Jump to content

FM2006

feanorian82

Recommended Posts

Κορυφη για καομα μια φορα!Ολες οι ελληνικες ομαδες updated μεχρι τελευταιας λεπτομερειας και καλυτερα news και διαπραγματευσεις!Νομιζω διαπραγματευεσαι και το συμβολαιο σου με την ομαδα!

To εχώ παίξει μόνο για μερικές ώρες προς το παρών, αλλά όντως φαίνεται αρκετά βελτιωμένο.

Αλλαξέ εντελώς το training system, για κάθε παίχτη υπάρχει επιλογή για το πως συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο,πχ αν προσπαθεί να εκνευρίσει τους αντιπάλους, αν του αρέσει να σουτάρει έξω από τη περιοχή, κτλ.

Κλασσικά μαζί με το παιχνίδι βγήκε και το πρώτο patch (90.50 MB)

FM 2006 v6.0.1 PC (patch)

Ωχχχχχ παλι δεν θα μπορουμε να ξεκολλησουμε απο την οθονη!!! Εχω χασει απειρες ωρες υπνου προσπαθοντας να παρω Champions League με τον βαζελο! Θα παω την Δευτερα να ρωτησω αν το εχει φερει κανενας(σιγα μην το εχουν φερει αλλα λεμε:( )

καλα το παιχνιδι εχει ξεφυγει!Μπορεις να αλλαζεις on the fly τα συστηματα και τις αλλαγες των βλεποντας το παιχνιδι, ενω στο ημιχρονο του αγωνα μπορεις να δωσεις ωθηση στο ηθικο των παικτων!

Επισης παρατηρησα οτι πλεον πιο ευκολα μπορει μια μετρια ομαδα να ανταπεξελθει εναντια σε μεγαθηρια...

Το παιχνίδι έχει έρθει στην Ελλάδα απο την Πέμπτη και σε μερικά καταστήματα έχει ήδη εξαντληθεί. Κάνει 39.90

Υπάρχει μια προσφορα με 32.10 + μεταφορικα απο online κατάστημα

Για περισσότερα www.fmgreece.com

είναι πραγματι αρρώστια και όσο η κατασκευάστρια εταιρεία το υποστηρίζει με patch που ουσιαστικα αναβαθμίζει το παιχνίδι (Database + προσθήκες) παρά επιλύει bugs τόσο θα μεγαλώνει η εξάρτηση

Αρχική απάντηση από Giorgos

Αλλαξέ εντελώς το training system, για κάθε παίχτη υπάρχει επιλογή για το πως συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο,πχ αν προσπαθεί να εκνευρίσει τους αντιπάλους, αν του αρέσει να σουτάρει έξω από τη περιοχή, κτλ.

Που γινεται αυτο?Εψαξα κιολας!

Δεν εχω βαλει το patch σου...

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 15:41]

Που γινεται αυτο?Εψαξα κιολας!

Δεν εχω βαλει το patch σου...

Μάλλον δεν έχω διατυπώσει καλά τι ήθελα να πω στο προηγούμενο post.

1. έχει αλλάξει εντελώς το training system

2. Για τον κάθε ποδοσφαιριστή στο positions /preferred moves μπορείς να δεις τι συνηθίζει να κάνει μέσα στο γήπεδο, αλλά αν κατάλαβες ότι στο training μπορείς να του δώσεις εντολή πχ να εκνευρίσει τον αντίπαλο, δεν εννοούσα αυτό.

Παιδια μπορει να ειμαι οff topic αλλα μηπως μπορει κάποιος να μου πει πως να κανω load ενα save game στο FM2005.Δεν το βλέπει καθολου το game ενω στο φάκελο υπαρχει.Μου είπανε οτι θέλει κολπακι .Eχω WinXP Pro SP2 EN.

Αρχική απάντηση από feanorian82

Δεν ξέρω πόσοι έχετε την αρρώστια, πάντως το 2006 βγήκε. Υπάρχει κάποιος που να το έχει :innocent: αγοράσει; :innocent: Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη...

Έχεις Pm.

• 4 weeks later...

Το κορυφαίο της κατηγορίας. Το έχω δύο μέρες και έφτασα από Ιούλιο αρχές Νοέμβρη!!! Για οποιαδήποτε απορία απευθυνθήτε στο www.gamesradio.gr. Προτεινόμενο σχήμα:

4-1-3-2-->GK, DR, DL, DC, DC, DMC, MC, MC, MC, FC, FC

Προπονήσεις στο link: http://www.gamesradio.gr/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=129

Αγαπημένο skin: Aurora 3.3 link:http://www.gamesradio.gr/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=519

Για ελληνικά facepacks, logopacks, club kits στο www.fmgreece.com

Για backgrounds διοργανώσεων, άλλα graphics στο sortitoutsi.net

ENJOY.

Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία απευθυνθήτε στον Μάνο Γρυπάρη στο m@il: manager@topurls.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.