feanorian82 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2005 Δεν ξέρω πόσοι έχετε την αρρώστια, πάντως το 2006 βγήκε. Υπάρχει κάποιος που να το έχει αγοράσει; Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Κορυφη για καομα μια φορα!Ολες οι ελληνικες ομαδες updated μεχρι τελευταιας λεπτομερειας και καλυτερα news και διαπραγματευσεις!Νομιζω διαπραγματευεσαι και το συμβολαιο σου με την ομαδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos19 Οκτώβριος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 ΤΕΛΕΙΟ!!!Πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Οκτώβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 To εχώ παίξει μόνο για μερικές ώρες προς το παρών, αλλά όντως φαίνεται αρκετά βελτιωμένο.Αλλαξέ εντελώς το training system, για κάθε παίχτη υπάρχει επιλογή για το πως συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο,πχ αν προσπαθεί να εκνευρίσει τους αντιπάλους, αν του αρέσει να σουτάρει έξω από τη περιοχή, κτλ.Κλασσικά μαζί με το παιχνίδι βγήκε και το πρώτο patch (90.50 MB) FM 2006 v6.0.1 PC (patch) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Οκτώβριος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Ωχχχχχ παλι δεν θα μπορουμε να ξεκολλησουμε απο την οθονη!!! Εχω χασει απειρες ωρες υπνου προσπαθοντας να παρω Champions League με τον βαζελο! Θα παω την Δευτερα να ρωτησω αν το εχει φερει κανενας(σιγα μην το εχουν φερει αλλα λεμε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 καλα το παιχνιδι εχει ξεφυγει!Μπορεις να αλλαζεις on the fly τα συστηματα και τις αλλαγες των βλεποντας το παιχνιδι, ενω στο ημιχρονο του αγωνα μπορεις να δωσεις ωθηση στο ηθικο των παικτων!Επισης παρατηρησα οτι πλεον πιο ευκολα μπορει μια μετρια ομαδα να ανταπεξελθει εναντια σε μεγαθηρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Το παιχνίδι έχει έρθει στην Ελλάδα απο την Πέμπτη και σε μερικά καταστήματα έχει ήδη εξαντληθεί. Κάνει 39.90Υπάρχει μια προσφορα με 32.10 + μεταφορικα απο online κατάστημαΓια περισσότερα www.fmgreece.comείναι πραγματι αρρώστια και όσο η κατασκευάστρια εταιρεία το υποστηρίζει με patch που ουσιαστικα αναβαθμίζει το παιχνίδι (Database + προσθήκες) παρά επιλύει bugs τόσο θα μεγαλώνει η εξάρτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από GiorgosΑλλαξέ εντελώς το training system, για κάθε παίχτη υπάρχει επιλογή για το πως συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο,πχ αν προσπαθεί να εκνευρίσει τους αντιπάλους, αν του αρέσει να σουτάρει έξω από τη περιοχή, κτλ. Που γινεται αυτο?Εψαξα κιολας!Δεν εχω βαλει το patch σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Οκτώβριος 23, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=PC&title=655245&pa=rnr39,99 και στο play.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Οκτώβριος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 15:41] Που γινεται αυτο?Εψαξα κιολας!Δεν εχω βαλει το patch σου... Μάλλον δεν έχω διατυπώσει καλά τι ήθελα να πω στο προηγούμενο post. 1. έχει αλλάξει εντελώς το training system2. Για τον κάθε ποδοσφαιριστή στο positions /preferred moves μπορείς να δεις τι συνηθίζει να κάνει μέσα στο γήπεδο, αλλά αν κατάλαβες ότι στο training μπορείς να του δώσεις εντολή πχ να εκνευρίσει τον αντίπαλο, δεν εννοούσα αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van Gerokost Οκτώβριος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Επίσης πλέον μπορείς να τους πείς και να "παγώσουν" το παιχνίδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Οκτώβριος 24, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Van Gerokost Επίσης πλέον μπορείς να τους πείς και να "παγώσουν" το παιχνίδι Kορυφαιο μου ακουγεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 24, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Ναι!Κορυφη λεμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Οκτώβριος 24, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Γνωριζει κανεις καποιο ελληνικο site για το FΜ;EDIT: Οκ βρηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Οκτώβριος 24, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 οπα τώρα το είδα οτι βγήκε .. παω να το αγοράσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Οκτώβριος 30, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Παιδια μπορει να ειμαι οff topic αλλα μηπως μπορει κάποιος να μου πει πως να κανω load ενα save game στο FM2005.Δεν το βλέπει καθολου το game ενω στο φάκελο υπαρχει.Μου είπανε οτι θέλει κολπακι .Eχω WinXP Pro SP2 EN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Οκτώβριος 30, 2005 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Πρέπει μέσα στο φάκελο του παιχνιδιού να δημιουργήσεις ένα φάκελο User Data, τουλάχιστον αυτό ίσχυε στο 05.Να υποθέσω ότι δεν είναι και τόσο αυθεντικό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van Gerokost Οκτώβριος 30, 2005 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Δεν ξέρω πόσοι έχετε την αρρώστια, πάντως το 2006 βγήκε. Υπάρχει κάποιος που να το έχει αγοράσει; Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη... Έχεις Pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimisballjohn Νοέμβριος 27, 2005 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Το κορυφαίο της κατηγορίας. Το έχω δύο μέρες και έφτασα από Ιούλιο αρχές Νοέμβρη!!! Για οποιαδήποτε απορία απευθυνθήτε στο www.gamesradio.gr. Προτεινόμενο σχήμα:4-1-3-2-->GK, DR, DL, DC, DC, DMC, MC, MC, MC, FC, FCΠροπονήσεις στο link: http://www.gamesradio.gr/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=129Αγαπημένο skin: Aurora 3.3 link:http://www.gamesradio.gr/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=519Για ελληνικά facepacks, logopacks, club kits στο www.fmgreece.comΓια backgrounds διοργανώσεων, άλλα graphics στο sortitoutsi.netENJOY.Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία απευθυνθήτε στον Μάνο Γρυπάρη στο m@il: manager@topurls.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.