jax7480 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Καλημερες.Μου παρουσιαζεται ενα προβλημα τις τελευταιες 2 ημερες απο τον υπολογιστη του σπιτιου και δεν μπορω να μπω καθολου στο site.Η συνδεση που εχω ειναι conn-x 24αρα.Ενω απο την δουλεια με vodafone μπαινω κανονικα, στο σπιτι μου λεει οτι δεν υπαρχει το site.Ειμαι στην περιοχη της Περαιας Θεσσαλονικης.Ποτε αλλοτε δεν μου παρουσιασε προβλημα, εκτος απο τις 2 τελευταιες ημερες.
inertiacreep Ιανουάριος 5, 2009 #2 Ιανουάριος 5, 2009 Δεν είσαι μόνο εσύ, κι εγώ χτες έτρωγα πόρτα (ConnX).Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους dns του OTE...κοίτα στην τελευταία σελίδα του off topic...
hayabusa Ιανουάριος 5, 2009 #3 Ιανουάριος 5, 2009 και τις προάλλες είχε παρουσιαστεί κάτι παρόμοιο. υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την OTEGlobe το οποίο εντός 1-2 ημερών είχε λυθεί. Βέβαια, πάρε και στο 134 ένα τηλέφωνο για να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει κάτι αλλο
jax7480 Ιανουάριος 5, 2009 Author #4 Ιανουάριος 5, 2009 Τι αλλο ρε συ. Ολα τα υπολοιπα δουλευουν ρολοϊ. Η γραμμη απο rapid κατεβαζει με 2ΜΒ/s και τα λοιπα sites πετανε. To outofspecs δεν ανοιγει καν.
GeorgeVasil Ιανουάριος 5, 2009 #8 Ιανουάριος 5, 2009 To ιδιο πρόβλημα είχα και εγώ εδώ στον Βολο..Άλλαξα DNS και ολα οκ.http://www.outofspecs.gr/forum/showpost.php?p=28091&postcount=1583
hayabusa Ιανουάριος 5, 2009 #9 Ιανουάριος 5, 2009 για να μην ανοίγω άσκοπα νέο θέμα, πιστεύτε ότι με αλλαγή των dns θα λυθούν τα προβλήματα που έχει η Tellas με το Skype (σε γραμμή φίλου); Συγκεκριμένα, αφού ανοίξει το παλικάρι το skype μετά από 30-35'' το ρούτερ κάνει restart. Aν γνωρίζει κάποιος κάτι ας το καταθέσει γιατί έχουμε σηκώσει τα χερια ψηλά (σαν τον Χατζηγιάννη ένα πράγμα )
GeorgeVasil Ιανουάριος 5, 2009 #10 Ιανουάριος 5, 2009 για να μην ανοίγω άσκοπα νέο θέμα, πιστεύτε ότι με αλλαγή των dns θα λυθούν τα προβλήματα που έχει η Tellas με το Skype (σε γραμμή φίλου); Συγκεκριμένα, αφού ανοίξει το παλικάρι το skype μετά από 30-35'' το ρούτερ κάνει restart. Aν γνωρίζει κάποιος κάτι ας το καταθέσει γιατί έχουμε σηκώσει τα χερια ψηλά (σαν τον Χατζηγιάννη ένα πράγμα ) Ποιο Ρουτερ και λειτουργικο? Φοβαμε μην κανει κατι το auto tuning των Vista. http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1413&highlight=vista Και ενα αλλο λινκ που βρηκα.. http://forum.skype.com/lofiversion/index.php/t39924.html
hayabusa Ιανουάριος 5, 2009 #11 Ιανουάριος 5, 2009 το ρούτερ είναι ένα speedstream 4200. το pc του παιδιού έχει ΧΡ. δοκιμάσα ομως και με τον δικό μου φορητό ο οποίος έχει Vista μεν αλλά συνδέεται απροβλημάτιστα στο δίκτυο του σπιτιού μου αλλά κα όπου αλλού έχω δοκιμάσει και το πρόβλημα παρέμενε. Tι να πω... Ευχαριστώ για την βοήθεια και το χρόνο που αφιέρωσες στο ψάξιμο πάντως
inertiacreep Ιανουάριος 8, 2009 #12 Ιανουάριος 8, 2009 Το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται...αλλά μου φαίνεται οτι με opendns πάει γρηγορότερα το outofspecs... Πρόεδρε δεν τους έριξες το ξέχεσμα που έλεγες;
orion Ιανουάριος 8, 2009 #13 Ιανουάριος 8, 2009 Του εριξα...αλλα δε τους εφτασε..περιμενουν και ενα απο unseen
AlfistaFotis Ιανουάριος 9, 2009 #14 Ιανουάριος 9, 2009 Εμένα πάντως μπήκε τώρα χωρίς να πειράξω τίποτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.