Jump to content

conn-x...Η γνωμη σας?

τακης

Recommended Posts

καλησπερα φιλαρακια,πριν απο λιγο αγορασα το πακετο 'conn-x' και 384 ταχυτ.η γνωμη σας λοιπον οπως παντα απαραιτητη,και για την οτεnet και για το πακετο(δηλ. το modem jetspeed 520 κ.τ.λ.π.).Επισεις μια απορια σχετικα με το firewall του modem.Οταν θελω να κατεβασω κατι,καποιες φορες αναγκαζομαι να κλεινω το zone alarm,με το ενσωματωμενο τι γινεται?πως ακριβως λειτουργει?Thanks a lot!

Eνοω πως αν αργοτερα θελησεις να αλλαξεις εταιρια συνδρομης,αν τα παραπανω που ειπα ειναι σωστα(ρωτα και καποιον αλλον για σιγουρια)θα χρειαστεις αλλον εξοπλισμο.

Κανεις λαθος. Ο εξοπλισμος μπορει να χρησιμοποιηθεί με οποιονδηποτε ISP.

@τακης Απο την στιγμή που το αγορασες ηδη το πακετο δεν καταλαβαινω γιατι ρωτας την γνωμη μας. Εσυ πρεπει να μας πεις τις εντυπωσεις σου (ταχυτητες, ping κτλ) και οχι εμεις την γνωμη μας. Εδώ θα βρεις τα παντα σχετικα με το μοντεμ σου και τις ρυθμισεις :)

Καλος!Ειπα πως δεν ημουν σιγουρος.Παντως θοιμαμαι πως κατι τετοιο μου ειχαν πει(εκτος και αν ηταν μ@λ@κ@ς ο πωλητης και γιατι μου ειπε κι αλλες μαλακιες):fun: :fun: :fun: :D :D :D

A, οκ. :) Δυο φιλαρακια μου που εχουν ΟΤΕΝΕΤ εδω στο Κιλκις παντως πηγαινουν σφαίρα 42-43KB/s πολυ καλα pings χωρις disconnects και γενικα η συνδεση δεν εχει κανενα προβλημα. Οι ταχυτητες βεβαια εξαρτώνται και απο το dslam που βρισκεται ο καθενας. Αν εσυ πχ εισαι σε πιταρισμενο dslam τοτε γ@μησε τα. Για να δεις ποσους χρηστες εχουν τα dslam της καθε περιοχης κατεβασε το dslams_portes.pdf που εχει στη σελιδα http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=18219&page=5 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.