thrasher Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2005 Ρε παιδια στη διαχειριση συσκευων μου βρισκει κατι"ενσωματομενη συσκευη υπερυθρον"Τι ειναι αυτο?Εξειγιστε μου.Η μητρικη ειναι της υπογραφης μου.Υ.Γ. Δεν μπορω να ανεβασω εικονα απο αυτο που μου λεει,γιατι δεν θυμαμαι να μετατρεπω την εικονα απο bitmap σε jpeg
τακης Οκτώβριος 23, 2005 #2 Οκτώβριος 23, 2005 τη συγκεκριμενη μητρικη δεν τη γνωριζω,αλλα μηπως εχει bluetooth?μηπως εχεις ενωσει κανα κινητο με υπερυθρες?
nickstamat Οκτώβριος 23, 2005 #3 Οκτώβριος 23, 2005 Ανέβασε φωτό... Κάνε print screen, paste στη ζωγραφική και αποθήκευσέ το ως jpeg... Δύσκολο???
deadlock7 Οκτώβριος 23, 2005 #4 Οκτώβριος 23, 2005 Mηπως λεει IRDA?Αυτο δεν ειναι υπερυθρες,αλλα θυρα!Η συγκεκριμενη μητρικη δεν βλεπω να εχει υπερυθρες που ψαχνω..
nickstamat Οκτώβριος 23, 2005 #6 Οκτώβριος 23, 2005 Καλύτερα μια φωτογραφία της λίστας με τις συσκευές... Δλδ τη λίστα που σου βγάζει όταν ανοίξεις τη Διαχείριση Συσκευών.
thrasher Οκτώβριος 23, 2005 Author #9 Οκτώβριος 23, 2005 Οτι ξερεις,ξερω! Το συστημα μου σιγουρα τα χει παιξει.Θελει σιγουρα φορματHELP!
oktech Οκτώβριος 23, 2005 #10 Οκτώβριος 23, 2005 Το σύστημά σου δεν τα έχει παίξει.. το Bios σου θέλει ρύθμιση και οι συσκευές σου σωστή εγκατάσταση οδηγών.. Όλες οι μητρικές έχουν την δυνατότητα την μία σειριακή να την διαχειρίζονται σαν ελεγκτή/θύρα υπερύθρων αρκεί φυσικά να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό. Από το Bios πρέπει να απενεργοποιήσεις αυτήν την λειτουργία (IRda).Δεν νομίζω να χρειαστείς format.. μπορείς όμως να κάνεις κάτι εξίσου δραστικό, να μπείς με safe mode στην διαχείρηση συσκευών, να καταργήσεις όλες τις συσκευές που δεν έχουν αναγνωριστεί σωστά ή δεν λειτουργούν σωστά ή έχουν αναγνωριστεί λάθος και κατόπιν, από κανονική εκκίνηση να κάνεις ξανά εγκατάσταση οδηγών για το υλικό της μητρικής σου.
thrasher Οκτώβριος 23, 2005 Author #11 Οκτώβριος 23, 2005 Ολα οκ.Εκανα αυτο που μου ειπε οktech και εφτιαψεΑρχική απάντηση από oktech Το σύστημά σου δεν τα έχει παίξει.. το Bios σου θέλει ρύθμιση και οι συσκευές σου σωστή εγκατάσταση οδηγών.. Όλες οι μητρικές έχουν την δυνατότητα την μία σειριακή να την διαχειρίζονται σαν ελεγκτή/θύρα υπερύθρων αρκεί φυσικά να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό. Από το Bios πρέπει να απενεργοποιήσεις αυτήν την λειτουργία (IRda).Δεν νομίζω να χρειαστείς format.. μπορείς όμως να κάνεις κάτι εξίσου δραστικό, να μπείς με safe mode στην διαχείρηση συσκευών, να καταργήσεις όλες τις συσκευές που δεν έχουν αναγνωριστεί σωστά ή δεν λειτουργούν σωστά ή έχουν αναγνωριστεί λάθος και κατόπιν, από κανονική εκκίνηση να κάνεις ξανά εγκατάσταση οδηγών για το υλικό της μητρικής σου. αυτο καλυτερα να το συσητισουμε εδω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.