Jump to content

Ποιον wireless adsl router ?

JohnnyX

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι για ενα Wi-FI DSL router με 4 ports ethernet

H forthnet δινει τσαμπουλε (σχετικα) το Linksys WAG54G (αλλα μαλλον και γενικοτερα τα Linksys) και το νσκεφτομουν για αυτον

Εχω ομως ακουσει πολυ κακα λογια για αυτον οτι χανει δηλαδη συνεχως το δικτυο.

Εχετε καποια αλλη καλη λυση και φτηνή ίσως (εως 100)?

D-link , Micronet , Level One ?

Εχω δει οτι οσοι εχουν τα US Robotics αποδιδουν καλα .

Eπισης εχω ιδιαιτερη εμπιστοσυνη στα SMC , 3com

Ακουω προτασεις

Κοίτα, σαν ένας απόλυτα ευχαριστημένος κάτοχος ενός 9106 το συνιστώ ανεπιφύλακτα, αλλά αν μπορείς να κάνεις λίγη υπομονή και να διαθέσεις καμιά εικοσαριά παραπάνω περίμενε για το 9108.

Βλεπω το εφερε και το Zero1!Θα περιμενω 1-2 εβδομαδες για να πεσουν λιγακι οι τιμες και να δω τι λεει σε σχεση με το 9106!Το καινουριο δεν ειναι απολυτα καλυτερο..

edit:Διθεσιμοτητα λεει απο Τεταρτη,αρα μονο το shop21 το εχει προς το παρον..

• 3 weeks later...

Δοκίμασα το WAG54G, WAG354G και το DSL-604G της Dlink. Το χειρότερο από σταθερότητα ήταν το WAG54g που είχε και το πιο ασθενές σήμα από τα τρια στην ίδια απόσταση. Για τα DLINK δεν λένε τα καλύτερα πράγματα από άποψη ποιότητας και ίσως να μην κάνουν λάθος, πάντως καλύτερο από το 54G από σταθερότητα. Ίσως το 9106 να είναι η καλύτερη λύση.

Το 354 το έχω ένα μήνα τώρα και είναι το πιο μουράτο. Δεν έχασα το δίκτυο πάνω από δυο φορές και αυτές στην αρχή όταν ακόμα δοκίμαζα το ασύρματο. Ο χρόνος θα δείξει.

Παιδες καλο ειναι να μην περιπλεκεται οσον αφορα τα LinkSys με την προσφορα της Forthnet (αντε μερικες Product ID ειναι μουφα και τις πηρε η Forthnet δεν σημαινει πως και ολα τα LinkSys της αγορας εχουν προβλημα....) . Εγω προσωπικα εχω ΑΓΟΡΑΣΕΙ το WAG54G V2 και μεχρι σημερα δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα ( ασυρματο δυκτιο και p2p-torrent server εδω και 8 μηνες χωρις να κλεισει το PC, αλλα και χωρις προβληματα απο πλευρας mRouter ).:cool:

Αρχική απάντηση από DarkSaga

στο σπίτι παίζει φορητό Panasonic 2,4GHz τελέφωνο....

ασύρματο δίκτυο με router ADSL π.χ. Linksys

μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς?

παραμετροποιείται λίγο πάνω η λίγο κάτω απο τα 2,4G?

Στους 2,4 παίζουν 13 κανάλια. Τώρα αν καταφέρουν οι συσκευές σου και κάνουν conflict τότε θα αναγκαστείς να αλλάξεις τουλάχιστον τον router που αλλάζει και εύκολα. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να κάνεις ένα snifάρισμα με κάποιο πρόγραμμα (όπως το kismet στο linux) που πίανει ό,τι κυκλοφορεί στον αέρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.