Jump to content

Rome: Total War + Patch 1.3

Wizard!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχει βάλει κανείς το Patch 1.3 ?

Το κατέβασα από το επίσημο site, το κάνει extract κανονικά, αλλά με το που ξεκινάει η εγκατάσταση, πετάει ένα σφάλμα "-60001"

Δοκίμασα να κλείσω τα πάντα, ακόμα και σε safe mode, αλλά το ίδιο...

(το παιχνίδι είναι original)

Δοκιμασε να το ξανακατεβασεις...(φανταζομαι original το εχεις το παιχνιδι)

gznp: Το κατεβάζω το mod, αλλά τι περίπου κάνει?

Επίσης: Μου ζήτησαν 2 φορές να αυτοκτονήσει ο ηγέτης μου, λόγο πολύ υψηλής δημοσιότητας. Τη 2η δεν το έκανα οπότε με θεώρησαν προδότη. Αποτέλεσμα να πάρω τη Ρώμη και φυσικά να πολεμάω με τους άλλους 2 λαούς. Αλλά: ξαφνικά όλες σχεδόν οι πόλεις, μπαίνουν μέσα οικονομικά...

Τι παίζει?

Αρχική απάντηση από dpresv

έχασες το εμπόριο με τους πρώην συμμάχους σου. you are on your own now! :)

Και με ποιόν θα κάνω εμπόριο τώρα???? Μου ανήκει η Ισπανία, η Γαλλία, η μισή Γερμανία, Κεντρική Ευρώπη, Βόρεια Βαλκάνια, νησιά Μεσογείου, εκτός από Κρήτη.... Τι έμεινε? Βρετανία που είναι σύμμαχοι (προς το παρόν....) ένα μέρος της Γερμανίας που είμαστε σε πόλεμο και Νότια Ελλάδα και Αίγυπτος/Ισραήλ... Αυτά τα έχουν οι δύο άλλοι ρωμαίοι... :wassat:

Ελπίζω να έχεις αρκετά λεφτά και καλό στρατό, οπότε...attack!

Για το realism που ρωτάς, αλλάζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο παιχνίδι κάνοντάς το υπερβολικά πιο ρεαλιστικό και ΚΥΡΙΩΣ ιστορικά ακριβές. Αν δεν είσαι έμπειρος παίχτης καλύτερα μην το δοκιμάσεις πριν βελτιωθείς, αλλιώς απόλαυσε ένα από τα καλύτερα strategy mods που έχουν βγει ποτέ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.