Jump to content

Τι έγινε το skroutz.gr ?

iparout

Recommended Posts

Χαίρετε.

Παιδιά, ξέρει κανείς τι έγινε στο skroutz.gr ? Ζητάει κωδικό για να μπεις στο site. Από εχθές το βράδυ το ίδιο... Και το περίεργο είναι ότι κανείς στο thelab.gr δεν το ανέφερε... (έκανα search). Μήπως κάνουν καμιά αναβάθμιση ?

Thanks.

Παιδιά έτοιμο το Skroutz μπήκα πριν από λίγο κ έκανα μια αναζήτηση για 6800LE δεν βλέπω ουσιαστικές αλλαγές. Θα δούμε στην πορεία!! Ένα μπράβο στα παλικάρια που το έριξαν τόσο γρήγορα στη μάχη ξανά.:clap:

Αρχική απάντηση από Sapelas [Σήμερα, στις 16:16]

Παιδιά έτοιμο το Skroutz μπήκα πριν από λίγο κ έκανα μια αναζήτηση για 6800LE δεν βλέπω ουσιαστικές αλλαγές. Θα δούμε στην πορεία!! Ένα μπράβο στα παλικάρια που το έριξαν τόσο γρήγορα στη μάχη ξανά.:clap:

Το site ειναι ετοιμο απο χθες το βραδυ,αλλα σιγουρα εχει ουσιαστικες αλλαγες τοσο στο περιβαλλον,οσο και στον τροπο αναζητησης!Παλια μ'αρεσε περισσοτερο,τωρα εχει γινει λιγο πιο πολυπλοκο,αλλα και πιο πρακτικο!

Βασικά πιστεύω πως τελικά είναι το τι έχει συνηθίσει κανείς. Τα ίδια δε λέγαμε και με το e-shop όταν αναβαθμίστηκε; Ε, εγώ τώρα ούτε που θυμάμαι πως ήταν το προηγούμενο e-shop.gr και τα πάω μια χαρά με αυτό που είναι τώρα... ;)

Κι εμένα μου αρέσει περισσότερο. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Το πιό χρήσιμο εργαλείο για την Ελληνική αγορά πληροφορικής. Να μην κοιτάμε μόνο το Εξωτερικό. Να ψωνίζουμε και από Ελλάδα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.