Jump to content

Tι ειναι αυτο?

thrasher

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια στη διαχειριση συσκευων μου βρισκει κατι"ενσωματομενη συσκευη υπερυθρον"Τι ειναι αυτο?Εξειγιστε μου.Η μητρικη ειναι της υπογραφης μου.

Υ.Γ. Δεν μπορω να ανεβασω εικονα απο αυτο που μου λεει,γιατι δεν θυμαμαι να μετατρεπω την εικονα απο bitmap σε jpeg

τη συγκεκριμενη μητρικη δεν τη γνωριζω,αλλα μηπως εχει bluetooth?μηπως εχεις ενωσει κανα κινητο με υπερυθρες?

Mηπως λεει IRDA?Αυτο δεν ειναι υπερυθρες,αλλα θυρα!Η συγκεκριμενη μητρικη δεν βλεπω να εχει υπερυθρες που ψαχνω..;)

Καλύτερα μια φωτογραφία της λίστας με τις συσκευές... Δλδ τη λίστα που σου βγάζει όταν ανοίξεις τη Διαχείριση Συσκευών.

Το σύστημά σου δεν τα έχει παίξει.. το Bios σου θέλει ρύθμιση και οι συσκευές σου σωστή εγκατάσταση οδηγών.. Όλες οι μητρικές έχουν την δυνατότητα την μία σειριακή να την διαχειρίζονται σαν ελεγκτή/θύρα υπερύθρων αρκεί φυσικά να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό. Από το Bios πρέπει να απενεργοποιήσεις αυτήν την λειτουργία (IRda).

Δεν νομίζω να χρειαστείς format.. μπορείς όμως να κάνεις κάτι εξίσου δραστικό, να μπείς με safe mode στην διαχείρηση συσκευών, να καταργήσεις όλες τις συσκευές που δεν έχουν αναγνωριστεί σωστά ή δεν λειτουργούν σωστά ή έχουν αναγνωριστεί λάθος και κατόπιν, από κανονική εκκίνηση να κάνεις ξανά εγκατάσταση οδηγών για το υλικό της μητρικής σου.

Ολα οκ.Εκανα αυτο που μου ειπε οktech και εφτιαψε

Αρχική απάντηση από oktech

Το σύστημά σου δεν τα έχει παίξει.. το Bios σου θέλει ρύθμιση και οι συσκευές σου σωστή εγκατάσταση οδηγών.. Όλες οι μητρικές έχουν την δυνατότητα την μία σειριακή να την διαχειρίζονται σαν ελεγκτή/θύρα υπερύθρων αρκεί φυσικά να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό. Από το Bios πρέπει να απενεργοποιήσεις αυτήν την λειτουργία (IRda).

Δεν νομίζω να χρειαστείς format.. μπορείς όμως να κάνεις κάτι εξίσου δραστικό, να μπείς με safe mode στην διαχείρηση συσκευών, να καταργήσεις όλες τις συσκευές που δεν έχουν αναγνωριστεί σωστά ή δεν λειτουργούν σωστά ή έχουν αναγνωριστεί λάθος και κατόπιν, από κανονική εκκίνηση να κάνεις ξανά εγκατάσταση οδηγών για το υλικό της μητρικής σου.

αυτο καλυτερα να το συσητισουμε εδω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.