aspirin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2005 ποιός θα πουλάει μεταχειρισμένα λάπτοπ κάποιας ηλικίας? Ψάχνω για ένα λάπτοπ μέχρι 200 ευρώ το οποίο απαραιτήτως να παίρνει win98 και να έχει δισκέτα, σι-ντί, ένα serial κ ένα usb. Όσο για τον επεξεργαστή φαντάζομαι ένας Pentium ή celeron στα 200-400mhz με 32mb μνήμη είναι αρκετά. Θα παίζει τουλάχιστον αξιοπρεπώς τα παραθύρια, έτσι δεν είναι?Ψάχνω για ένα κατάστημα βασικά ή όπου αλλού μου πείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Οκτώβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Οκτώβριος 23, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 qwerty έχω βρεί αυτό το σαιτ αλλα είναι Θεσ/ίκη. Θα το έχω σαν τελευταία λύση γιατί έχει αυτό που με ενδιαφέρει. θα προτιμούσα βέβαια ένα στην Αθήνα για να πάω να το δώ πρίν το αγοράσω. Θενκς πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Οκτώβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αν βρείς κάτι για Αθήνα πές το μας γιατί ένα φθηνό φορητό στην καβάτζα πάντα χρήσιμο είναι ακόμα και για κατεβαστήρι εφόσον είναι αθόρυβο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kido Οκτώβριος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 http://www.stock-house.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Οκτώβριος 23, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 thx kido. θα το επισκεφτώ. Για κατεβαστήρι δεν θα κάνει ένας τέτοιος υπολογιστής. Απλά το χρειάζομαι για να τρέχει ένα μετροπρόγραμμα που δουλέυει μόνο με τα 98. Κ επειδή δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις ψάχνω ότί να ναι και σύντομα. Θα σας πώ τις εμπειρίες μου δρακούλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 κάτι σε Αθήνα λέει το παιδί ρε παληκάρια...Κάνε ένα τηλέφωνο εδώ μηπως βρείς τίποτα... www.ocs.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Οκτώβριος 23, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 thx jpavly. θα κάνω τηλέφωνάκι. Αθήνα κατά προτίμηση για να μπορώ να το δώ σε λειτουργία. Στην ανάγκη το παραγγέλνω κ απο Θεσσαλονίκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Οκτώβριος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 τελικά μόνο από αγγελία μπορεί να βρεί κανείς κάτι φθηνό με 200 - 250 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.