Jump to content

FX o/c, επανεκκινήσεις

def

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
Αρχική απάντηση από chroma

Δε διαφωνώ καθόλου, απλά μεγαλύτερος multi σημαίνει μεγαλύτερη ευελιξία σε διαιρέτες και πιο σφικτές ρυθμίσεις max async και read preamble όσο παραμένεις κοντά στο θεωρητικό "1:1". Για να γίνω πιο κατανοητός, σε 3200+ βάζω 9x361 με /140 για να πάρω /13 στις μνήμες. Με 10x δεν μπορείς να έχεις /13 στις μνήμες ό,τι και να κάνεις. Αν είχα 3500+ αντι του 3200+, θα έπαιζα με 11x295 και /180. Η μεγάλη διαφορά, στο μεν /140 χρειάζεται async, preamble 8ns και 5.5ns αντίστοιχα ενώ στο /180, 7ns και 5ns. Κάποια από τη χασούρα στις επιδόσεις τη κερδίζεις λόγω μεγαλύτερου HTT βέβαια αλλά η ύπαρξη του 11x είναι ευκολία.

για πες μου ποσο να βαλω μνημες και διαιρετη για τον fx για να μου παει 3,οταν βαζω το multi x15 μου κανει επαννακινηση αλλα με μνημες 2-2-2-5 και διαιρετη 1-1?ειμαι με αερα και ποσο ρευμα να δωσω?:sorry: :OT:

Αρχική απάντηση από def

για πες μου ποσο να βαλω μνημες και διαιρετη για τον fx για να μου παει 3,οταν βαζω το multi x15 μου κανει επαννακινηση αλλα με μνημες 2-2-2-5 και διαιρετη 1-1?ειμαι με αερα και ποσο ρευμα να δωσω?:sorry: :OT:

Δίνεις λίγα στοιχεία, επανεκκίνηση που κάνει; Μετά το post, στο memtest, στα win, σε load;

Αν και προτιμότερο είναι να γίνει νέο θέμα, μη χαλάμε του ανθρώπου.

Αρχική απάντηση από chroma

Δίνεις λίγα στοιχεία, επανεκκίνηση που κάνει; Μετά το post, στο memtest, στα win, σε load;

Αν και προτιμότερο είναι να γίνει νέο θέμα, μη χαλάμε του ανθρώπου.

στα win

def δοκιμασε να ανεβασεις κι αλλο το ρευμα!Αν δεν μπαινει στα win τοτε δεν το σηκωνει πλεον!Αν δεν λειτουργησει αυτο και ειναι σταθερος 5MHz πιο κατω,τοτε κατι αλλο θα παιζει..(με διαιρετη ισως χρειαστει να βαλεις max async>7 και read preamble>5..

στα win μπαινει κανονικα απλα οταν το βαζω χ15 εκει ειναι το προβλημα

Αρχική απάντηση από def

στα win μπαινει κανονικα απλα οταν το βαζω χ15 εκει ειναι το προβλημα

Τι θερμοκρασίες έχεις εκεί, με τί ταση? Πολλά δεν είναι 3Ghz για fx55 (claw) με stock?

η ταση οταν τον εχω στα 2.8 ειναι 1.550 και η θερμοκρασιες γυρω στους 50c

το θέμα είναι αν είναι σταθερός υπό πίεση.

χτύπα spi ή cpuburn όταν είσαι στα win, ώστε να διαπιστώσεις σε ποια συχνότητα είσαι σταθερός.

ξεκίνα από σχετικά χαμηλά (εκεί που νομίζεις ότι είσαι σταθερός) και ανέβαινε:)

Βρε παιδια οι clawhammer για να 3αρισουν θελουν πολυ ταση και τρελη ψυξη παντως και τα 2,8 με 1,55 V μια χαρα τα βλεπω. Βρες και τον καλυτερο συνδιασμο για τις μνημες και εισαι αρχοντας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.