Reaper Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2005 Εχω το εξεις προβλημα με την 64αρα συνδεση μου: Ανα τακτα χρονικα διαστηματα των περιπου 2λεπτων γινετε συνδεση χωρίς καμιά προειδοποίηση(φαινεται μονο το dailing ****... -->vefying username and password...) με αποτέλεσμα όταν ο υπολογιστής είναι ανοιχτός να μπαίνει από μονός του στο internet και εγώ να χρεώνομαι κανονικά!! Τι λέτε να φταίει?? Το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε χτες εντελώς τυχαία. Έχω τρέξει το ad-Aware και το spy bot s&d (τελευταίες ενημερώσεις) Αλλά τίποτα. Ακόμα έσβησα και ξανά έκανα την σύνδεση, έκανα ρεσετ το isdn αλλά πάλι τίποτα. :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 ελα ρε το καταλαβες?εγω ειμαι σου εχω χακαρει τον υπολογιστη δεν ειναι τιποτα..στις ρυθμισεις του modem πρεπει να εχεις κατι επιλογες..try ro connect to internet-alaways-never-when iam disconnected ktlκοιταξε τες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Οκτώβριος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Σαν αυτες στην εικονα ενοεις amartolos? Δεν βρηκα τιποτα αλλο παρόμοιο ... Το kerio εκει που δειχνει τι connections υπαρχουν αναφερει τις παρακατω: system σε protocol tcp, udp, 47 c:\...\system32\lsass.exe σε protocol udp, 255 c:\...\system32\svhost.exe σε protocol tcp, udp και μια τελευταια ...\firefox.exe σε tcp Νομιζω οτι αυτα δεν φταινε σε τιποτα αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος με αυτο το θεμα τα αναφερω μηπως σας βοηθησουν. Υπαρχει περιπτωση να ειναι dailer?? Help γιατι δεν θελω να αναγκαστω να ξανα κανω format... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 ναι αυτο εννοω..δεν κανει τιποτα το never dial ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Οκτώβριος 24, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Oχι ρε γ@μωτο! Ετσι ητανε και πριν το προβλημα και μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 εχεi το κεριο dial up control?? δεν δοκιμαζεις και αυτο?? http://esd.element5.com/demoreg.html?productid=300042689&languageid=1 τουλαχιστον θα μαθεις ποιο προγραμμα προσπαθει για συνδεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.