Jump to content



προβλημα με την ενεργοποιηση των windows


ΝΑΝΣΥ

Recommended Posts

χαι!!προβλημα εν οψη!!οποιος γνωριζει και εχει τη διαθεση ας βαλει ενα χερακι μπας και το σωσουμε!!εβαλα στον υπολογιστη μου τα αγγλικα γουιντοους χρ απο ενα φιλο που τα εχει αυθεντικα αλλα εχει χασει το κλειδι τους και η μαικροσοφτ μου ζηταει να τα ενεργοποιησω γιατι αλλιως θα μου τα κλειδωσει!τι να κανω???? :help: εγω εχω αυθεντικα τα χρ τα ελληνικα.μπορει να βοηθησει αυτο?? :unsure: θενκς εκ των προτερων!!!! :confused:

Link to comment
Share on other sites

Επικοινώνησε με τη Microsoft και ζήτησε κάποιον από το τμήμα υποστήριξης πελατών, ώστε να συνεννοηθείς. Με αποστολή μέσω fax της απόδειξης αγοράς των Windows μπορείς να ζητήσεις να σου αποσταλεί νέο κλειδί, το οποίο θα παραλάβεις από το κατάστημα, απ' όπου αγόρασες τα Windows, χωρίς καμιά χρέωση. Εάν η απόδειξη έχει χαθεί, στείλε με fax ένα φωτοαντίγραφο του στελέχους που έχει το κατάστημα.

Link to comment
Share on other sites

Σε τέτοια θέματα διάφοροι στα Εξάρχεια θα ήταν ιδιαίτερα πρόθυμα να σε βοηθήσουν και ... σε πολύ καλές τιμές :devil: :whistling :hehe:

Αλλά για λύσε μας την απορία που έθεσε ο SirGeorge ... !!! Πώς στο καλό έβαλες Windows ΧΩΡΙΣ να βάλεις Serial :boxed:

Δοκίμασε να βάλεις το serial των Ελληνικών ... μπορεί να πιάσει .. αλλιώς ... επικοινώνησε μη την M$

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.