fonzi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2005 Συγκεκριμένα την τσάντα της γυναίκας μου που εκτός των άλλων περιείχε και το β΄κλειδί του αυτοκινήτου μου (VW golf του 2000).Ερώτηση: Τι να κάνω; Να αλλάξω όλες τις κλειδαριές ή δεν χρειάζεται; Μήπως μπορεί αυτό που έχω να επαναπρογραμματιστεί να δουλεύει με διαφορετικό κώδικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 παρε ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Οκτώβριος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Σε αυτοκίνητα με immobilizer αρκεί να το επαναπρογραμματίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Τι να κανεις? Μα φυσικα αλλαξε αυτοκινητο.κριμα να σου το κλεψουν!Λολ :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Οκτώβριος 22, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 @morfeas: Να σου πω, το σκέφτηκα... Αλλά ποιός αγοράζει αμάξι με 1 κλειδί;;@kostas578: Καλό αυτό. Να κοστίζει αρκετά ο επαναπρογραμματισμός; Για να βγάλω β΄κλειδί θέλω 75 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Οκτώβριος 22, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Και η φάση είναι ότι την βρήκαμε την κλεφτρα. Κρύφτηκε για το αυτόφωρο και σήμερα εμφανίστηκε...Θρασύτατη: "Εγώ λέει τα πέταξα όλα. Μόνο τα λεφτά κράτησα. "Τώρα πρέπει να υποβληθεί μήνυση κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Κοιτα δεν αποκλειεται και αυτο. Εχουν κλεψει φιλους μου και εχουν βρει τα πορτοφολια τους με κλειδια αθυκτα εκτος απο τα λεφτα.Αν επιτρεπεται πως την βρηκατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Οκτώβριος 22, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Η γυναίκα μου είναι καθηγήτρια. Μπήκε μία μέσα στο γραφείο των καθηγητών για να πάρει βεβαίωση για το παιδί της... και βούτηξε την τσάντα μόλις είδε ότι δεν την κοίταγαν. Με το που έφυγε, πάει να σηκώσει την τσάντα η γυναίκα μου και ήταν ελαφριά. Την κατάλαβαν αμέσως αλλά πρόλαβε και την κοπάνησε. Την πήρα τηλέφωνο αφού βρήκα τα στοιχεία της και το παραδέχτηκε αμέσως αφού την δούλεψα λίγο...Αλλά μας καθυστέρησε ότι θα τα φέρει όλα πίσω και την κοπάνησε για κάποιες ώρες που παρά τις προσπάθειές μας δεν βρέθηκε πουθενά. Παράτησε και τα παιδιά μόνα τους σπίτι τους και κρύφτηκε κάπου. Θα μου πείτε γιατί δεν πήγαμε κατευθείαν με την ασφάλεια πριν της τηλεφωνήσω. Διότι η ασφάλεια μας είπε ότι δεν πρόκειται να το παραδεχτεί και θα κάνει την κότα εκτός και αν με το καλό την ψήσουμε και τα επιστρέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 αν αυτή έχει βγάλει δεύετρο θα ρισκάρεις να μην επαναπρογραμματίσεις?δεν κατάλαβα που κολλάς όσα και αν κάνει!παίζεις με τη φλόγα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Οκτώβριος 22, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Μιλάμε για μεγάλη καριολ@...Δεν την πιάνει το μάτι σου. Οργανωμένη όμως κάργα. Απόρρητο τηλέφωνο, αλλαγές σπιτιού καθε λίγο, μετεγγραφές των παιδιών από σχολείο σε σχολείο κλπκλπΟχι, δεν το ρισκάρω. Θα κάνω ότι πρέπει. Απλά μέχρι την Δευτέρα ήθελα να έχω στο περίπου μιά ιδέα πόσο θα κοστίσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Οκτώβριος 22, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Πήγε πρωι-πρωι στον διευθυντή του σχολείου, παραδέχτηκε ότι αυτή το πήρε (της είχα πει ότι την είδαν 3 μάρτυρες) και !!!έριξε το βαρος στο κοριτσάκι της. Οτι έχει κλεπτομανία και βουτάει. Αφού δεν το είχε καν μαζί της η βρωμιάρα!Σήμερα το μεσημέρι που την μπουζουριάσανε τα ομολόγησε και στην ασφάλεια. Αλλά λέει ότι τα πέταξε όλα και τα λεφτά τα έφαγε.Οσο για την ασφάλεια πράγματι αδράνησε όσον αφορά το αυτόφωρο. Μάλλον υπερβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 22, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Πήγε πρωι-πρωι στον διευθυντή του σχολείου, παραδέχτηκε ότι αυτή το πήρε (της είχα πει ότι την είδαν 3 μάρτυρες) και !!!έριξε το βαρος στο κοριτσάκι της. Οτι έχει κλεπτομανία και βουτάει. Αφού δεν το είχε καν μαζί της η βρωμιάρα!Σήμερα το μεσημέρι που την μπουζουριάσανε τα ομολόγησε και στην ασφάλεια. Αλλά λέει ότι τα πέταξε όλα και τα λεφτά τα έφαγε.Οσο για την ασφάλεια πράγματι αδράνησε όσον αφορά το αυτόφωρο. Μάλλον υπερβολικά! Απλα απιστευτο...το μονο που λυπαμαι ειναι το κοριτσακι ...και το κατηγορησε κιολας???Μιλαμε για πολλες μπουνιες .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Οκτώβριος 22, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Ναι, σου λέει αν τα ρίξω στο παιδί τι θα του κάνουνε; τίποτα...Μιλάμε παιδιά έχουμε φάει τη στενοχώρια της ζωής μας...Πάνε τα ευρώπουλα, πάει το κλειδί, πάνε οι πιστωτικές, πάει η ταυτότητα κλπ κλπΜπλόκαρα όλους τους λογαριασμούς αλλά τώρα πρέπει να εκδοθεί νέα ταυτότητα, να βγούν νέα βιβλιάρια με βάση τη νέα ταυτότητα κλπΑσε που αυτούς τους αριθμούς βιβλιαρίων τους χρησιμοποιώ σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ενοίκια,αμοιβές μου διάφορες που μου χρωστάνε και δεν ξέρω που αλλού.Και να έχουμε τώρα και το αυτοκίνητο...Οσον αφορά το σπίτι της, πήγαμε και ξαναπήγαμε αφού η ασφάλεια πήγε 2-3 φορές και δεν την έβρισκε. Μόνα τους τα κοριτσάκια της και αυτή εξαφανισμένη. Που είναι; "Δεν μας λέει" Πότε θα γυρίσει "Δεν ξέρουμε". Ωραία τα μεγαλώνει (ή τα μαθαίνει να λένε ψέματα). Ο δε μπαμπάς σε διάσταση με τη μαμά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 22, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 ου μπλεξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van Gerokost Οκτώβριος 23, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Κάτι τέτοια ακούω και βλέπω και λέω ότι κάνω παρέα με νορμάλ ανθρώπους ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 23, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Tην επομενη φορα που θα τη δεις πες τη οτι μπορει να χασει και τα παιδια (αν πατε δικαστικα και κινησει λιγο το θεμα και ο πρωην της)της με τις μαμακιες που κανει!!Αν σημαινουν τιποτα για αυτην!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Οκτώβριος 23, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Ολο για τα παιδιά της λέμε. Στέκεται τελείως απαθής.Με τον αντρα της είναι στα δικαστήρια ήδη. (έτσι λέει τουλάχιστον...)Προφανώς υπολογίζει ότι αφού πέρασε το αυτόφωρο σιγά μην τρέχουμε για μηνύσεις. Λάθος κατάλαβε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 23, 2005 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 πάντως και το immobilizer να αλλάζει, θα μπορεί να σου ανοίγει χώρο αποσκευών, πόρτες κλπ, έτσι δεν είναι? (το immobilizer ενεργοποιείται με το που γυρνάς το κλειδί στη μίζα). εκτός του ότι και να στο γυρίσει, μπορεί να έχει βγάλει αντικλείδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Οκτώβριος 23, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Δυστυχώς μάλλον έχει δίκιο ο Σωτήρης...Λοιπόν μόλις γύρισα απο την ασφάλεια. Πήρε αυτή τηλέφωνο να πάμε εκεί να μας συναντήσει. Ηρθε και έφερε 40 ευρώ!! Φυσικά δεν τα πήραμε. Ζήτησε απο τον διοικητή προθεσμία ως αυριο για να ψάξει λέει.Για πρεζόνι την έκοψα.Οπότε αύριο (που προφανώς δεν θα φέρει τίποτα) θα υποβάλουμε μήνυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 23, 2005 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Δυστυχώς μάλλον έχει δίκιο ο Σωτήρης...Λοιπόν μόλις γύρισα απο την ασφάλεια. Πήρε αυτή τηλέφωνο να πάμε εκεί να μας συναντήσει. Ηρθε και έφερε 40 ευρώ!! Φυσικά δεν τα πήραμε. Ζήτησε απο τον διοικητή προθεσμία ως αυριο για να ψάξει λέει.Για πρεζόνι την έκοψα.Οπότε αύριο (που προφανώς δεν θα φέρει τίποτα) θα υποβάλουμε μήνυση... ό,τι και να κάνει, μήνυση πρέπει να κάνεις κατά τη γνώμη μου.ού μπλέξεις που είπε κι ο ea6gka, αλλά τι να κάνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.