Jump to content

Venice 3000+@2718 αερατα.Ηelp....

Hydrus

Recommended Posts

Αυτο λεω ρε παιδια(Chroma εισαι ωραιος)ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ V-CORE!!!Mπορειτε με απλα λογακια να μου πειτε γιατι ειμαι ασχετος;Γι αυτο θελω να δω ποιος ακουει περισσοτερο στο ρευμα.Αν οι διαφορες ειναι 50-70Mhz σιγα τα λαχανα αν ομως ειναι πανω απο 100-150(200δλδ) ε τοτε ξεφτιλα...

Δε το βάσεις ακριβώς.. ορίζεις ένα τυπικό νούμερο ως 1,55V νομίζω (δεν είμαι σίγουρος δεν έχω dfi την έχω δει μόνο λίγο) και μετά βάζεις ένα ποσοστό υπέρβασης αυτού πχ 110% και έχεις πάρα πολλές επιλογές τάσης έτσι..

Νομίζω το γράφει ξεκάθαρα το BIOS της dfi που ρυθμίζεις το Vore.

Πάντως είσαι σίγουρος ότι οι μνήμες σου ανεβαίνουν εύκολα πάνω από τα 300mhz fsb 1-1???

Γιατί αν όχι σου χρειάζεται ο μεγαλύτερος πολλαπλασιαστής του 3500+ σου.

(κατά την γνώμη μου δεν έχει νόημα να ανεβάζεις ασύγχρονα το fsb με τις μνήμες εκτός και αν θες να δεις απλά μέχρι ποιο νούμερο mhz πάει η cpu σου.)

Φιλε μου σου εγραψα και πιο πανω πως να βαλεις πχ 1.6ν=1.425*113%.Διαβασε το manual της μητρικης δεν θα χασεις τιποτα!Αν οι μνημες δεν αντεχουν βαλε διαιρετη(κοιτα παλι το manual) και δες μεχρι που φτανει ο επεξεργαστης σταθερα...

Deadlock,kaynd σας ευχαριστω ρε παιδια.Παντως το manual που ειχε η δικη μου dfi μπορω να πω οτι δεν αναφερει ουτε τα βασικα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.