυτό να σου πει κανένας άλλος εδώ μέσα, μιας και δεν έχω βρει βάσιμες πηγές (πχ benches) οι οποίες δείχνουν την διαφορά μεταξύ ASUS, MSI κτλ ... μόνο από προσωπικές εμπειρίες /+ εκτιμήσεις.

Για την οθόνη, αυτό που έχω να πω είναι ότι αρχικά είχα μια 17" στον υπολογιστή. Μετά έβαλα την 21.3" ... ε ... μεταξύ 1280χ1024 κ 1200χ1600 υπάρχουν ΜΕΓΑΛΕΣ διαφορές !!! Στο Σαν Αντρέας για παράδειγμα, προσωπικά αισθάνθηκα ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορά ! ΚΑΜΙΑ σχέση η 17ρα με την 21.3 !!!!! Το μόνο κακό είναι ότι η 21.3" σε συνδιασμό με την 7800GTX επιβαρύνουν τον cpu, αλλά ... δεν νομίζω να'χεις τέτοι πρόβλημμα εσύ :p :P :p

Για μια 17" οθόνη πιστεύω ότι μια κάρτα ~250-300Ε θα ήταν ότι πρέπει ! Αν και κοίταξα στα γρήγορα το e-shop κ δεν βρήκα καμιά στην τιμή αυτή PCI-E εκτός της HIS RADEON X800XL 256MB PCI-E RETAIL !!!

ΥΓ Σωστός Κοπρίτη !

ΥΓ 2 Θέλουμε ντε και καλά εμείς οι Λαμπίτες να σε αποτρέψουμε να "πετάξεις" τα λεφτά σου ! Ούτε δικά μας να ήτανε :cool:

YΓ 3 Διάβασέ Με !!! (Όχι σαν κάτι άλλες φορές :p )

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

σαυτην την περιπτωση εγω θα εβρισκα λοιπον ποιο σωστο να τα "πεταξει" καπου πιο εποικοδομητικα

Οκ, δεν είδα τον πρώτο τίτλο, σόρρυ...

Πάντως αν ήταν αυτός που γράφεις, ήταν όντως λίγο ψιλοάκυρος και καλά έκανε ο mendel και το διόρθωσε. Έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις... Βέβαια, πάντα κάποιοι θα έχουν περισσότερα λεφτά από κάποιους άλλους, αλλά τι να κάνεις; Δε βαριέσαι, μια χαρά είμαστε και με αυτά που έχουμε...

ΥΓ. @ Dr Mendel : Σε περίπτωση που έχεις πάλι καμιά 500άρα για πέταμα, μην ανοίγεις thread ή οτιδήποτε άλλο. Στέλνεις ένα πμ και πετάγομαι αμέσως και τα παίρνω (για να τα πετάξω φυσικά)... :D:p :P

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 19:39]

Πρώτα γράφεις,μετά σκέφτεσαι και μετά διαβάζεις τι λέει ο άλλος(αμφιβάλλω αν διαβάζεις καν...)

θα σου πρότεινα να κάνεις μια μικρή αλλαγή στη σειρά:

Διαβασε τι λέει ο άλλος,σκέψου και μετά γράψε.

Ο αρχικός τίτλος ήταν προκλητικός γιατί δεν τον κατάλαβες εσύ.Γιαυτό διευκρίνησα(αλλά φυσικά δεν το διάβασες...) ότι τα 500 δεν είναι ακριβώς "για πέταμα",αλλά το έγραψα εννοώντας οτι θέλω να τα δώσω για καλή κάρτα αν και κατα βάθος πιστεύω ότι είναι πεταμένα λεφτά...’λλαξα τον τίτλο,έσβησα και την διευκρίνηση και όλα καλά!!Δε είμαι και άγιος αλλά προς το παρών δε χρειάζομαι μαθηματα ηθικής.

Μια γνώμη για κάρτα ζήτησα όχι συμβουλές για το πως θα πάω στον παράδεισο(αν υπαρχει...) ή για το πως θα φτάσω στην Αγιότητα...(γίνε εσύ Αγιος και άν σου περισσέψει χρόνος σώσε μετα και εμάς!!!)

Φίλε SBEETLE ευχαριστώ που προσφέρθηκες να με βοηθήσεις σε περίπτωση που ξαναβρώ 500 ευρώ για πέταμα!!!’λλωστε οι φίλοι για μια δύσκολη στιγμή είναι...

Αρχική απάντηση από Dr Mendel [Σήμερα, στις 21:31]

Πρώτα γράφεις,μετά σκέφτεσαι και μετά διαβάζεις τι λέει ο άλλος(αμφιβάλλω αν διαβάζεις καν...)

θα σου πρότεινα να κάνεις μια μικρή αλλαγή στη σειρά:

Διαβασε τι λέει ο άλλος,σκέψου και μετά γράψε.

Ο αρχικός τίτλος ήταν προκλητικός γιατί δεν τον κατάλαβες εσύ.Γιαυτό διευκρίνησα(αλλά φυσικά δεν το διάβασες...) ότι τα 500 δεν είναι ακριβώς "για πέταμα",αλλά το έγραψα εννοώντας οτι θέλω να τα δώσω για καλή κάρτα αν και κατα βάθος πιστεύω ότι είναι πεταμένα λεφτά...’λλαξα τον τίτλο,έσβησα και την διευκρίνηση και όλα καλά!!

Σοβαρολογεις?

εχεις κανει edit (κατοπιν εορτης βεβαια) ολα σχεδον τα posts σου στο συγκεκριμενο thread

αλλαζοντας το νοημα

και εχεις το θρασος μετα απο αυτο, να μου λες οτι δεν καταλαβα καλα?

και να με συμβουλευεις "να διαβαζω πριν γραφω?"

φιλαρακο σοβαρεψου...

εχω παρακολουθησει τις "αναζητησεις σου" και σε αλλα Threads

και εισαι ο ορισμος του παρορμητικου poster....

οποτε πολυ απλα δεν εισαι σε θεση να δινεις τετοιου ειδους συμβουλες

χαλαρωσε και προσεχε πως διατυπωνεις τις σκεψεις σου αλλη φορα...

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 21:49]

Σοβαρολογεις?

εχεις κανει edit (κατοπιν εορτης βεβαια) ολα σχεδον τα posts σου στο συγκεκριμενο thread

αλλαζοντας το νοημα

και εχεις το θρασος μετα απο αυτο, να μου λες οτι δεν καταλαβα καλα?

και να με συμβουλευεις "να διαβαζω πριν γραφω?"

φιλαρακο σοβαρεψου...

εχω παρακολουθησει τις "αναζητησεις σου" και σε αλλα Threads

και εισαι ο ορισμος του παρορμητικου poster....

οποτε πολυ απλα δεν εισαι σε θεση να δινεις τετοιου ειδους συμβουλες

χαλαρωσε και προσεχε πως διατυπωνεις τις σκεψεις σου αλλη φορα...

Επειδή πάλι δε διαβασες τι έχω γράψει δε σχολιάζω.Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και καλό βράδυ.

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 21:49]

Σοβαρολογεις?

και εισαι ο ορισμος του παρορμητικου poster......

Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές σου ρε κοπρίτη:

Από εδώ και στο εξής

1)θα είμαι λιγότερο παρορμητικός,

2)όταν θα θέλω να πάρω κάρτα γραφικών θα αγοράζω τετράδια unicef(και μάλιστα 300!!!)

3)Θα πηγαίνω στην εκκλησία

4)Θα γίνω άγιος

Για καμιά κάρτα όμως που ρώτησα δεν πρότεινες τίποτα...Μετά φταίω να λέω ότι πρώτα σκέφτεσαι και μετά γράφεις?

Αχ!!!!

Μεταξύ 7800gt και Χ1800 ποια προτείνεις εσύ?(για να είμαστε και λίγο εντός θέματος...

Αρχική απάντηση από Dr Mendel [Σήμερα, στις 22:16]

Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές σου ρε κοπρίτη:

Από εδώ και στο εξής

1)θα είμαι λιγότερο παρορμητικός,

2)όταν θα θέλω να πάρω κάρτα γραφικών θα αγοράζω τετράδια unicef(και μάλιστα 300!!!)

3)Θα πηγαίνω στην εκκλησία

4)Θα γίνω άγιος

Για καμιά κάρτα όμως που ρώτησα δεν πρότεινες τίποτα...Μετά φταίω να λέω ότι πρώτα σκέφτεσαι και μετά γράφεις?

Αχ!!!!

Μεταξύ 7800gt και Χ1800 ποια προτείνεις εσύ?(για να είμαστε και λίγο εντός θέματος...

εαν ηθελα μια καρτα εδω και τωρα, θα επαιρνα μια 7800gt/gtx...

εαν ειχα το περιθωριο να περιμενω μεχρι να ερθει η X1800 (μεσα Νοεμβρη αν δεν κανω λαθος)

θα επαιρνα την Ati μιας και το καινουριο εχει αλλη χαρη

παντως σαν επιδοσεις εχω την εντυπωση οτι η X1800XL ειναι πιο κοντα στην 7800gt

παρα στην GTX...

και εχε υποψιν οτι οσο ευκολη ειναι η ειρωνεια

αλλο τοσο ειναι το ignore list

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 22:31]

εαν ηθελα μια καρτα εδω και τωρα, θα επαιρνα μια 7800gt/gtx...

εαν ειχα το περιθωριο να περιμενω μεχρι να ερθει η X1800 (μεσα Νοεμβρη αν δεν κανω λαθος)

θα επαιρνα την Ati μιας και το καινουριο εχει αλλη χαρη

παντως σαν επιδοσεις εχω την εντυπωση οτι η X1800XL ειναι πιο κοντα στην 7800gt

παρα στην GTX...

και εχε υποψιν οτι οσο ευκολη ειναι η ειρωνεια

αλλο τοσο ειναι το ignore list

ρε συ κοπρίτη δεν θέλω ακριβως να στην πω αλλα αν αθροίσω όλα αυτα που έχεις βάλει στην υπογραφή σου ζηλεύω!!!!

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω λέει ένα ρητό...μηπως θα έπρεπε να είχες κανει ignore to ποστ του φίλου απο την αρχη και να αφήσεις και τους μοντ να κάνουν την δουλεια τους? στο τέλος της ημέρας ο καθένας κρίνεται απο αυτά που λέει,πράττει και στην περίπτωση εδώ γράφει.

ετσι η αλλιώς οι πελάτες ειναι πάντα ευπρόσδεκτοι και απαραίτητοι καθώς ο φίλος θα πάει να δωσει τα 500 ευρώ για την κάρτα και σε 1-1.5 χρόνο που θα βγεί η 2500XL θα την πουλήσει μισοτιμής σε κάποιον τυχεράκια για να πάρει το καινούργιο μοντέλο

πάντα χρειάζονται η πρωτοπόροι για να ρίξουν το αρχικό κόστος ενός προιόντος.δεν πρέπει να τους χλευάζουμε αλλα να τους ενθαρύνουμε :T:

<---σε μία αστεία διάθεση ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς..φίλε μεντελ σκεψου την υπεραξία που θα πληρώσεις για να πάρεις μια κορυφαία κάρτα και άν αξίζει τον κόπο...

Αρχική απάντηση από beez [Χθες, στις 23:17]

ρε συ κοπρίτη δεν θέλω ακριβως να στην πω αλλα αν αθροίσω όλα αυτα που έχεις βάλει στην υπογραφή σου ζηλεύω!!!!

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω λέει ένα ρητό...μηπως θα έπρεπε να είχες κανει ignore to ποστ του φίλου απο την αρχη και να αφήσεις και τους μοντ να κάνουν την δουλεια τους? στο τέλος της ημέρας ο καθένας κρίνεται απο αυτά που λέει,πράττει και στην περίπτωση εδώ γράφει.

ετσι η αλλιώς οι πελάτες ειναι πάντα ευπρόσδεκτοι και απαραίτητοι καθώς ο φίλος θα πάει να δωσει τα 500 ευρώ για την κάρτα και σε 1-1.5 χρόνο που θα βγεί η 2500XL θα την πουλήσει μισοτιμής σε κάποιον τυχεράκια για να πάρει το καινούργιο μοντέλο

πάντα χρειάζονται η πρωτοπόροι για να ρίξουν το αρχικό κόστος ενός προιόντος.δεν πρέπει να τους χλευάζουμε αλλα να τους ενθαρύνουμε :T:

<---σε μία αστεία διάθεση ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς..φίλε μεντελ σκεψου την υπεραξία που θα πληρώσεις για να πάρεις μια κορυφαία κάρτα και άν αξίζει τον κόπο...

φιλε μου το τι εχω στην υπογραφη μου δεν εχει καμια απολυτως σημασια

απο τη στιγμη που ουδεποτε ισχυριστηκα οτι "ξερεις, εχω 3000 για πεταμα" τι πισι να παρω?"

τα λεφτα μου δεν τα εχω για πεταμα, ουτε και τα πραγματα που αγοραζω.

και για να τελειωνει εδω αυτη η κουβεντα...

σε καμια περιπτωση δε εκρινα κανεναν (και δεν θα μπορουσα αλλωστε)

για το ποσα λεφτα θα διαθεσει στο χομπυ-πισι-εργαλειο του...

ισα ισα...

η ενσταση μου ειχε να κανει με τον τιτλο του thread και μονο

απο τη στιγμη που αυτο διορθωθηκε, δεν ειχα καμια διαθεση να συνεχισω τη συζητηση

γιαυτο και εσβησα το αρχικο ποστ μου.

φιλικα και με καμια διαθεση για συνεχεια αυτης της ανουσιας συζητησης

Γιωργος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.